Przejdź do forum
All for nothing | 4...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

All for nothing | 45T

101 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
2,212 Wyświetlenia
PomorzaninNd
Elite Grinder

Jasne, chociaż programu (ts) zupełnie nie ogarniam. Spróbuję w sobotę pogrzebać, bo dziś to zaraz Śląsk, a jutro mnie nie ma :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PomorzaninNd
Jasne, chociaż programu (ts) zupełnie nie ogarniam. Spróbuję w sobotę pogrzebać, bo dziś to zaraz Śląsk, a jutro mnie nie ma :fdrink

nie ma zbytnio filozofii, instalujesz podaje Ci ip laczysz sie i git :D

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

cz,

dawno tu nic nie pisałem a to dlatego że oprócz gry mam też kilka innych zajęć. Z volume w tym miesiącu słabo, napewno nie uda się osiągnąć celu na ten miesiąc _frown: Ale za to wyniki dają rade :f_thumbsup:

Spoiler

Na wykresie są troche przekłamane bo ostatnio HM mi świruje

Napisane przez PomorzaninNd
A u mnie wpierdol :ayfkm:

Panowie, chciałbym wspólnie zacząć z kimś naukę/analizę. Jako że jestem w tym kompletnie zielony, to potrzebuję pomocy jak to zacząć, potem też robić to wspólnie. Jacyś chętni?

Możemy się styknąć, napisz do mnie na skype: sajmplus

Jeszcze coś do posłuchania

Odpowiedz
Cytat
spajson
PokerStrategist

ostatnio zacząłem swoją przygodę z 45T ,5. Kilka razy widizelismy sie na stolach, bedę zaglądał:)

gl

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Siemanko

jako że mamy nowy miesiąc to pasuje wrzucić jakieś podsumowanie :)

Volume słaby, wyniki _thumbsup: Co tu więcej pisać, zobaczcie sami:

Z dniem dzisiejszym kończe przygode z 0.5$. Rolla na 1.5$ mam już od kilku dni ale dalej je grałem jako że brałem udział w challenge który przegrałem na finiszu :rage:

Od założenia bloga rozegrałem 2.7k 0.5$ 45T z ROI 14,5%. Na początku szło ciężko, praktycznie 1,8k gierek BE głównie z powodu skilla który od początku sporo się polepszył. Później już wystrzeliło :fdrink

Plany na następny miesiąc: 1,6k sitków + dużo sweetów/analiz/review na skype :challenge

Odpowiedz
Cytat

Wróże Ci sukces, nie może być inaczej, powodzenia a 1,5$ :fdrink

Odpowiedz
Cytat
panpankracy
Elite Grinder

zapraszam do challenge: Challenge 45man Turbo wrzesień

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6
Poker Player

najs, jedziesz z fiszakami _cool:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Siemanko,

jestem po pierwszym tygodniu gry na 1.5$, jakiejś mega różnicy w poziomie graczy nie odczuwam ale jest tu wiecej nitów. Wyniki spoko, volume słabo jak zwykle :rage: Ale to przez to ze gram na lapku i nie mam takiego komfortu jak przy stacjonarce :f_confused:

Codziennie lece z analizą + sweetuje z lepszymi graczami przez co gram bardziej pewnie, mam nadzieje że niedługo skocze jeszcze wyżej :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Neogracz
PokerStrategist

Czy mnie oczy mylą, czy o 1:45 rozpoczynasz dopiero rejestracje do turniejów ??? :D

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

piątek 1:45, jest w sumie w tym metoda ;)

Odpowiedz
Cytat
Neogracz
PokerStrategist

Już to rozkminiłem. Czekałeś, aż się skończy piątek 13-tego :P. Nie no fakt, o tej godzinie może być trochę fishków :)

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Napisane przez Neogracz
Czy mnie oczy mylą, czy o 1:45 rozpoczynasz dopiero rejestracje do turniejów ??? :D

:f_cool:

Od 16 probowałem uruchomić kompa, dopiero o 1:30 udało mi się odpalić sesje :rage: Windows update :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Cze, dawno nie pisałem bo miałem nie mały zapierdol. Trochę wyjazdów, trochę wódki i jakoś odkładałem wpis tutaj.

Kończy się miesiąc a volume kuleje. Wyniki spoko ale ostatnio miałem mały zjazd który udało się odrobić :f_thumbsup: Udało się też wbić złoto ale raczej nie mam czego oglądać oprócz filmów Moshmana, które i tak pewnie odłożę bo zaczyna się semestr akademicki a przecież trzeba kiedyś grindować :f_rolleyes:

Postanowiłem zrobić sobie dokładny grafik żeby nie marnować tyle czasu i zająć się innymi rzeczami poza pokerem bo póki co wyglądało to tak że jak nie grałem/analizowałem to przepierdalałem mase czasu, a chciałbym rozwijać się też w innych dziedzinach.

W poniedziałek postaram się zrobić update i wrzuce jakiś wykres z tego miecha :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

Miałem napisać w poniedziałek a dopiero teraz znalazłem chwile :f_biggrin:

Mogło być lepiej z volume _cry:

W tym miesiącu zacząłem od 75 turków z profitem 0.5$ :rage:

:f_zZz:

Odpowiedz
Cytat
Simplus Autor wątku
Simplus
PokerStrategist

:fdrink

Po kilku miesiącach postanowiłem spróbować reaktywować bloga, w ostatnim czasie dostaje trochę po dupie może blog przyniesie jakiegoś upa :rolleyes:

Dalej gram 1.5$ 45, o ROI i wykresach nie będę póki co wspominał :rage:

Przez styczeń praktycznie nie grałem bo sesja mnie wciągnęła ale udało się wszystko zdać za pierwszym razem. Temat pracy inż wybrany więc mogę zacząć się opierdalać :happy:

Spoiler

NOT.

Czas na grinnnnnnnnnnnd

Pozdro :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
bimbekpl
PokerStrategist

kropa

Sam cisnę 0,50 więc mam nadzieję, że kiedyś razem zagramy :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

oo, kto wrócił do blogowania, mój ulubiony informatyk :D
powodzenia tam i jak coś to odzywaj się na skajpie, tak jak mówiłem z chęcią się w jakiś sposób zrewanżuję, gl na stołach!

Odpowiedz
Cytat
d0c3n7
PokerStrategist

siemka macie jakas grupe na skypie? sam cisne 1,5$ 45 man i fajnie by bylo z kims pogadac, poanalizowac wspolnie sie jakos motywowac do walki;]

Odpowiedz
Cytat
bimbekpl
PokerStrategist

Ja również podłączył bym się pod grupkę:) U Simplusa widać wyraźnie, że skill urósł b. znacznie:) Chętnie uczyłbym się od lepszych:)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat