A gdzie łowisz?
Napisane przez jejeejej
A gdzie łowisz?![]()
Jezioro Międzyrbodzkie oraz żywieckie to tak najczęściej
Międzybrodzie
Napisane przez xkwlx
WĘDKARSTWO
Tak jest!tydzień temu opłaciłem kartę, więc w tym roku będę bardzo często na rybkach:)
W tym roku byłem już 3 razy, 2 pierwsze bez brania, natomiast wczoraj zameldowała się pierwsza zdobycz(REEEKIN)
Dobrze , że tę wypuściłeś, bo jeszcze by Ci okoniem stanęła
Siema!:D
Jedną z moich wad jest to, że wiele rzeczy zaczynam, ale rzadko cokolwiek kończę:(
Ogólnie gram cały czas w pokera, lecz nie piszę....
Zmieniłem znów sposób grania, gram 16 stołów NL2 z pełną optymalizacją tzn:
-TableOptimazer mi automatycznie wszystko akceptuję
-Tabalescanner mi wyszukuje stolików
-Gram 16 stołów, nie mam fisha, wyłączam stolik i automatycznie mi wskakuje nowy
Oczywiście wiem, że wielu z Was takie ustawienia miała x lat temu, ale u mnie to zawsze szwankowały, albo źle coś ustawiłem, albo się coś wieszało co chwilę i mega mnie to irytowało....Teraz na szczęście wszystko ustawiłem dobrze i śmiga mi elegancko
Gram codziennie od 5:00 do 7:20, więc wychodzi ok 3k rozdań na dzień, wrzucę wykres na koniec miesiąca.
Ogólnie moim najbliższym celem mieć winrate na próbce 100k 5$/h, więc zobaczymy jak z tym będzie:)
Z resztą bez zmian trenuję 2 grupy dzieciaków, do tego cały czas gram w swoim klubie, na rybki też się parę razy wybrałem i jeszcze dochodzi gonitwa ze ślubem:D więc jak znajdę godzinkę czasu w ciągu dnia na "obijanie" się to jest cud:)
Powodzenia przy stołach