Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Yo!

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
365 Wyświetlenia

Siemanko, jestem Bruno i niedawno skończyłem 18 lat. Z tej okazji postanowiłem założyć sobie konto na tym forum :)

W pokera internetowego zacząłem grać jakieś 5 lat temu, jednak w większości była to gra rekreacyjna(różne odmiany, nieregularne sesje, naganny mindset). Wszystko zmieniło się jakiś rok temu, kiedy to zacząłem traktować pokera nie tylko jako hobby, czy pasje ale także jako prace. Udało mi się to zrealizować w 50% - do dzisiaj moją specjalnością są 180tki turbo na P*, jednak miewałem w tym okresie spore problemy z motywacją, co było przyczyną długich przerw w grze(był nawet czas, że rodzina zaczęła odczuwać ulgę, bo nie będę już potrzebował odwyku^^). Jednak pod wpływem zbliżających się matur i wizji opuszczenia ciepłego gniazdka moja motywacja dostała niezłego kopa i od kilku dni znów zacząłem pracować na pełnych obrotach. Ponownie określiłem swoje cele i zabrałem się do roboty. Poniekąd dlatego właśnie pomysł założenia tutaj konta :)

Poza pokerem uwielbiam także narciarstwo, a od kiedy zdałem prawko moją kolejną pasją stało się jeżdżenie samochodem^^

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Kozaczov

nieźle ja w wieku 18-stu lat nie wiedziałem co to poker :P tz. wiedziałem ale nigdy by mi do głowy nie przyszło że mogę w to grać :P hihih ... fajnie jesteś młody widać sporo lat po tym co piszesz już za Tobą obyś te lata odpowiednio spożytkował czas na konkretną naukę i wyciąganie profitów odpowiednich z pokera ... :)

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Cześć Bruno,

Faktycznie - zacząłeś bardzo młodo. Masz niezłe doświadczenie, jak na osiemnastolatka. Wszystko jednak przed Tobą. Mam nadzieję, że "wszystko" z PokerStrategy.com będzie bardzo udane.

Na Twoim miejscu zadbałbym o wyższy status, gdyż wówczas będziesz miał większy dostęp do materiałów szkoleniowych. Zapewniam Cię, że w sekcji Wideo (i nie tylko) mamy mnóstwo materiałów dedykowanych dla odmiany, którą grasz. Naszymi specjalistami od 180 turbo są Wombat oraz tmfinger.

Zapoznaj się proszę z naszym systemem statusów i punktów. Jeśli nie wiedziałbyś, którą platformę wybrać, polecam ten wątek:

-> Poker Room dla Ciebie

Domyślam się, że nie odejdziesz od PokerStars, gdyż żaden inny Poker Room nie daje możliwości regularnej gry w 180 osobowych turniejach SnG, ale warto zadbać na "mniejszych" platformach o swój status na PokerStrategy.com.

Już teraz podlinkuję Ci kilka produkcji naszych trenerów, które powinny być dla Ciebie zachętą do zadbania o poprawę własnego statusu.

tmfinger - 180 Turbo - część 1
tmfinger - 180 Turbo - część 2

tmfinger & Wombat - Tmfinger i Wombat vs 180tki - część 1
tmfinger & Wombat - Tmfinger i Wombat vs 180tki - część 2
tmfinger & Wombat - Tmfinger i Wombat vs 180tki - część 3

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat