Ile łapek dziennie grasz? Ile stolików odpalasz?
Napisane przez Sebixxu
Ile łapek dziennie grasz? Ile stolików odpalasz?![]()
na tych 10tkach tylko 6 regularnych bo nie mam za bardzo br zeby za bardzo przytiltowac
musze unikac wariancji a wiecej stolikow = wieksze swingi
No wlasnie z moim volume jest slabo ostatnio, bo nie mam za duzo czasu na gre, 2kh+ dziennie bedzie dobrym wynikiem na 6 stolikach
No tak 2kh per day to słabiutko
ja tyle robie w tydzien na speedzie
Super wyniki! Tak trzymaj i zobaczymy się na nl50 bo wtedy wracam na ten krzak amayi
Pozdro!
Napisane przez giuseppePK
Wysłałem Ci zapro bo podawanie linków jest jakby nielegalne![]()
tez wyslalem zapro, wiadomo w jakim celu
Napisane przez bimbekpl
No tak 2kh per day to słabiutkoja tyle robie w tydzien na speedzie
Super wyniki! Tak trzymaj i zobaczymy się na nl50 bo wtedy wracam na ten krzak amayi
![]()
Pozdro!
volume trzeba robic!
dzieki wielkie, widzimy sie na 50tkach
Napisane przez ShakeMeDown
Wysłałem Ci zapro bo podawanie linków jest jakby nielegalne![]()
tez wyslalem zapro, wiadomo w jakim celu
![]()
huhu krzywe interesy
na dzis koniec
BANKROLL: $271 + $20 bonusu
not bad not bad
HALO HALO,
a Panstwo to pewnie mysla ze juz bankroll dawno storbiony, a tu nieeeee
Moi drodzy mialem kilka dni przerwy w pisaniu, z tego wzgledu ze mialem duzo zamieszania w zyciu prywatnym a wiecie jak to wplywa na pokera. Niestety nie jestem zawodowcem ktory potrafi oddzielic emocje z zycia codziennego od pokera i bardzo niekorzystnie wplynelo to na moj winrate (ktory jest oczywiscie (ledwo co) dodatni).
W kazdym badz razie przeczytalem ksiazke "Treat Your Poker Like a Business" ktora serdecznie wszystkim polecam (niestety znalazlem tylko i wylacznie w jezyku Angielskim).
Przeczytalem rowniez Poker mindset (ktora tez zdecydowanie polecam) i Small Stakes Hold 'em
Bardzo ciekawe lektury, polecam wszystkim serdecznie
Do tego zaszlo kilka zmian w moim zyciu i od wczoraj jestem znowu osoba ktora normalnie (??? a co ze poker to niby nie normalnie ?() pracuje, wiec nie musze sie tak bac o moj brankroll.
Kilka nowych zalozen na blogu:
- Wykresy, aktualny bankroll, liczbe rozegranych rak bede wrzucal zawsze 1 dnia kazdego miesiaca.
- Nie zagladam do cashiera i wykresy.
- Ustalam nowy bankroll managment ktory juz nie musi byc tak agresywny.
-NL16 -> przy 30 bi (chociaz nie wiem czy ten limit nie pomine i nie wskocze odrazu na 25tki )
-NL25 -> przy 35 bi
-NL50 -> przy 35 bi
-NL100 -> przy 40 bi
- Gram tylko regularne stoliki, w liczbie MAX do 14 stolow. Na zoomie po 30k handow moj winrate wynosi 3bb?
Na NL10 wydaje mi sie ze mozna wyciagnac spokojnie wiecej, zobaczymy.
Wrzuce Wam kilka rozdan ktore wczoraj zrobily na mnie OGROMNE WRAZENIE.
Spoiler

Spoiler
Ten check na riverze to zagral dla blefu
I tym pozytywnym akcentem zegnam sie z Wami moi drodzy
Ten check na riverze to zagral dla blefu
uważaj żeby bana nie dostać za granie w zmowie skoro goście grają check back z nutsem na river do Ciebie
Co jest na Homary się przerzuciłeś??![]()
Teraz sushi w modzie