Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
297 Wyświetlenia
Mikaeus

czołem wszystkim
nazywam się Mikołaj i zainteresowałem się grą w pokera mniej więcej miesiąc temu. Zawsze miałem bardzo dobrą głowę do matmy (i nie są to czcze przechwałki), ponadto uwielbiam dziedziny wiążące się z rywalizacją i możliwością samodoskonalenia się (umysłowego, bo jeżeli chodzi o konwencjonalny sport to niestety nie mam w tej dziedzinie zbyt dużo samozaparcia), dodatkowo zawsze byłem osobą bardzo cierpliwą i samomotywującą się dlatego stwierdziłem że poker przypadnie mi do gustu. to tyle o mnie. W tej chwili mozolnie buduje swój bankroll, gram cashe na mikro stawkach na pokerstars na 6-max. grałem na początku fullringi, ale shorty bardziej mi przypadły do gustu. dodatkowo w przyszłości zamierzam też zająć się MTT
ponieważ do pokera podchodzę na poważnie mam zamiar w miarę aktywnie śledzić to forum oraz brać udział w dyskusjach,
jeszcze raz pozdro dla wszystkich

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
roztocz

Witaj Mikołaj,

W imieniu polskiej społeczności PokerStrategy witam Cię na naszym forum.

Widzę, że posiadasz solidne podstawy do zostania wygrywającym pokerzystą, a liczenie pot odds nie będzie dla Ciebie problemem :f_thumbsup:

Ale pamiętaj, że tylko przez ciągły rozwój możesz osiągać sukcesy w pokerze, dlatego też ze swojej strony chciałbym Ci polecić produkcje naszego trenera muckinfella dotyczące NL SH.
No limit 2$ shorthanded: crushing microstakes
No limit 2$ shorthanded: crushing microstakes pt.2
No limit 2$ shorthanded: crushing microstakes pt.3

Zachęcam Cię również do założenia bloga w naszej sekcji blogów. Znajdziesz ją tutaj

Dodatkowo gorąco namawiam Cię do korzystania z naszego forum oceny rozdań, na którym to forum nasi trenerzy przeanalizują Twoje konkretne ręce i dadzą wskazówki na przyszłość. Odpowiednie subforum dla Twojej odmiany znajdziesz tutaj. Jest jedno z najlepszych narzędzi do nauki.

Jeszcze raz gorąco Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że już wkrótce przeczytam na Twoim blogu jak dominujesz na NL 100 :f_thumbsup:

pozdrawiam
roztocz

Odpowiedz
Cytat
shovi

Elo elo, powodzenia przy stołach _thumbsup:
życzę motywacji i duuuużo samozaparcia, bo przy tym sporcie bez tego ani rusz! Każdego dnia pracuj nad sobą i korzystaj z materiałów z PS!
pozdro!

Odpowiedz
Cytat
pitersonicus

siema Mikaeus !
również witam i powodzenia przy stołach :)
Jeżeli chodzi o matmę i pokera to jestem pewien że idąc za słowami naszego admina, masz konkretne zaplecze do bycia wygrywającym graczem. Jaką odmianę preferujesz ? Jeżeli masz umysł ścisły, matematyczny to fix jest właśnie taki :D
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat