Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
295 Wyświetlenia
mordmadd

Witam wszystkich, mam na imię Krzysztof, 36 lat, w pokera gram od pół roku. Grywałem SnG przeróżne, SH też trochę, od dłuższego czasu jednak gram tylko NL FR od 2 do 10.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Cześć Krzysztof,

serdecznie witam Cię na naszym forum :)

A odniosłeś jakieś sukcesy w swojej karierze pokerowe? Pochwal się, bo przypuszczam, że masz spore doświadczenie.

Jak tam u Ciebie z wiedzą pokerową? Masz już pewne podstawy, czy zaczynasz od zera w pokerowej matematyce? Z chęcią coś byśmy Ci polecili, ale dobrze by było wiedzieć, jakie masz oczekiwania.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mordmadd Autor wątku
mordmadd

Doświadczenia nie mam właściwie żadnego. Jedyny mój sukces to to, że nie przegrałem jeszcze bankrolla na Pokerstarsach =) tzn coś tam wygrywałem dzięki poddstawowym artykułom i filmom Ale wtedy zacząłem grać na NL10, dostałem w dupsko kilka BI i stwierdziłem, że jak chcę grać wyżej, to trza się przyłożyć, wrzucać rozdania do oceny i ogólnie edukować. Ogólnie mniej rozdań ale z sensem. Więc zabieram się za oglądanie/ czytanie wszystkiego co tyczy NL FR. A trochę tego tutaj znalazłem _confused:

Odpowiedz
Cytat

Witaj ponownie,

skoro już oglądasz nasze materiały, to już pewnie widziałeś w akcji naszego trenera, ale dla pewności podrzucę, bo produkcja warta zobaczenia.

-> Step by step: cześć 1

-> Step by step: cześć 2

-> Step by step: cześć 3

-> Step by step: cześć 4

-> Step by step: cześć 5

-> Step by step: cześć 6

Podoba mi się pomysł ze wstawianiem rozdań do oceny. Ale nie wstawiaj jak leci, tylko wybieraj te, z którymi miałeś trudności. Nie wiem, czy używasz jakiegoś trackera, jeśli tak, to podczas grania sesji można na bieżąco zaznaczać sobie rozdania, które były dla nas trudne i te później wstawić do oceny.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Orlo007

Powodzenia w wchłanianiu materiałow i good luck przy stołach!

Odpowiedz
Cytat