Cześć, czołem!
Nie sprawdzam wyników w tygodniu, ale wydaję mi się, że wczoraj zagrałem najlepszą sesje od początku challange, grałem 2h wieczorkiem i na 4 stołach 400bb+, a na reszcie 200bb, grało się przyjemnie, na paru stołach miałem bankomatów, więc pomimo bólu zęba trzeba było grać:D
Byłem wczoraj u dentistiko by mi wyleczył bolącą jedynkę, po spędzeniu godziny u ellmaestro zrobił mi ósemkę i czwórkę
Spoiler
sqrwysyński geniusz
, a jesli chodził o bolącego powiedział, że on z takimi rzeczami nie robi(leczenie stanu zapalnego)ja yeti i chuj z tym....dlatego jutro o 12 mam wizytę i mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak z bicza!
Pt, Sb, Ndz czeka mnie porządny grind:D
Wczoraj 1 mecz ligowy z dzieciakami wygrany 6:2(Jose Mourinho)a jak!,w dodatku zapisałem się ze znajomymi na turniej w cs;go, więc będzie trzeba cos poćwiczyć, bo jak na razie to mam silvera(2h przegrane przez ostatnie 2 miesiące), ale tego się nie zapomina, więc mam nadzieję, że doświadczeniem dinozaurów, rozyebiemy młodzieńczą werwę:)
PS.Pytanko jest tu osoba co na większej próbce na NL2 miała 12bb+?i jak to wyglądało po przejściu na NL5?? NL5 nie do przejścia?:DPjonaaaaaaaaa