Przejdź do forum
Czy ktoś zainwestuj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czy ktoś zainwestuje?

25 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,246 Wyświetlenia
DarksMen
PokerStrategist

Jako że ostatnio stały się modne challenge i pokerowe inwestycje tak i ja zwracam się z prosbą o 5$ na P*. Do tej pory grałem S&G micro ale ostatnimi dniami podjąłem się trudu nauki Fixed Limit. Tak więc jesli ktoś byłby chętny proszę tutaj pisac.
Szczegóły "inwestycji" się uzgodni. Moje gg: 509408

24 odpowiedzi
DarksMen Autor wątku
DarksMen
PokerStrategist

Dodam że chciałbym aby osoba inwestująca była dobrym graczem tak aby np. raz w tygodniu robiła ze mną sesję by poprowadzic mnie przez długą drogę przez limity _cool:

andrzejL
PokerStrategist

A komputera masz chociaż swój czy też trzeba Ci kupić? _biggrin:

DarksMen Autor wątku
DarksMen
PokerStrategist

jeśli jesteś taki chojny :facepalm:

Kaeresen
Oldschool Grinder

Chcesz kasę i darmowe treningi? Lol.

kustra
Elite Grinder

Ludziom już się chyba w dupach poprzewracało

Aimboy
PokerStrategist

No to ładny masz challange, dajcie mi 5$ i uczcie grać w pokera, a jak dojdę do nl400 to oddam te 5$ :D

DarksMen Autor wątku
DarksMen
PokerStrategist

Nie chodzi mi o trening ale w ten sposób polegała by ta zabawa aby Ktoś regularnie mógł obserwowac co się dzieje z jego początkowymi $

15 złotych.

:facepalm:

piotereczek
Oldschool Grinder

jak chcesz zamknąć czemu piszesz w blogach :facepalm: :facepalm: , my tu myśleliśmy że będziesz dawał relacje jak ci czalendź idzie ?( ?(

DarksMen Autor wątku
DarksMen
PokerStrategist

taki był no i nadal jest Plan, ale widzę że temat nie został dobrze przyjęty

7OKER
Oldschool Grinder

Jest tu jakiś cfaniak?
Tak
To daj piątaka;]

Jednak chyba nie ma tu cfaniaków

Podziwiam pomysł DarksMen, ale podchodzi on pod proszenie się o kasę,

co jest niedozwolone na naszym forum.

Zainwestuj własnego piątaka, opisuj swoją grę, wklejaj wykresy, a użytkownicy z doświadczeniem pokerowym na pewno ci pomogą.

Chciałeś może i dobrze ale wyszło tak, jakbyś prosił o 5$.

Proponuję ci założenie nowego bloga, z ładnym wstępem, a tego jeśli chcesz usunę.

Pozdrawiam

andrzejL
PokerStrategist

Napisane przez Kiersno
Chcesz kasę i darmowe treningi? Lol.

Właściwie to nie jest to taki całkiem "Lol". Darmowa kasa na start i darmowe treningi są przecież dostępne dla każdego dzięki Poker Strategy. Problem polega jednak na tym że DarksMen nie zdał quizu 5 razy :D (pozwoliłem sobie przejrzeć jego poprzednie posty).
Kolego DarksMen, sam pomysł chalenge nie jest głupi, jednak szukając jakiegoś inwestora powinieneś podać jakiekolwiek argumenty za tym że będzie to opłacalna inwestycja. Tym czasem z Twoich poprzednich postów wynika nie tylko to że nie poradziłeś sobie ze zdaniem quizu który jest bardzo łatwy. Dlatego Twoją propozycję traktuję bardziej jako żebranie o kasę.. Jesteś już tak długo na forum że powinieneś wiedzieć że 5$ to żaden bankroll, tylko nielicznym udaje się zbudować z tego prawdziwy kapitał, a i to uważam że nie było by możliwe bez dużej ilości szczęścia. Pozdrawiam

edit: r0b50n: Raczej bym nie umiał bo to dla mnie strata czasu. Za to mam inną przydatną umiejętność: czytanie..

No tak, z 5$ nie da się zbudować bankrolla :D To, że Ty nie potrafisz to nie znaczy, że jest to takie super trudne.

Kaeresen
Oldschool Grinder

Właściwie to nie jest to taki całkiem "Lol". Darmowa kasa na start i darmowe treningi są przecież dostępne dla każdego dzięki Poker Strategy.

Stałe, darmowe treningi 1 on 1 nie są dostępne nigdzie. Still lol.

Wszystko sie da. Zapraszam tutaj GRUBY blog, żeby być jeszcze GRUBSZYM

TehGamer
PokerStrategist

:facepalm: nie wierze

Napisane przez r0b50n
No tak, z 5$ nie da się zbudować bankrolla :D To, że Ty nie potrafisz to nie znaczy, że jest to takie super trudne.

Nic takiego nie napisał.

Witajcie,

Racja, treningi 1 on 1 nie są dostępne ale nasi trenerzy prowadzą publiczne treningi, podczas których możecie się bardzo dużo nauczyć. Ponad to możecie wygrać trening 1 on 1 na naszej stronie, zostając na przykład użytkownikiem miesiąca.

Pozdrawiam