Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
319 Wyświetlenia

Co mogę powiedzieć o sobie mam 23 lata jestem studentem.

Przygodę z pokerem zacząłem od początku 1 roku i przez 2 lata grywałem dla zabawy we freerolach czując radość i przyjemność.

od 5 miesięcy gram na poważnie, czytam książki o pokerze przeczytałem wasze artykuły i zacząłem grać.

Pełen nadziei po poczatkowych sukcesach, głównie paradise sit-&-go za 1 euro
przyszedłem tu po wiedzę dodatkową aby zwiekszac szanse na wygrywanie. Czyli potymalizacja ręki i wyciaganie jak najwyższych wygranych.

Ogolnie nie preferuje cashowych stołów bardziej jestem turniejowym graczem.

Co do sukcesów nie ma ich dużo bo
Freerolle: 4 wygrałem turniej na 24h i na paradisie 4 w tym jeden za ptk
Pozastałe: chyba najwiekszy to wygranie micro rebuy za 1 euro na 130 osob zwyciestwo 55 E

To tyle pozdrawiam

2 odpowiedzi

Cześć fruki87,

witam serdecznie na forum. Zapewniam Cię, że bardzo dobrze trafiłeś, gdyż mamy sporą ilość materiałów szkoleniowych oraz znakomitych trenerów SnG.

Przeglądnij naszą ofertę w dziale filmów, a z pewnością znajdziesz coś interesującego. Na razie masz dostęp do ograniczonej ilości materiałów, ale jeżeli będziesz grał i zdobywał StrategyPoints, Twój status będzie coraz wyższy i będziesz mógł korzystać z bardziej zaawansowanych materiałów.
Bardzo dużo wiadomości znajdziesz również na naszym forum SnG. Zachęcam do czytania i aktywnego uczestnictwa w dyskusjach.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohapaZ

Witamy witamy,

Niezmiernie nam miło, że się postanowiłeś przywitać. Mam nadzieję, że wytrwasz w swoich postanowieniach i konsekwentnie będziesz zdobywał kolejne limity.

W razie jakichkolwiek problemów pisz, a my na pewno pomożemy.

Pozdrawiam.