Będzie dobrze! Za 250$ wyżyjesz.. Może.. ♠_drink:
Uważam, że 300$ to botom, 500$ da się żyć, a 700$
wszystko jest w zasięgu nl5. Przy nl10 będzie łatwiej, ale volume tak czy inaczej trzeba kręcić
300$ to taki już na prawdę botom, przy NL10 to będzie jak pączek w maśle żyć
Chyba że będzie go interesowała torba
niestety utrzymanie 22bb/100 nie jest możliwe, jeśli uda Ci się w dłuższym czasie mieć między 5-10bb to jestem twoim idolem
ale policzmy 4k rąk dziennie da max 120k * 7bb/100 da 420$ plus około 90$ rakeback czyli w okolicy 2000zł
aczkolwiek 7bb/100 był by wynikiem godnym podziwu, osobiście bym brał u Ciebie drogie kouczinki gdybyś zanotował taki winrate po miesiącu gry
Nie słuchaj, graj swoje, pokazuj wyniki, analizuj i będzie dobrze. Trzymam kciuki
@up
popieram
Napisane przez Sebixxu
Będzie dobrze! Za 250$ wyżyjesz.. Może.. ♠_drink:
$250? LUKSUS
Napisane przez bimbekpl
Uważam, że 300$ to botom, 500$ da się żyć, a 700$wszystko jest w zasięgu nl5. Przy nl10 będzie łatwiej, ale volume tak czy inaczej trzeba kręcić
![]()
no zobaczymy jak to bedzie, chce jutro sprobowac pograc regularne stoliki i sprawdze jak tam mi idzie
Napisane przez Kustipz
300$ to taki już na prawdę botom, przy NL10 to będzie jak pączek w maśle żyć![]()
Chyba że będzie go interesowała torba
![]()
Torba to tylko na silownie
Napisane przez YourMomBet
Nie słuchaj, graj swoje, pokazuj wyniki, analizuj i będzie dobrze. Trzymam kciuki![]()
@up
popieram
Dzieki wielkie :D, taki mam zamiar
Napisane przez Janosikgdy
Bez przesady. To tylko 5. Wykrecenie 5-10bb to sie robi prostym abc.
moze nie prostym ABC ale masz racje, ze raczej latwo
Dobra, CELE NA JUTRO:
GRAM REGULARNE STOLIKI, zobaczymy jak pojdzie.
Ps: co do mikro, jak kiedys grindowalem NL2 to udalo mi sie utrzymac 30bb/100

to stare zdjecie, niestety nie mam dalszej czesci wykresu ale jakos przez 40k handow wygladal podobnie. Jedyna roznica to ta ze to byly regularne stoliki przy DOBRYM table selection, chociaz mysle ze bez mozna spokojnie krecic 20bb/100 na mikrosach
a czerwona linia to orgazm w tym wypadku
ps2: przetiltowalem to na nl100 gdy tylko ugralem ~$100, polecam
Napisane przez nivero
jakiś reg sobie jaja robi haha
klamstwo!
Napisane przez arkhos
24bb/100 na SB i 6bb/100 na BB??![]()
no ogolnie na NL2 chlopaki maja tendencje do odpuszczania blindow, jezeli stealuja, to stealuja bo uslyszeli ze super taktyka z ANY TWO, gdzie na SB mozna sobie spokojnie lekko 3betowac, a z kolei jezeli btn odpuszcza co sie tez bardzo czesto zdarza to wtedy zarabiamy na BB, dlatego wazny jest table selection zeby miec fishka albo po lewej albo po prawej
też zacznę robić table selection na zoomie
ale tak na serio to jesteś dobrym regularsem, jednym z czołówki na mikro, pisałeś że jesteś przegrywającym na początku a teraz że miałeś kiedyś na nl2 30bb/100 no ładnie
przegrywajacym w takim sensie ze nigdy nic z pokera nie wyplacilem
ogolnie to kilka rozdan za mna na regularnych i to co mam beke to nie moge
szkoda ze nie mam dzisiaj czasu na gre, bo przeciez tu mozna krecic 50bb/100
@freequu korzystając z tego że Twój blog cieszy się sporą popularnością zapytam..
Ma ktoś jakiś fajny hud do HM2, albo porady, z czego powinien się składać +popupy? Chodzi mi o Hud w którym się nie pogubię i będzie dosyć intuicyjny.
oczywiscie, najlepszy (JAK DLA MNIE) jest pt4 z dodatkiem
LINK
+
stars helper jezeli grasz na starsach, on Ci daje
1. Zamienia kaske na blindy, wiec lepiej sie przenosic na wyzsze stawki, wygodniej sie ogolnie gra.
2. Pokazuje Ci kto co robil na kazdym streecie tak jak w tym przypadku (ta czarna ramka)

np na tym przykladzie gracz na gorze Limpowal (podjal decyzje po 2.7 sekundy) potem do raise zagral call (po 1.8sec) na flopie zagral call (1,5 sec) ktos zagral raise i zagral fold.
Drugi gracz Limp/call potem bet na flopie za 22% puli (po 5 sekundach podejmowania decyzji) do raise trzeciego gracza ktorego nie widac zagral call
tutaj nie widac dalszych streetow bo robilem fotke na szybko ale ogolnie kazdy street jest pieknie rozpisany, grajac kilkanascie stolow wiesz kto co robil w kazdym momencie. Dla mnie mistrzostwo.
Gdybym mial wybierac pomiedzy hudem a tym to wybralbym w 100% to, tymbardziej ze sie rozleniwilem i nie obserwuje az tak stolow zeby pamietac co kto robi.
Fajne w tym jest tez to ze nie musisz tak liczyc. Patrzysz gosc bet flop 70%, nagle bet turn 50 % a river 30%, no to raise na ryj bo widac ze chlop zbyt wielkiego sd equity to nie ma
#edit
a bo mialem cos jeszcze dopisac, jedyny minus tego dodatku do pt4 (pomimo ze ma 99% rzeczy ktore potrzebujesz do gry) jest to ze nei mozesz dodawac statystyk.
Na wyzszych stawkach nl50+ przydalby sie jeszcze popout z hero vs villain bo tego tutaj niestety nie znajdziesz.
po15k handach to na nl25 mialem na BB winrate 17bb/100 na ep -12/100 a na btn 66/100(sick)
daj znac jak zrobisz 100k handow i nie zmierzysz lotem wierzowca przy pierwszym razie jak korekta sie o Ciebie upomni.
Ale trzymam kciuki ♠_thumbsup:
Napisane przez MWaler
po15k handach to na nl25 mialem na BB winrate 17bb/100 na ep -12/100 a na btn 66/100(sick)daj znac jak zrobisz 100k handow i nie zmierzysz lotem wierzowca przy pierwszym razie jak korekta sie o Ciebie upomni.
Ale trzymam kciuki ♠_thumbsup:
Coś bym napisał ale jestem pijany wiec lepiej nie 🙅
Napisane przez prezesbk
freequ wyslalem zapro ;p mam pytanko
Jutro ziomeczku jutro kolo 19