Jasne, chociaż programu (ts) zupełnie nie ogarniam. Spróbuję w sobotę pogrzebać, bo dziś to zaraz Śląsk, a jutro mnie nie ma :fdrink
Napisane przez PomorzaninNd
Jasne, chociaż programu (ts) zupełnie nie ogarniam. Spróbuję w sobotę pogrzebać, bo dziś to zaraz Śląsk, a jutro mnie nie ma :fdrink
nie ma zbytnio filozofii, instalujesz podaje Ci ip laczysz sie i git
cz,
dawno tu nic nie pisałem a to dlatego że oprócz gry mam też kilka innych zajęć. Z volume w tym miesiącu słabo, napewno nie uda się osiągnąć celu na ten miesiąc ♠_frown: Ale za to wyniki dają rade
Na wykresie są troche przekłamane bo ostatnio HM mi świruje
Napisane przez PomorzaninNd
A u mnie wpierdol![]()
Panowie, chciałbym wspólnie zacząć z kimś naukę/analizę. Jako że jestem w tym kompletnie zielony, to potrzebuję pomocy jak to zacząć, potem też robić to wspólnie. Jacyś chętni?
Możemy się styknąć, napisz do mnie na skype: sajmplus
Jeszcze coś do posłuchania
ostatnio zacząłem swoją przygodę z 45T ,5. Kilka razy widizelismy sie na stolach, bedę zaglądał:)
gl
Siemanko
jako że mamy nowy miesiąc to pasuje wrzucić jakieś podsumowanie
Volume słaby, wyniki ♠_thumbsup: Co tu więcej pisać, zobaczcie sami:

Z dniem dzisiejszym kończe przygode z 0.5$. Rolla na 1.5$ mam już od kilku dni ale dalej je grałem jako że brałem udział w challenge który przegrałem na finiszu
Od założenia bloga rozegrałem 2.7k 0.5$ 45T z ROI 14,5%. Na początku szło ciężko, praktycznie 1,8k gierek BE głównie z powodu skilla który od początku sporo się polepszył. Później już wystrzeliło :fdrink

Plany na następny miesiąc: 1,6k sitków + dużo sweetów/analiz/review na skype :challenge
Siemanko,
jestem po pierwszym tygodniu gry na 1.5$, jakiejś mega różnicy w poziomie graczy nie odczuwam ale jest tu wiecej nitów. Wyniki spoko, volume słabo jak zwykle
Ale to przez to ze gram na lapku i nie mam takiego komfortu jak przy stacjonarce
Codziennie lece z analizą + sweetuje z lepszymi graczami przez co gram bardziej pewnie, mam nadzieje że niedługo skocze jeszcze wyżej

Już to rozkminiłem. Czekałeś, aż się skończy piątek 13-tego :P. Nie no fakt, o tej godzinie może być trochę fishków
Napisane przez Neogracz
Czy mnie oczy mylą, czy o 1:45 rozpoczynasz dopiero rejestracje do turniejów ???![]()
Od 16 probowałem uruchomić kompa, dopiero o 1:30 udało mi się odpalić sesje
Windows update
Cze, dawno nie pisałem bo miałem nie mały zapierdol. Trochę wyjazdów, trochę wódki i jakoś odkładałem wpis tutaj.
Kończy się miesiąc a volume kuleje. Wyniki spoko ale ostatnio miałem mały zjazd który udało się odrobić
Udało się też wbić złoto ale raczej nie mam czego oglądać oprócz filmów Moshmana, które i tak pewnie odłożę bo zaczyna się semestr akademicki a przecież trzeba kiedyś grindować
Postanowiłem zrobić sobie dokładny grafik żeby nie marnować tyle czasu i zająć się innymi rzeczami poza pokerem bo póki co wyglądało to tak że jak nie grałem/analizowałem to przepierdalałem mase czasu, a chciałbym rozwijać się też w innych dziedzinach.
W poniedziałek postaram się zrobić update i wrzuce jakiś wykres z tego miecha
Miałem napisać w poniedziałek a dopiero teraz znalazłem chwile

Mogło być lepiej z volume ♠_cry:
W tym miesiącu zacząłem od 75 turków z profitem 0.5$
:fdrink
Po kilku miesiącach postanowiłem spróbować reaktywować bloga, w ostatnim czasie dostaje trochę po dupie może blog przyniesie jakiegoś upa
Dalej gram 1.5$ 45, o ROI i wykresach nie będę póki co wspominał
Przez styczeń praktycznie nie grałem bo sesja mnie wciągnęła ale udało się wszystko zdać za pierwszym razem. Temat pracy inż wybrany więc mogę zacząć się opierdalać
Spoiler
NOT.
Czas na grinnnnnnnnnnnd
Pozdro
oo, kto wrócił do blogowania, mój ulubiony informatyk
powodzenia tam i jak coś to odzywaj się na skajpie, tak jak mówiłem z chęcią się w jakiś sposób zrewanżuję, gl na stołach!
siemka macie jakas grupe na skypie? sam cisne 1,5$ 45 man i fajnie by bylo z kims pogadac, poanalizowac wspolnie sie jakos motywowac do walki;]
Ja również podłączył bym się pod grupkę:) U Simplusa widać wyraźnie, że skill urósł b. znacznie:) Chętnie uczyłbym się od lepszych:)
Pozdrawiam