Chcesz być moim mistrzem na NL2? Plis. Ale tak na serio, masz jakieś porady? Można do Ciebie uderzyć z jakimś rozdankiem czy coś?

Od stycznia zamierzam pociułać sh ale Ty już w Styyczniu pewnie limit wyżej i tak z każdym miesiącem. Fajny blog super wyniki ale trochę za szybko jak dla nas żeby czegoś się od Ciebie uczyć
Hej,
oczywiscie jezeli macie jakies ciekawe rozdanka to smialo
mysle ze jeszcze z 2 dni gry i lece na nl10 takze zobaczymy. Bede staral sie wrzucac wiecej handow i analiz ale jak to bedze
Masz jakoś ułożoną swoją gierkę ? Zakresy, staty itd ? Na NL10 to już na niezłą szamkę będzie
Napisane przez chriskwns
Masz jakoś ułożoną swoją gierkę ? Zakresy, staty itd ? Na NL10 to już na niezłą szamkę będzie![]()
no costam mam:
first in opening range, calling range, 3bet pozycyjny, 4bet / call pozycyjny, squeeze w zaleznosci od sytuacji
powiedz czy czytałeś może coś na temat tej książki jak że popularnej nl6max bullshit?? Czy miałeś z nią styczność w ogóle??
Napisane przez giuseppePK
powiedz czy czytałeś może coś na temat tej książki jak że popularnej nl6max bullshit?? Czy miałeś z nią styczność w ogóle??
ee nie wiem o czym mowisz nistety
kurs zrobiony przez Gordona dla graczy 6max. Ogólne schematy gier na danej pozycji. Takie tam pierdołki jeżeli nie miałeś styczności to graj swoje i prowadź nas mistrzu
kurs zrobiony przez Gordona dla graczy 6max. Ogólne schematy gier na danej pozycji. Takie tam pierdołki jeżeli nie miałeś styczności to graj swoje i prowadź nas mistrzu![]()
moglbys cos wiecej na ten temat powiedziec? bo google mi jakos nie chce nic pokazac na ten temat
Napisane przez Stafu
filmik nagraj![]()
![]()
moze kiedys nagram koledzy, narazie sie wstydze troszke
Napisane przez Sebixxu
I jak tam idzie Panie kolego? ♠_cool:
no nie jest zle, dzisiaj wkraczam wlasnie na nl10 bo dobilem 20 bi, wiecej nie trzeba, 30 bi jest dla slabiakow
(zartuje, nie robcie tego w domu)
Dam jutro wykresik jak poszlo trzymajcie kciuki !
Napisane przez nrb1337
Widziałem Cię już na nl10, gl na stołach.
haha no bylem bylem dzisiaj ale nie polecam dzisiejszej sesji, nie wiem czy to ja robilem bledy, czy po prostu mnie pokerstars dzisiaj nie kochal ♦
Napisane przez krzysiuwOw
SJS v2 z mniejszym volumegl
dzieki dzieki, przyda sie
kilka rozdan pokazujacych co sie dzis dzialo
3bet/4bet call z Q8o, gosc ogolnie mega fish, dlatego call
#edit
nie wiem, obstawialem go na AK, JJ, jakas niska pare, COKOLWIEK. Z wszystkim by zagral tak samo, ale ze Q8?
o i teraz jeszcze mialem rozdanie, gdzie mialem AKs, 3betuje fisha fish gra call, spada AK6, cbet 80%, call, turn 9, cbet 80% call, river 7, cbet 80%, i dostalem call OD T8o
ogolnie wyszedlem na +$3 a moglo byc spokojnie +3/4bi, nie przejmuje sie bo wiem ze jutro odda z nawiązka
Ach te rybki, z pozycji całkiem nowego gracza, żyję w strachu na takie właśnie akcje jak ten typ z Q8o. Bo nie raz ja już "udupiłem" BI na jakaś kompletnie randomową łapkę.
NL2/5 <3
Wysłałem Ci zapro bo podawanie linków jest jakby nielegalne![]()
zaakceptowane
Napisane przez Sebixxu
Ach te rybki, z pozycji całkiem nowego gracza, żyję w strachu na takie właśnie akcje jak ten typ z Q8o. Bo nie raz ja już "udupiłem" BI na jakaś kompletnie randomową łapkę.NL2/5 <3
![]()
haha juz wole grac na regow, po nich wiadomo czego sie spodziewac
DZIEN KOLEJNY
No witam, dawno nie robilem zadnego wpisu wiec cos pasuje tutaj pogadac:
Udalo sie przejsc NL5 w 3 dni (o ile mozna powiedziec ze przeszedlem nl5 wbijajac 20bi :D), ruszam powoli z NL10, i nie czuje duzej zmiany poziomu gry. Ryby jak byly tak sa, moglbym nawet powiedziec ze gra mi sie latwiej
Ludzie zaczynaja dbac o swoje pieniazki na tych stawkach, i czesto ciezko im uciekac z 3bet potow (tak mi sie zauwazylo). Duzo blefuja i ogolnie jest pieknie.
Pierwszy dzien na nl10 nie rozpiescil, mialem sporo zepsutych spotow, potem troche juz z irytacji zaczalem grac B game albo i gorzej, wiec ogolnie na 0 albo i na -.
Dzisiaj siadam sobie z nowym nastawieniem i poker jak to poker, SOLIDNYCH WYNAGRADZA:

Troszeczke wkrecilem sie juz w te stawki, widac tutaj duzo wiecej squeezow, light 3betow, light 4betow (?! sick myslalem ze to dopiero od nl25+) no ale naszym celem oczywiscie nie jest gra z regularsami, my szukamy slabych graczy i na nich sie koncentrujemy, wiec mi to za bardzo nie przeszkadza. A jezeli taka rybka robi mi light 4bet 5x z rzedu to tylko czekac az mi sie splaci
Kolejny limit nie bedzie robiony juz tak na "partyzanta". Na kolejny wbijam z 35bi, wiec pewnie troche jeszcze posiedze na tych dziesiateczkach.
Od wczoraj nie mialem zadnych ciekawych spotow wiec nic nie wrzucam.
Male podsumowanie:
BANKROLL: $238 + $20 W BONUSIE

Dzis jeszcze cos prawdopodobnie pogram, ale chcialem juz zrobic sobie male podsumowanko przed nowym rokiem
do zobaczenia na stolach!