Ok dawno nic nie pisałem, ale stwierdziłem, że nie będę otwierał nowego wątku tylko odświeżę stary. Chciałbym pisać tutaj teraz więcej moich własnych analiz z HUSNG i MTT, które ostatnio mi dość dobrze idą. Jak zawsze jestem otwarty na krytykę.
Zakupiłem ostatnio TableNinja. Szczerze mówiąc niezbyt mi się przydaje do HUSNG, ale myślę, że grając kilkanaście stołów MTT na małym laptopie inwestycja zacznie się zwracać. Zakupiłem również HoldemManagera. Używałem PokerTrackera, ale HM zdecydowanie bardziej mi odpowiada.
Jeśli chodzi o moje HUSNG to wskoczyłem na 23$, ale moje ROI nie jest zbytnio zadowalające. Po 222 grach zarobiłem tam zaledwie $88. Jest to w dużej mierze wynik tiltu, który u mnie objawia się głównie dodawaniem nowych stołów w celu szybkiego odrobienia strat, co jak widać niezbyt mi wychodzi. A o to wykres z HU od początku pisania bloga:
Te duże swingi na końcu to właśnie $23 turbo. Bardzo mnie jednak pocieszył wykres EV z HM. W samych HU jestem ponad $200 poniżej EV z czego przede wszystkim właśnie na $23. Nigdy nie byłem wielkim fanem wykresów EV, ale przynajmniej wiem, że gorsze wyniki to nie tylko zasługa moich błędów, lecz również pecha.
Wracając jeszcze do $23 to jest to chyba pierwszy limit w HUSNG gdzie zacząłem robić table selection i zwracać uwagę do kogo się dosiadam.
To tyle na razie. Może później wrzucę jakieś ciekawsze rozdania.