Siemanko, jestem Bruno i niedawno skończyłem 18 lat. Z tej okazji postanowiłem założyć sobie konto na tym forum
W pokera internetowego zacząłem grać jakieś 5 lat temu, jednak w większości była to gra rekreacyjna(różne odmiany, nieregularne sesje, naganny mindset). Wszystko zmieniło się jakiś rok temu, kiedy to zacząłem traktować pokera nie tylko jako hobby, czy pasje ale także jako prace. Udało mi się to zrealizować w 50% - do dzisiaj moją specjalnością są 180tki turbo na P*, jednak miewałem w tym okresie spore problemy z motywacją, co było przyczyną długich przerw w grze(był nawet czas, że rodzina zaczęła odczuwać ulgę, bo nie będę już potrzebował odwyku^^). Jednak pod wpływem zbliżających się matur i wizji opuszczenia ciepłego gniazdka moja motywacja dostała niezłego kopa i od kilku dni znów zacząłem pracować na pełnych obrotach. Ponownie określiłem swoje cele i zabrałem się do roboty. Poniekąd dlatego właśnie pomysł założenia tutaj konta
Poza pokerem uwielbiam także narciarstwo, a od kiedy zdałem prawko moją kolejną pasją stało się jeżdżenie samochodem^^