Napisane przez kokuks
moze dzisiaj o 22.30 wspolna sesja ? :fdrink
Właśnie zaczynam sesje, o 22 skończe już dokładać stoliki więc jeżeli interesuje Cie wczesniej to pisz na skype - podesle join.me :fdrink
Napisane przez kokuks
moze dzisiaj o 22.30 wspolna sesja ? :fdrink
Właśnie zaczynam sesje, o 22 skończe już dokładać stoliki więc jeżeli interesuje Cie wczesniej to pisz na skype - podesle join.me :fdrink
Witka,
dziś rano nie miałem czasu zagrać bo musiałem skoczyć na uczelnie donieść zapisy na przedmiot bo starości się wypieli
Później jakiś obiad i dopiero teraz przyszedł czas na poksa
Wczorajsza sesja na minus ale nie zbyt duży, właściwie wróciłem do BE, volume też nie powala bo tylko 60 turków. Za to jest jedna dobra informacja - wygrałem satke do storma za 235FPP, dzięki temu następne 22 turki gram za free
Wkleje jeszcze ciekawego spota:
Poker Stars, $0.45 Buy-in (75/150 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
BTN: 1,970 (13.1 bb)
Hero (SB): 1,395 (9.3 bb)
BB: 2,785 (18.6 bb)
UTG+1: 3,515 (23.4 bb)
UTG+2: 1,170 (7.8 bb)
MP1: 1,070 (7.1 bb)
MP2: 6,150 (41 bb)
MP3: 1,910 (12.7 bb)
CO: 695 (4.6 bb)
Preflop: Hero is SB with 8
8![]()
4 folds, MP3 raises to 600, CO raises to 695 and is all-in, BTN folds, Hero raises to 1,395 and is all-in, BB folds, MP3 calls 795
Flop: (3,635) 4
9
7
(3 players, 2 are all-in)
Turn: (3,635) Q
River: (3,635) 2
Results:
3,635 pot
Final Board: 4
9
7
Q
2
Hero showed 8
8
and lost (-1,395 net)
MP3 showed Q
J
and won 1,400 (5 net)
CO showed K
K
and won 2,235 (1,540 net)
HJ gra tutaj jakiegoś dziwnego 4x na krótkim stacku, IMO nie gra tak słabych rąk, short się dołącza. Na push bez FEq potrzeba mi tutaj 36.3%, takie equity dostajemy dopiero z JJ+, AKs przy czym AKs jest na granicy (36.4%) przy dosyć luźnych rangeach, a wydaje mi się że bardzo często te range - szczególnie ten od HJ - będą bardziej nutsowe.
Equity Win Tie
CO 31.55% 29.13% 2.42% { 55+, A9s+, KJs+, AJo+ }
HJ 32.04% 29.25% 2.80% { 77+, A9s+, KQs, AJo+ }
Hero 36.41% 32.23% 4.18% { AKs }
Tutaj ciasniejszy range HJ:
Equity Win Tie
CO 30.11% 27.87% 2.24% { 55+, A9s+, KJs+, AJo+ }
HJ 35.40% 31.51% 3.88% { 99+, AJs+, AQo+ }
Hero 34.49% 29.43% 5.06% { AKs }
pozdro i dozo na stołach :fdrink
Dziś troszke mniejsza sesja od tych z ostatnich dni, tylko 50 turków, jutro za to planuje coś grubszego - mam nadzieje że conajmniej 100 pyknie
Wykres od poniedziałku:

Volume: 287/500
Jutro analizuje wszystkie dzisiejsze FT bo ewidentnie tam mam leaki. Napewno gram zbyt tight i zjadają mnie blindy, dlatego z dobrego stacka po bubblu zostaje na 6/7 stacku i mam ciężką sytuacje. Muszę poszukać spotów do luźniejszej gry co pewnie pomoże w robieniu profitu ♠_ugly:
Niestety nie udało się rozegrać 100 turków, dziś tylko 52
Ale za to styknąłem się z VanVictorem na wspólną analize która początkowo miała trwać godzine, a skończyliśmy po 3 godzinach
Poprawiłem trochę gre na FT, gram bardziej zdecydowanie i już tak bardzo nie nituje. Oprócz tego szerzej stealuje z SB i BB oraz agresywniej gram na sFT. Ogólnie widze już mega progres od założenia bloga także jak tak dalej pójdzie to wkrótce przeskocze te stawki :fuckyeah
Jeszcze tylko wykres:

Volume: 338/500
W weekend czekają mnie 162 turki :challenge
Pozdro :fdrink
Coś mi się wydaje, że taka analiza warta była, aby poświęcić volume. Na pewno zaprocentuje w przyszłości, więc ja bym się przejmował, że nie zrobiłeś dziennego planu.
Napisane przez forzanerazzurri
jak idzie stealowanie z bb?![]()
buuuuuuuuuuuuuuuu ♠_ugly:
Siemanko,
dziś pykły 92 turnieje z kosmicznym profitem wynoszącym jednego BI :nh
Jutro czeka mnie trochę analizy a potem dogram reszte pięćsetki. Co dalej? Zobaczymy ♠_cool:
Volume: 430/500
Napisane przez Simplus
Niestety nie udało się rozegrać 100 turków, dziś tylko 52![]()
Ale za to styknąłem się z VanVictorem na wspólną analize która początkowo miała trwać godzine, a skończyliśmy po 3 godzinach
![]()
DWÓCH NA JEDNEGO?
Napisane przez McBurak
sup, nie wiedzialem ze znowu blogujesz. gl i wrzucaj wiecej nutki
Przerzuciłem się na sitki, shotowałem już NL25 ale gra nie sprawiała mi wogóle przyjemności i postanowiłem coś zmienić. Padło na sitki które od początku najbardziej przypadły mi do gustu
A co do nutki, mówisz masz:
Udało się rozegrać 500 turków :fuckyeah

Dziś troche filmików tigerbalma i analizy, później przyjdzie czas na sesje. Jutro nad jeziorko odpocząć troche od grindu
Sup,
przedwczoraj wróciłem z nad jeziora, troche odpocząłem od poksa (czyt. jezioro alkoholu :fdrink ) Wczoraj zagrałem krótką sesje która wyszła w okolicach BE.
Dziś przeznaczyłem 2godziny na analize, znalazłem kilka złych decyzji które mam zamiar poprawić. Zagrałem też jedną sesje a za niedługo zaczynam kolejną ale wcześniej obejrze jakiś filmik tigerbalma
Pozdro
Napisane przez kokuks
a gdzie ogladasz te filmiki ??
Kradzione z ruskiego torrenta
napisz na skype to podesle tyle ze to glownie filmy z 2008-2010
Witka,
ostatnio nie zbyt często tutaj pisze a to dlatego że rzadko jestem w domu. Dziś wróciłem z Krakowa i zagrałem sesje +20BI.
W przyszłym tygodniu mam zamiar się spiąć, jutro rano też coś pocisne a niedziele raczej zostawie na analize jako że jutro wieczór kawalerski brata :sdrink
Za tydzień wesele więc póki co nie mam zamiaru ruszać się jakoś daleko od domu co będzie sprzyjało dużemu volume
To by było na tyle, teraz odpoczynek a jutro ciśniemy :challenge