Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Journey of micro grinder

240 Posty
38 Użytkownicy
0 Reakcje
7,681 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

<+snite> rigged as fuck

Śmiesznie to wygląda... ale wynik rozdania już nie tak śmieszny ;(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Smieszne te tematy z Saphealem.

0 konstruktywnych postow, masa szczekania, spamu, jakis wymagan i zadan od basicow czy brazow.

O ile na poczatku bylem ciekawy jak sie ta cala sprawa potoczy, to teraz jestem zazenowany poziomem PS.

to teraz jestem zazenowany poziomem PS.

Ale firmy, czy community?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chodzilo mi o community.

Pomijajac juz spam, za co niektorych lebkow juz dawno bym pobanowal, to niektorzy poswiecaja tej sprawie o wiele za duzo energii :D I najczesciej sa to osoby, ktore w zyciu nie mialy stycznosci z Saphealem, wiec na dobra sprawe to wszystko ich nie powinno dotyczyc. Sam bedac na tym levelu na ktorym jestem (NL25/50) w ogole z wlasnego wyboru nie mialem stycznosci z nim. Nikt nie kazal mi udzielac sie na jego blogu, ogladac jego filmikow, czytac jego ocen. A masa osob, ktore pewnie graja jeszcze nizej niz ja caly czas robi mega zamieszanie, a niektorzy nawet wychodza z jakimis smiesznymi żądaniami, zeby go usunac z PS. Nie, zeby mnie to obchodzilo w jakims stopniu czy zostanie czy nie, tylko po prostu smieszy mnie, ze niektorzy maja o sobie takie mniemanie.

Firma oczywiscie tez nie zachowuje sie, tak jak powinna sie zachowywac. Mam nadzieje, ze zdajesz sobie z tego sprawe Jason, ze to cale zamieszanie powinno zostac rozwiazane w inny sposob. :)

A ja dokładnie nie wiem o co kaman z tym saphealem i jak ta sprawa dokładnie wygląda... Miałem obronę pracy wczoraj i ostro zakuwałem :( ale już jestem wolny bo się obroniłem :f_thumbsup: Może Ty byś był łaskaw mi to wytłumaczyć tutaj lub na gg które mam podane na profilu?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Yo. Naprawde nie chce mi sie juz tego walkowac :P W telegraficznym skrocie: simon przyczepil sie do cen coachingow Sapheala i mial ogolne zastrzezenia co do jego referencji. Potem rozpetala sie rzez i w nagonce wyszlo kilka sprawek, np. to ze Saph ma za soba hakerska przeszlosc i szantazowanie home.pl + wyplynal chatlog pyszalka i Sapha, gdzie ten drugi chwalil sie 2kk winnings w turniejach i jeszcze jeden chatlog, gdzie ktos z konta Safila po przegraniu stacka na NL50 zyczy winnerowi, zeby umarl na raka.

:rolleyes:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ciekawy wykres _p: Z jednego z filmikow konkurencji.

kNoq001
PokerStrategist

lol, w sumie jak sie obserwuje gre to jest to prawda -.-

hahaUnaab
Oldschool Grinder

Czyli, że grindcore nie potrafi blefować?:(

Bielanek
BlackMember

Hehe, dobre. Era Grindcore'a, wszyscy próbują być jak on, przez co tendencja się odwróciła. :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wreszcie w tym miesiacu na plus, i to nie tylko wg EV.

Ogolnie rzecz biorac, to dzieki Small Stakes Holdem udalo mi sie uspokoic red line, przez co winrate ostatnio dosc mocno podskoczyl.

Jak na razie na EVP:

3bb/100 nie jest tragedia, ale sadze, ze jestem w stanie wyciagac +6bb na tych gierkach. Zbyt szybko (mam nadzieje _confused: ) sie jednak nie przekonam - jutro _konkretny_ shot na NL50. Zbierajac kase z netellera/merge/everka mam teraz na pewno wiecej niz 1000$ w rollu, schodze przy 4bi.

