Przejdź do forum
[̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅] - filipescu88 bloq

144 Posty
54 Użytkownicy
675 Reakcje
19 K Wyświetlenia
RemiSmk
Oldschool Grinder

.
gl

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Powodzenia i... napierdalaj kurwaaa!!!! :D

Odpowiedz
Cytat

Nie boisz się kupować ziemi mając dochód tylko z pokera ? Urząd skarbowy może się zainteresować skąd bezrobotny kupuje co chwilę ziemię. A ten znajomy wie jakie jest pochodzenie pieniędzy którymi finansujesz zakup jego towaru :D ? Pytam z ciekawości jakie masz do tego podejście. W takim powalonym kraju jak Polska to nie ma co zadzierać z US bo jak raz się przyczepią to już będą problemy :/

Tak czy inaczej życzę powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat
Fefok
Legacy Member

@filipescu88
Jak kolega się nie odezwie co do książki to chętnie kupię.
Wyślij mi, proszę, zaproszenie bo nie jestem wstanie sam wysłać ze względu na status. Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
aghiri
Elite Grinder

Napisane przez Fefok
@filipescu88
Wyślij mi, proszę, zaproszenie bo nie jestem wstanie sam wysłać ze względu na status. Dzięki.

Kolega już się odezwał, także nieaktualne :f_wink:

Odpowiedz
Cytat
Fefok
Legacy Member

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

kurwa, jak dzieki mnie zgarniesz 150$ za blogowanie to chce % XD.

nie myslales o udzielaniu coachingu ? wydajesz sie byc najbardziej legit grajkiem w tym zakresie albo w ogole jakis CFP?

Odpowiedz
Cytat
filipescu88 Autor wątku
filipescu88
Oldschool Grinder

Napisane przez aghiri

Napisane przez Fefok
@filipescu88

Kolega już się odezwał, także nieaktualne :f_wink:

szukałem jej dzisiaj , siora ma mi wieczorem napisac czy nie zostawilem u niej podczas przeprowadzki. takze prawdopodobnie w poniedzialek wysle.

sasiad jest w nienajlepszym stanie, a 10 piwek dziennie mu nie pomaga . w dniu jak bylismy u notariusza , tego samego wieczora zajezdzam na dzialke i slysze ze sie drze " Panie kurwa ,gdzie zes sie tam w pole wpierdolil !" to mu krzycze ze to ja , a ten dalej ... mysle se, ze najebal sie i nie pamieta ze dzialke sprzedal. no ale chwile sie pokrecilem i wracam na chate , patrze a mijam sie na drodze z taryfa . Szanowny somsiad taryfa sobie browary domawial i myslal ze taxiarz w pole z jego alko pojechal 😁 takze jak mawia Pan H. hajs jest sliski i juz wiem czemu 😁 do najblizszego miasta 30km to pewnie kolo 200 zl za dostawe 😁

a dzialeczka na fotce - do pierwszej lini drzew , strzele tam z 4 domki na wynajem. ogolnie u nas na rejonie ostatnimi laty dosyc preznie agroturystyka sie rozwija , na chwile obecna mamy 16 miejsc noclegowych, wiec jak ruskie nie wejda to bedzie git.
a propo skarbowki to nie dokonca jestem bezrobotny, jest taka instutucja jak domownik w gospodarstwie rolnym i oficjalnie nie jestem zatrudniony ale pomagam w gospodarce itp 😁 i tym samym moge czerpac profity z tej dzialalnosci.

kiedys prowadzilem kolczingi ale jest to dla mnie bardziej obciazajace niz wpierdolic pare olkow na nl1000 😁 wiec nie planuje zadnej dzialalnosci okolopokerowej poza gra.

Odpowiedz
Cytat
filipescu88 Autor wątku
filipescu88
Oldschool Grinder

zobaczymy co szybciej hitne 30k$ na 500tkach czy 150$ z PS. jutro znowu 6h .

cya

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

To ciekawe, nie wiedziałem ,że taki wzięty rolnik z Ciebie. Tylko kanciapy dla wczasowisów masz czy może też krówki i byki do wyciskania mleka? A może jakieś kury są czy konopia posadzona?

