Witam wszystkich i przepraszam, że tak późno zdecydowałem się przedstawić na niniejszym forum.
Moją przygodę z Pokerem zacząłem jakieś 4 może 5 miesięcy temu na PokerStars jako siimoonn, dopiero później dowiedziałem się przez absolutny przypadek o PokerStrategy.com.
Założyłem jeszcze konto na PartyPoker pod nickiem goldodyssea i TitanPoker znów jako siimoonn jako, że pierwszy nick był już zajęty(dziwne)- te konta są powiązane z PokerStrategy. Bardzo żałuję, że nie można połączyć konta z PokerStars najbardziej tam lubię grać.
Co do mojego statusu .... na razie staram się uczyć i uczestniczyć w jak największej ilości freeroli - na ile czas pozwoli, wiadomo pracować jeszcze muszę dopóki nie zostanę zarabiającym graczem
Choć jak mniemam nie będzie to takie proste. W każdym bądź razie tak jak już pisałem staram się czytać i grać ... interesuje mnie tylko No limit Holdem full ring oraz myślę w niedługiej przyszłości wejdę na NL2 i postaram się kroczek po kroczku wchodzić na wyższe limity.
PS. Chciałem zapytać czy jest możliwość filtrowania wyświetlanych na stronie głownej nadchodzących treningów np. tylko NL TH oraz status, od którego będą dostępne itp?
Pozdrawiam i miłego dnia.