Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
204 Wyświetlenia
pastexas

Witam, mam na imie Filip, lat 22. Na forum zarejestrowałem się około pół roku temu. Po otrzymaniu kapitału startowego, próbowałem różnych odmian pokera. Ostatecznie zdecydowałem sie na cash. Grałem stoły FR strategią MSS, powoli doszedłem do NL10, nawet zaczynałem juz grac NL25, ale zniechęciła mnie dośc duża wariancja, więc postanowiłem zmienic strategie na BSS, ktrórą bez wiekszych sukcesów próbuje grac na NL10. W planach mam dalsza nauke gry oraz wrzucanie rozdań do oceny.

Pozdrawiam wszystkich.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
galer

Cześć Filip :)

Witamy na forum! Pierwszy post pół roku po rejestracji, ale za to od razu złotem po oczach. :f_thumbsup:

Mam nadzieję, że już teraz, gdy pierwsze lody zostały przełamane, zobaczymy Cię częściej na naszym forum.
Pamiętaj, że oprócz działów Oceny rąk, Blogów i Mindsetu, mamy również chilloutowe Pogawędki oraz wiele Gier i zabaw.

U nas nie można się nudzić!

Podstawowe filmy z NL SH pewnie masz już obejrzane, więc proponuje świetną serię GTO w praktyce od arcymastera i Destrukta. Można się naprawdę sporo dowiedzieć!

Powodzenia i do zobaczenia na forum! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
pastexas Autor wątku
pastexas

Dziekuje za polecone filmy ale gram FR a nie SH.

Odpowiedz
Cytat
galer

Aaaaa to w takim razie polecam całą serię Step by step od babel92 i filmiki TheNaturata. Te drugie nie są może bardzo świeże, ale na tak niskich limitach wiele się nie zmieniło i na pewno są świetną pozycją na początek gry NL FR _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat