hehe od zlodzieji jeszcze mnie nie pomawiali, zebym zdech na raka , zeby mi matka umarla to raz w tygodniu sie uruchamiaja . kolego, nie martw sie tak o Pana H.
ja tam wierze w zabobony i czary , boje sie bogow pokera. dlatego tez do glowy by mi nie przyszlo zeby oszukiwac chodzby na stejku . a co dopiero somsiada ktory u nas pracowal wiele lat a z ktorym po robocie piwkiem sie raczylismy. Jak chlop bedzie chcial przechlac 50k $ jego sprawa jak kupi córką po aucie good for them , nic mi do tego.
jakies dwa tygodnie temu dzwoni do mnie jego corka i sie pyta czy biore od niego hajs za dostawe jak mu zakupy podrzucam, mowie ze nie, a ona do mnie ze mam brac bo tak to wiecej przepije. A przyjete jest, ze miejscowi kasuja go jak za zboze .kurwa, mentalnie nie jestem wstanie tego robic. Ale wiecie co! chyba zaczne go charge'owac za trytytki bo mi sie kurwa koncza ! A droga do niego chujowa.:coolface: Czaicie powoli poziom abstrakcji jaka ma miejsce?

Napisane przez Gomez224
Tak się zastanawiałem, bo patrząc po wynikach to skill jest. Nie myślałeś, żeby np. zejść niżej i grać tylko za swoje?
Imo to sie rozchodzi o podejscie do zycia a w tym wypadku do pieniedzy, czesc ludków nie jest w stanie pogodzic sie z mysla ze mieliby sie z kims czymkolwiek podzielic. dla mnie stejki maja wiecej plusow niz minusow.
Ostatni post chestera, chlop wspomina ze jest wypruty mentalnie i ze nie byl wstanie pogodzic sie z mysla ze moglby komus oddac czesc profitu, bekon z rollem 80 $ tluk rok zeby wejsc z powrotem na nl100-200. To nie sa leaki w grze to sa mental leaki i jakbym mial postawic pieniadze to jeden i drugi jest wygrywajacy, ale co z tego jak w tej grze poza skillem stricte strategicznym mental ma wieksze znaczenie niz sie wiekszoci wydaje.
Imo najwazniejsze zeby wszyscy byli zadowoleni , jezeli mi to pasuje to w czym problem? jak bede chcial to odddam 100% profitu.
a moze tak to powinno sie robic ze jak sie ktos szkoli i cos juz tam potrafi, to wystawia stejka oddaje 100% i probuje wejsc jak najwyzej ...imo szybciej by sie zwrocilo niz trzaskanie latami mikro i przy okazji odblokuje łeb.
* dla szpiegow z US ja to wszystko wymyslam . Panie urzędniku, Bekon przy moich odchyłach to maly siusiaczek.
cya