Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
229 Wyświetlenia
multiBase

Witam,

Mam na imię Mateusz, mam 23 lata i powoli kończę studia, mieszkam aktualnie w Poznaniu. Kiedyś grałem w pokera, ale na małych stawkach i raczej krótko. Ostatnio postanowiłem jednak kwestię odświeżyć i zabrać się za to trochę poważniej (w końcu za coś po studiach trzeba będzie żyć ;p). Obecnie grywam SNG celem zbudowania bankroll'a. Zastanawiam się także nad założeniem bloga na tym forum celem doskonalenia i analizy rąk, myślę, że to mogłoby pomóc w rozwoju.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stolikach!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Mooris

Hej Mateusz

Świetnie, że zdecydowałeś się na wstąpienie do największej szkoły pokerowej świata :sdrink

Jeśli chodzi o SnG, to mamy świetnych specjalistów od tej dziedziny i nie chciałbym już nawet przedłużać, tylko od razu podam Ci wspaniałe filmy dostępne dla Twojego statusu --> KLIKNIJ TUTAJ

Jeśli chodzi o bloga, to jest to fantastyczna sprawa - może nawet nie jeśli chodzi o analizę rąk, bo do tego celu mamy osobne działy, gdzie nasi trenerzy Ci pomogą, lecz w celu mobilizacji - nic tak nie mobilizuje, jak to że wiesz, że ktoś obserwuje Twoje wpisy :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.

Odpowiedz
Cytat

Jakie SNG grywasz?

Odpowiedz
Cytat
multiBase Autor wątku
multiBase

Napisane przez Mooris
Hej Mateusz

Świetnie, że zdecydowałeś się na wstąpienie do największej szkoły pokerowej świata :sdrink

Jeśli chodzi o SnG, to mamy świetnych specjalistów od tej dziedziny i nie chciałbym już nawet przedłużać, tylko od razu podam Ci wspaniałe filmy dostępne dla Twojego statusu --> KLIKNIJ TUTAJ

Jeśli chodzi o bloga, to jest to fantastyczna sprawa - może nawet nie jeśli chodzi o analizę rąk, bo do tego celu mamy osobne działy, gdzie nasi trenerzy Ci pomogą, lecz w celu mobilizacji - nic tak nie mobilizuje, jak to że wiesz, że ktoś obserwuje Twoje wpisy :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach.

Dzięki, jestem na bieżąco, jak na razie z filmikami by Bedni87 i Tmfinger. ;)

Napisane przez Kamuflagee
Jakie SNG grywasz?

full-ring, 2-3 stołowe, jak na razie za 1-1.2$

Odpowiedz
Cytat