Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Yo, Yo hello :)

9 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
532 Wyświetlenia

Witam, siema, cześć hello itd. itp. :)

W pokera gram od 5 miechów regularnie. Oglądam dużo filmów z zagraniami mistrzów itp. największe sukcesy to 40 msce w turnieju PSO i awans z Trivia Freeroll do $1 Ultimate Freeroll po pokonaniu ponad 16k rywali i posiadaniu 3-go stacka a przez prawie pół turnieju ledwo się trzymałem :)
Parę dobrych zagrań i 2x podwojenie :)

Ogólnie to rosnę w siłę i chcę być zawodowcem.

Pozdrowionka z Nowego Sącza! :D

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Cześć TightPokerPL,

miło Cię powitać na naszym forum :sdrink

Plany masz ambitne i cieszylibyśmy się, jeśli uda się je zrealizować. Być może kiedyś Ciebie będą pokazywać z zagraniami mistrzów :)

Piszesz, że grywasz turnieje i odnosisz w nich sukcesy. Czy jest to główna odmiana, którą grasz, czy też były to pojedyncze wyskoki i specjalizujesz się w całkiem innej odmianie?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

NLH to odmiana, w której się specjalizuję. Lubię też badugi ale to tak dla relaksu.
Gram freerolle i staram się zdobywać w nich kasę po to by nie wpłacać pieniędzy swoich ale wywalczyć je i przy okazji nauczyć się jak wygrywać takie pieniądze od początku. Lubię się w ten sposób uczyć każdej rzeczy. Tak samo w szachy gram od 17 lat :)

Powolutku, powolutku i do przodu by zdobywać kolejne doświadczenia z każdym kolejnym rozdaniem :)

Doświadczenie to rzecz nabyta a nie zdobędę go przegrywając pieniądze jak nie umiem grać jak mistrz :)

W lidze PSO jestem w pierwszych 2000 graczy. Może do końca miesiąca awansuję to PSL? :)
Wiele razy byłem w pierwszej 200 w turniejach. Marzy mi się wygrać Sunday Million właśnie dlatego by o mnie mówili :D
Na intellipoker można zobaczyć moje wyniki.

Ogólnie interesuje mnie wygrywanie, więc myślę, że wygram jeszcze nie raz :)

Tak to mniej więcej wygląda.

Dzięki za miłe powitanie :D

Odpowiedz
Cytat

Hm, trudno będzie coś znaleźć dla Ciebie, bo nie mamy filmów szkoleniowych typowo o wygrywaniu ;), lecz o nauce gry w pokera.

Jesteś kolejnym użytkownikiem, który zbiera rolla, grając we freerollach, Podziwiam wytrwałość w dążeniu do celu.

A czy skorzystałeś już z naszej oferty darmowej gotówki? W sumie możesz otrzymać do 20 $, w zależności od poker roomu, więc można spróbować zagrać na jednym z poker roomów, na którym oferujemy te pieniądze. W ten sposób na starcie będziesz miał już kilka dolarów, zamiast 0,0.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hehe, trudno te o treningu też się przydadzą :D

Tak, skorzystałem :)
Fajna oferta. Cieszę się, że mogłem z niej skorzystać! :)

To znaczy nie wpłaciłem ale quiz w 3 minutki rozwiązałem i na WilliamHill gram sobie cashówki jak na razie za te $10. SNG na małą ilość osób średnio lubię.
Dziś przybyło mi $2.87 :)
Mam 22.60 tych punktów WH.
Jutro powinno być lepiej :D

Ja jestem uparty i wytrwały to fakt :D

Odpowiedz
Cytat

A to w takim razie zmienia sprawę :)

Zobacz poniższą serię o turniejach MTT. W pewnym stopniu uczą one, jak wygrywać, bo skupiają się na tym w jaki sposób można wyłapać słabe strony swojej gry:

-> Micro MTT Leakfinder część 1

-> Micro MTT Leakfinder część 2

-> Micro MTT Leakfinder część 3

-> Micro MTT Leakfinder część 4

-> Micro MTT Leakfinder część 5

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki :)

Na razie wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek, więc przejrzę wtedy te wszystkie kursy :D

Wtedy też zobaczę szerzej oferty Freerolli, bo nie miałem okazji tego dokładniej sprawdzać wcześniej :)

Pozdrowionka!

Odpowiedz
Cytat

W takim razie miłego weekendu :)

Jak będziesz miał dodatkowe pytania po obejrzeniu filmów, to z chęcią na nie odpowiemy.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wróciłem w niedzielę jednak no i zdobyłem sobie kaskę w postaci $5.50 w tym turnieju $1M ale niestety przegrałem preflop AA vs 47s[h] po sprawdzeniu ALL-IN.

Natomiast mnożę sobie kaskę, bo mam już $8.93 spadło mi do $2.00, bo grałem za $1,50 i w zooma na test ale to nie dla mnie i wtedy zacząłem grać turnieje NL$0.25/45gr i potoczyło się tak, że 3x4-ty 1x5-ty 1x1-szy i 1x2-gi :D
Na 11 turniejów w 6 byłem w kasie i 1 wygrałem, więc strategia działa :)

Jak zbuduję tak z $25 to się przerzucę na $1 i będę zgarniał więcej _biggrin:
Jak zrobię $150 to zagram w Sunday Million żeby wygrać :D
Tak byłem zajęty grą, że nie oglądałem filmików hehe ;)

Natomiast poczytałem trochę tu na forum o strategii itp. no i będę się ulepszał dalej :)

Trzymajcie kciuki!
Pozdro! :D

Odpowiedz
Cytat