Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL5 na jedzenie???

131 Posty
53 Użytkownicy
246 Reakcje
9,953 Wyświetlenia
freequu Autor wątku
freequu
PokerStrategist
REAKTYWACJA

Co prawda sytuacja w moim życiu diametralnie się zmieniła i już nie musze grać żeby się utrzymać, mam stałą prace i jest ogólnie OK :)

jak wygląda sytuacja w pokerze? ogólnie zrobiłem rolla potrzebnego do gry na nl25, pograłem troche na party ale odmiane zoom no i ogólnie b/e. Dlatego postanawiam przejść jeszcze raz NL10 i w tym czasie bardziej przygotować się do gry na wyższych stawkach.

NO WIĘC ZACZYNAMY MBC, start $300 usd czyli ruszamy z 30 bi i zobaczymy jak to będzie, będę grał fastforward, 4 stoły na party

AKTUALIZACJA CO NIEDZIELE, trzmymajcie kciuki :f_love:

Odpowiedz
Cytat
freequu Autor wątku
freequu
PokerStrategist

Wielka aktualizacja !!
Po tygodniu od ostatniego postu, postanowiłem pograć ze znajomymi w poksa po pijaku, grało się świetnie ale przegrałem wszystko. Jakoś mnie to teraz nie rusza bo pieniądze z konta rodziców :f_drink: Ciężko też jest wygrywać w pokerze skoro poker to hazard, wszyscy o tym wiemy ale musimy okłamywać innych :f_confused:

A tak poważnie to... przegrałem po pijaku wszystko, co miałem na Party, poszedłem na Twistery(iPooker) wygrałem w ciągu miesiąca z 200-250$ i wybrałem się do kasyna :f_cool: To chyba był problem, bo ruletka nie chciała współpracować, ale easy rodzice dadzą kaske na życie :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
elusivepl
Legacy Member

Gratulacje:f_drink: piękne życie;) z pewnością będziesz kiedyś z tego bardzo dumny.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

No offence, ale będąc posiadaczem rąk zdolnych do pracy i mózgu mi byłoby najzwyczajniej wstyd ciągnąć kasę od rodziców :truestory:

Odpowiedz
Cytat
NieGadamZpsami
PokerStrategist

Jak tam w SmartSpinie frerquu xD

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Ciężko też jest wygrywać w pokerze skoro poker to hazard, wszyscy o tym wiemy ale musimy okłamywać innych :f_confused:

?( kolega chyba forum pomylił. Polecam zostać regiem na rulecie. Podobno to EV+

Odpowiedz
Cytat
chriskwns
PokerStrategist

Napisane przez MWaler

Ciężko też jest wygrywać w pokerze skoro poker to hazard, wszyscy o tym wiemy ale musimy okłamywać innych :f_confused:

?( kolega chyba forum pomylił. Polecam zostać regiem na rulecie. Podobno to EV+

Nie no poker wg. definicji to hazard :

Hazard – wszystkie gry pieniężne, w których o wygranej w mniejszym lub większym stopniu decyduje przypadek / czynnik losowy.

W mniejszym lub większym stopniu to szerokie pojęcie. Poker nie jest jednak grą losową ( choć definicje są różne, czasem zaliczają pokera do gier losowych ), z definicji jaką pamiętam, gra losowa to gra w której stan fizyczny lub psychiczny gracza w żadnym stopniu nie wpływa na wynik i nie daje graczowi żadnej przewagi - czyli np. Lotto, maszyny, ruletka ... ale nie poker.

Odpowiedz
Cytat
fruzia
Oldschool Grinder

ja gdzieś czytałam, że hazard to gra gdzie nie można intencjonalnie przegrać

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

chriskwns

Jeżeli zgadzasz się z tą definicją z wikipedia.org i uważasz że poker to hazard to tak jak już napisałem - pomyliłeś forum.

Odpowiedz
Cytat
krak2610
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
SirBadFate
PokerStrategist

Szkoda , się skończyło (?) , bo miałeś gościu potencjał :f_cry:

Odpowiedz
Cytat