Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Wszystkich !!

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
535 Wyświetlenia

Witam wszystkich serdecznie , w pokera gram juz dosc dlugo gdyz okolo 2 - 3 lat nawet ciezko jest mi to okreslic , na pokerstrategy trafilem dzieki kumplowi ktory mnie polecil kilka dni temu :D szczerze mowiac jestem z tego powodu bardzo zadowolony :) mam nadzieje ze dzieki tej stronie i Waszym rada bede doskonalil swoja gre i osiagne ciekawe wyniki.Na dzien dzisiejszym moimy najwiekszymi sukcesami sa zwyciestwa w kilku turniejach free i buy in ( ale niezbyt wielkim wpisowym max fo 10 $) ogolnie patrzac swoj profit jestem na pulapie + 600$ ale ostatnio stoje w miejscu i nie wiem czym to jest spowodowane . Mam do Was jednoczesnie pytanie jakiego programu pomocniczego najlepiej uzywac gdyz nie mam o tym zielonego pojecia dlatego prosze o rade :)

Pozdrawiam i czekam na komentarze !! :)

6 odpowiedzi
Mooris

Witaj michalkowalczyk84

Super, że zdecydowałeś się przywitać i mam nadzieję, że od teraz będziesz stałym bywalcem na forum :)

Co do Twojej "stagnacji" w grze, polecam nasze liczne materiały szkoleniowe oraz treningi i wstawianie rąk na forum - jest to świetna forma nauki, która szybko pozwoli Ci wyłapać leaki w grze.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Mooris
Witaj michalkowalczyk84

Super, że zdecydowałeś się przywitać i mam nadzieję, że od teraz będziesz stałym bywalcem na forum :)

Co do Twojej "stagnacji" w grze, polecam nasze liczne materiały szkoleniowe oraz treningi i wstawianie rąk na forum - jest to świetna forma nauki, która szybko pozwoli Ci wyłapać leaki w grze.

Pozdrawiam

Dlatego wlasnie dolaczylem do spolecznosci pokerstrategy :) mam nadzieje ze w swojej grze poczynie zdecydowane postepy :)

Mooris

Poczynisz poczynisz :)

Jeśli tylko przysiądziesz do tego :) Samo się nie zrobi ;)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dlatego tutaj jestem :) juz wziolem sie do roboty i czytam na dzisiaj jeszcze mam plan obejrzec jakis trening tylko ze w parade wchodzi mi mecz polska-szwecja hahaha

Mooris

_thumbsup:

W takim razie pozostaje mi tylko życzyć powodzenia :)

Pozdrawiam

paweleksko

Powitać :D a co ty po tylu dniach postanowiles sie przywitac ??:P hehe nieladnie:P