Przejdź do forum
Witam jestem Szymon...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam jestem Szymon.

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
472 Wyświetlenia
goldodyssea

Witam wszystkich i przepraszam, że tak późno zdecydowałem się przedstawić na niniejszym forum.
Moją przygodę z Pokerem zacząłem jakieś 4 może 5 miesięcy temu na PokerStars jako siimoonn, dopiero później dowiedziałem się przez absolutny przypadek o PokerStrategy.com.
Założyłem jeszcze konto na PartyPoker pod nickiem goldodyssea i TitanPoker znów jako siimoonn jako, że pierwszy nick był już zajęty(dziwne)- te konta są powiązane z PokerStrategy. Bardzo żałuję, że nie można połączyć konta z PokerStars najbardziej tam lubię grać.
Co do mojego statusu .... na razie staram się uczyć i uczestniczyć w jak największej ilości freeroli - na ile czas pozwoli, wiadomo pracować jeszcze muszę dopóki nie zostanę zarabiającym graczem :) Choć jak mniemam nie będzie to takie proste. W każdym bądź razie tak jak już pisałem staram się czytać i grać ... interesuje mnie tylko No limit Holdem full ring oraz myślę w niedługiej przyszłości wejdę na NL2 i postaram się kroczek po kroczku wchodzić na wyższe limity.

PS. Chciałem zapytać czy jest możliwość filtrowania wyświetlanych na stronie głownej nadchodzących treningów np. tylko NL TH oraz status, od którego będą dostępne itp?
Pozdrawiam i miłego dnia.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
AdisJuve

Cześć Szymon,

Niektórzy witali się z nami dopiero po pięciu latach, więc nie jest tak źle. Lepiej późno, niż później.

Jestem przekonany, że jeśli podejdziesz do nauki w należyty sposób to zarabianie na pokerze będzie możliwe również i w Twoim przypadku. Brąz już jest, więc i możesz zabierać się za naukę. Fajnie, że sprecyzowałeś, co zamierzasz grać - od razu mogę polecić Ci serię dla początkujących. Jej autorem jest Bąbel92, który zaczynał jak każdy z nas (od kapitału startowego).

babel92 - Step by step: cześć 1
babel92 - Step by step: cześć 2
babel92 - Step by step: cześć 3
babel92 - Step by step: cześć 4
babel92 - Step by step: cześć 5
babel92 - Step by step: cześć 6

Jeśli zaś chodzi o rozkładówkę freerolli, to zapraszam tutaj:

-> Newsy > Promocje i freerolle

Filtrowanie treningów możliwe jest w zakładce Treningi.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat