Cześć!
Postanowiłem założyć bloga dla samego siebie, będę zaczynał z 40$ na nl2 a moim głównym celem jest dojście na nl50, myślę, że jest to możliwe. Wiem też, że blog zmotywuje mnie bardziej, jeśli będzie miał ktoś oglądać mój graph.
Jestem Adrian w pokera gram rekreacyjnie jakieś 5/6 lat z przerwami. Grałem różne limity w zależności od rolla. Moim głównym problemem są zbyt szybkie shoty na wyższe stawki, a zdarzała się gra na kilku BI. W przeszłości udało mi się coś tam wygrać w turniejach, więc zawsze miałem rolla, ale niestety topniał on, bądź gwałtownie wzbierał w zależności bardziej od runa i cashoutów. Jakiś czas temu wróciłem do grania, ale kilka dni temu przyszedł pomysł, żeby sprawdzić czy tak naprawdę będę w stanie przejść te kilka limitów, jeśli nie to najprawdopodobniej daruję sobie dalszą grę.
Wypłacam wszystko do 40$ i startuję. Mam w planie grać 20BI na limit do nl10, potem myślę zwiększyć do 30. Zacznę od nl2 zoom 2-3 stoły, potem raczej przejdę na normalne stoliki, ponieważ przyjemniej mi się na nich gra, mogę wówczas utrzymywać większe skupienie i robić mniejsze przerwy. Grał będę tyle na ile pozwoli mi na to czas poza pracą i odpoczynkiem. Chciałbym robić cotygodniowy update nawet jeśli zagram 500 rąk po to tylko, żeby utrzymać systematyczność. Póki co rozdań raczej nie będę wrzucał, chyba że trafi się ciężki spot, ale mam w planie grać abc na starcie. Na?początku swojej przygody z pokerem przeszedłem nl2z do nl10z i potem zaczęła się w sumie gamblerka mam nadzieje ze znów jestem do tego zdolny. Przeglądnąłem trochę blogów i widzę, że czasami można dostać kilka fajnych rad oraz jest parę osób chętnie dzielących się wiedzą.
Powodzenia przy stolikach!