Ide sie zdrzemnac.

kNoq001
PokerStrategist

bogate zycie _ugly:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.50(BB) Everest
SB ($15.45)
BB ($48.98)
UTG ($102)
UTG+1 ($75.52)
CO ($48.25)
Hero ($50)

Dealt to Hero 9♠ 9♣

fold, UTG+1 calls $0.50, CO raises to $2.25, Hero calls $2.25, fold, BB calls $1.75, UTG+1 calls $1.75

FLOP ($9.25) 6♦ 9♥ 8♠

BB checks, UTG+1 checks, CO checks, Hero bets $6.55, BB calls $6.55, UTG+1 folds, CO folds

TURN ($22.35) 6♦ 9♥ 8♠ 8♣

BB bets $22.35, Hero calls $22.35

RIVER ($67.05) 6♦ 9♥ 8♠ 8♣ 8♥

BB bets $17.83 (AI), Hero calls $17.83

Hero shows 9♠ 9♣
(Pre 71%, Flop 98.0%, Turn 97.7%)

BB shows 8♦ K♣
(Pre 29%, Flop 2.0%, Turn 2.3%)

BB wins $99.71

jarrekz
PokerStrategist

lol, Ty nicie jestes jednym z najbardziej pechowych graczy texas holdem jakich znam. Co shot to chore akcje

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nawet jakbym to wygral, to bylbym na 0.

Do tego doszla kilka spotow, gdzie c-bet/foldowalem turna z reka typu TP/2nd pair na paired board + niepotrzebne c-bety bez planu na turn. I sie nazbieralo.

Stoliki byly w miare ok, na kazdym mialem dosc duzego fisha. Sesja dosc tight, nie dawalem akcji aggroregom na lewo ode mnie, nie chcialem przy shotowaniu bawic sie w marginalne spoty.

2gi shot jeszcze chyba dzis.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

88/22 3bet:30% (3/10)

NL Holdem $0.50(BB) Replayer
SB ($42.63)
BB ($45.45)
Hero ($54.67)
UTG+1 ($55.10)
CO ($49.25)
BTN ($77.45)

Dealt to Hero J♠ J♥

Hero raises to $1.75, UTG+1 calls $1.75, fold, fold, SB raises to $7.50, fold, Hero raises to $21.75, fold, SB raises to $42.63 (AI), Hero calls $20.88

FLOP ($87.51) K♣ T♠ 6♠

TURN ($87.51) K♣ T♠ 6♠ T♥

RIVER ($87.51) K♣ T♠ 6♠ T♥ 6♣

SB shows K♥ K♦
(Pre 81%, Flop 93.2%, Turn 100.0%)

Hero shows J♠ J♥
(Pre 19%, Flop 6.8%, Turn 0.0%)

SB wins $84.51

#2 40/6 AFq:51

NL Holdem $0.50(BB) Replayer
Hero ($49.25)
BB ($17.81)
UTG ($60.95)
UTG+1 ($24.80)
CO ($120)
BTN ($51)

Dealt to Hero T♥ 7♥

fold, fold, fold, fold, Hero raises to $1.50, BB calls $1

FLOP ($3) 8♥ 3♥ T♠

Hero bets $2, BB raises to $9, Hero raises to $30, BB calls $7.31 (AI)

TURN ($35.62) 8♥ 3♥ T♠ J♣

RIVER ($35.62) 8♥ 3♥ T♠ J♣ K♠

Hero shows T♥ 7♥
(Pre 19%, Flop 45.4%, Turn 29.5%)

BB shows Q♥ Q♦
(Pre 81%, Flop 54.6%, Turn 70.5%)

BB wins $33.87

Kolejny BI w plecy, szybko poszlo.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Gram ostatnio MSS.

Wypadlem z rakerace (ciut ciut do platnego miejsca) i postanowilem, ze sprobuje jak to jest shipowac sobie na lewo i prawo i grac bez rivera. Na razie fajnie :f_thumbsup: Chociaz oszukali mnie, bo rivery caly czas spadaja.

Wiecej przemyslen nt. MSS wkrotce.

jarrekz
PokerStrategist

Countit2? ;f