Ah, pytanie dodatkowe. Czy to ostatnie podrygi pokerzysty Filipescu? Po ugraniu 50k masz zamiar się zawinąć i zająć obsługą gości zza wschodu zwiedzających tereny które będą kiedyś częścią obwodu Warszawskiego czy też bedzie grindowane od czasu do czasu?

Odpowiedz
Cytat
RemiSmk
Oldschool Grinder

Rolnik = złodziej , jeszcze takiej akrobacji intelektualnej nie widziałem. W tym kraju nic nie powinno zaskoczyć. A jednak.

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Skupowanie działek od sąsiada w nie najlepszym stanie, w dodatku w cugu alkoholowym nie wybrzmiało najlepiej. No ale to jeszcze nie złodziejstwo.

Odpowiedz
Cytat
Gomez224
PokerStrategist

Tak się zastanawiałem, bo patrząc po wynikach to skill jest. Nie myślałeś, żeby np. zejść niżej i grać tylko za swoje?

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

Witamy w Polsce. Jak masz okazję to nie MOŻESZ z niej skorzystać bo jesteś złodziejem. Nieważne że chłop sprzeda zaraz za grosze komuś innemu/przepije jakkolwiek. Nieważne że w polu gdzie nic by nie było chłopak może zbuduje domki letniskowe ,zatrudni firmę od domów szkieletowych/kupi materiał z okolicznego tartaku ,zatrudni
sprzątaczkę , będzie odprowadzał podatki w miejscu gdzie bida aż piszczy jak mniemam itp A jeśli by doszło że żółtki by przyjeżdżały jakimś trafem (joke)to wgle podwójny Robin Hood.

Oczywiście to tylko moje subiektywne zdanie.

Btw szarpnij jackpota proszę

Odpowiedz
Cytat
Demiser
Legacy Member

A gdzie się pan nauczył tak grać? Głównie poprzez samo granie? (bo to co robisz wygląda na takiego samouka, co to napierdala tylko rozdania i 99% wiedzy jakimś rodzajem osmozy przenika do Twoich zwojów mózgowych). Czy poświęcasz czas na grindowanie PIO? A może brałeś lekcje u Bekona?

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Może właśnie dlatego że żyjemy w Polsce, ten post mógł wybrzmieć negatywnie. Bo ten kraj zna milion przypadków bandyckich naduźyć przy okazji takich interesów.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Jak zwykle milo sie robi. Kolega zaraz jak bekon. Przestanie blogowac

Odpowiedz
Cytat
pokerfish23
PokerStrategist

GL !:f_drink:

Odpowiedz
Cytat

Ja się nie zdziwię. Żyjemy w kraju gdzie poker jest nielegalny. Także pisanie cokolwiek o sobie + zarabianie na pokerze i mówienie o tym głośno na forum jest ev-. Kto wie kto to czyta ;). Nie ma co się dziwić że forum świeci pustkami. Większość co gra i ma z tego jakaś kasę siedzi cicho i się do tego nie przyznaje.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Napisane przez 89deny89
Witamy w Polsce. Jak masz okazję to nie MOŻESZ z niej skorzystać bo jesteś złodziejem.

To dla pokierzystów 250k plnów to już drobnica, że uważamy to za super okazję?

A tak poza tym to filipescu nigdzie nie napisał, że działki kupuje za bezcen. W całych kalkulacjach na pewno spore znaczenie ma ,że to sąsiad więc działki są blisko domu, niekoniecznie to ,że idą za 10% na sprzedaż. Inna sprawa ,że sąsiad na pewno miał wiele dni jak nie miesięcy na trzeźwo do przemyślenia co chce z ziemią zrobić. Dorosły człek i wie co robi. No chyba, że autor bloga wciągnął go w hazard i sprzedaż została wymuszona po przegranej partyjce w pokera...

Odpowiedz
Cytat