Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] E lo ;]

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
276 Wyświetlenia
mistrzwsadow

Elo

z tej strony (nie sugerujcie się nickname'm na forum ) mistr

Gram od 3 lat w poksa i mam zamiar nawiedzić to forum ;)

Do tej pory brak większych sukcesów - w sensie grubych, bo jakieś tam wygrane w turkach były i jest przyjemnie.

Zaczynałem od NL2, gdzie z czasem wyrobiłem sobie top 1 wg pokertableratings, ale to stare dzieje - potrafiłem z 5 $ zrobić 500$ w tydzień - zakładów już nie przyjmuję ;)

Potem SNG, długa przygoda z HU - ogarnąłem tą grę całkiem nieźle. MTT gram dopiero od lipca 2010 i jestem zadowolony - najlepsza dla mnie gra.

Co gram : MTT, SNG
Co gralem : grind cash na PS(mikro) i NL50-NL200 na bossmedii

Oprócz tego prowadzę niezależnego bloga : www.polishpros.pl (dzisiaj nieczynne, bo zapomniałem wpłacić za serwer =)

Cele - grać w europejskich turniejach live, a czasem jeździć na wszystkie wielkie eventy.

Pozdro!

Mistr

2 odpowiedzi

Cześć mistrzwsadow,

witam na forum.

Widzę, że doświadczony z Ciebie gracz i z niejednego pieca jadłeś już chleb. Mam nadzieję, że przekażesz swoje doświadczenie innym użytkownikom na forum i często będziesz uczestniczył w dyskusjach.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, to pisz śmiało.

Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów,
dohpaZ

Witaj,

Fajnie, że się przywitałeś. Mam nadzieję, że znajdziesz u nas, to czego szukasz i nasza oferta będzie dla Ciebie atrakcyjna. Miło by było, gdybyś dzielił się doświadczeniami z innymi userami.

Pozdrawiam i powodzenia.