Przejdź do forum
All for nothing | 4...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

All for nothing | 45T

101 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
2,211 Wyświetlenia
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Siemanko,

po sobotniej popijawie wczoraj przez pól dnia byłem nieżywy. Wieczorem troche się naprawiłem i postanowiłem pocisnąć sesje.

Wystrzeliło do góry jak korek szampana :pokerface: Przyjdzie korekta czy to co teraz przyszło to korekta BE? :f_love:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat

Mam nadzieję, że to korekta korekty i tak już zostanie _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Siemanko

jako że miesiąc się kończy pora na małe podsumowanie.

Kosmicznych profitów nie było, ale za to jest profit :D. ROI też niezbyt kosmiczne. Za to widze u siebie dużo progres od założenia bloga, dyskutuje z kilkoma osobami na skype także nie ma co narzekać :f_cool: Analiza idzie pełną parą, opusciłem analize tylko kilka razy podczas dni w których grałem :f_thumbsup:

Wykres z tego miesiąca:

Teraz coś o przyszłym miesiącu:

Planuje wyrobić Silverstara na P*, przy okazji pewnie też wpadnie złoto tutaj. Żeby to zrobić musze ugrać ok. 1850 sitków .5$ 45T. Plan jest jak najbardziej do wykonania ale może być ciężko jako że w przyszły weekend mam wesele brata po którym będzię trzeba dochodzić do siebie kilka dni :rage: Wpadnie też pewnie jakiś wyjazd nad jezioro coby nie siedzieć cały czas w domu.

Podsumowując: 1850sitków, 80 dziennie co daje 23 i 1/8 dnia gry.

Póki co ide pojeździć troche na rowerze a później jakaś mała sesja :fdrink

WML :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Piszesz, że jeździsz na rowerze, a ja Ci napiszę, że zbieramy kilometry, które przejechaliśmy:

-> Licznik kilometrów przejechanych na rowerze

Byłoby fajnie, jeślibyś się do nas dołączył i wpisywał się do wątku.

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Siemanko,

ostatnio nic nie pisałem bo za dużo miałem na głowie a za mało czasu poświęcałem na sprawy pokerowe :f_frown:

Ostatnio nie grałem zbyt wiele więc z chalengem może być ciężko ale nie ma takiego poddawania się :challenge Póki co jest ok. 350sitków z czego dziś rozegrałem okrągłą stówę :facepalm: Wolumen nie najlepszy ale przez ten weekend mam dużo spokoju więc mogę trochę posiedzieć :f_cool: Problemem jest to że nie mam dostępu do stacjonarki i muszę się męczyć na moim starym lapku który ledwo mieści/obsługuje 12 stołów, w stacku grać nie mogę bo wtedy mam mega zwiechy i gubię akcje przez sitouty :rage:

Jutro rano analiza dzisiejszej sesji i voluuuuume :pokerface:

I jeszcze to:

Napisane przez dohpaZ
Piszesz, że jeździsz na rowerze, a ja Ci napiszę, że zbieramy kilometry, które przejechaliśmy:

-> Licznik kilometrów przejechanych na rowerze

Byłoby fajnie, jeślibyś się do nas dołączył i wpisywał się do wątku.

Jeżdżę raczej rekreacyjnie, nie robię więcej niż 15km dziennie ale jeżeli nie zapomnę to się wpiszę :)

_zZz:

Odpowiedz
Cytat
udgratzz
PokerStrategist

Napisane przez Simplus
w stacku grać nie mogę bo wtedy mam mega zwiechy i gubię akcje przez sitouty :rage:

Nie uzywasz TN?

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Napisane przez udgratzz

Napisane przez Simplus
w stacku grać nie mogę bo wtedy mam mega zwiechy i gubię akcje przez sitouty :rage:

Nie uzywasz TN?

Używam używam, to wina lapka bo ten sprzęt ma swoje lata. Sprawa wygląda tak że odpalam te 15-20 stołów w stacku i wszystko śmiga do momentu w którym komputer łapie zwieche na kilka-kilkanaście sekund i wyskakują mi tylko stoły z sitoutami :rage:

Jestem poza domem więc nie mam dostępu do swojego głównego stanowiska pracy, ale niedługo wracam i będzie sick wolumen :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Siema, grałem z Tb trochę i mam na Cb jakoś 500h, i wychodzi mi :
VP 8/PRF 7/3BET 2... trochę za wąsko co??? Jest to też pewnie spowodowane tym, że rzadko Cie na ft spotykam... Jasne mała próbka, ale trochę mimo to za mało grasz jak dla mnie :f_smile:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Napisane przez funfel91
Siema, grałem z Tb trochę i mam na Cb jakoś 500h, i wychodzi mi :
VP 8/PRF 7/3BET 2... trochę za wąsko co??? Jest to też pewnie spowodowane tym, że rzadko Cie na ft spotykam... Jasne mała próbka, ale trochę mimo to za mało grasz jak dla mnie :f_smile:

Probka bardzo mała, to raptem 4 turki z dojściem do FT. U siebie po 75k rąk mam staty 15/14.

Btw. podeślesz mi tą książke którą się takwszycy jaracie? :fdrink

Odpowiedz
Cytat

wysłane :)

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

cashoutuj rolla i jedz z nami na Taurona ;d

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder
Odpowiedz
Cytat
PomorzaninNd
Elite Grinder

Siema, wysłałem zapro, sprawę mam :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Neogracz
PokerStrategist

Oj ładnie się nadziałem na Twoje kowboje na 3 left ft. :f_thumbsup: Wygrałeś HU?

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Napisane przez Neogracz
Oj ładnie się nadziałem na Twoje kowboje na 3 left ft. :f_thumbsup: Wygrałeś HU?

Ta, dziś wszystkie HU pykły i sesja na 140% ROI _ugly:

Odpowiedz
Cytat
Neogracz
PokerStrategist

U mnie 100% ROI :P

Odpowiedz
Cytat
PomorzaninNd
Elite Grinder

A u mnie wpierdol :ayfkm:

Panowie, chciałbym wspólnie zacząć z kimś naukę/analizę. Jako że jestem w tym kompletnie zielony, to potrzebuję pomocy jak to zacząć, potem też robić to wspólnie. Jacyś chętni?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PomorzaninNd
A u mnie wpierdol :ayfkm:

Panowie, chciałbym wspólnie zacząć z kimś naukę/analizę. Jako że jestem w tym kompletnie zielony, to potrzebuję pomocy jak to zacząć, potem też robić to wspólnie. Jacyś chętni?

programu jakiegoś używasz? bo bez to ciężko bd

Odpowiedz
Cytat
PomorzaninNd
Elite Grinder

Na razie mam PT3 (z keyem, nie triala). Kwestia co jeszcze potrzeba, bo nie bardzo się orientuję.

Odpowiedz
Cytat

ja też mam PT3 więc spoko, EQUILABA sobie jeszcze ściągnij z pokerstrategy, przyda się ! zapraszam ts3 jestes zainteresowany?

Odpowiedz
Cytat