Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam.

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
301 Wyświetlenia

Witam wszystkich, nazywam się Tomek. Mieszkam w małej wioseczce na południu kraju bardzo blisko gór, czyli ogólnie w malowniczej okolicy ;)

Pojawiłem się tu z polecenia znajomego. Mówił owszem, że trzeba czytać arty, ale ja jak małe dziecko po zobaczeniu 50$ i przeczytaniu artykułów z poziomu basic zapomniałem o tym zupełnie. Oczywiście w szybkim tempie zacząłem tracić, ale w porę się opamiętałem, teraz powoli wracam do wyjściowej kwoty.

Równocześnie doszło do mnie, że bez nauki nie mam szans nic osiągnąć. Dlatego zacząłem czytać systematycznie kolejne arty. Od tamtego czasu zauważyłem wielką różnice w mojej grze. Ale czasami dalej robię głupie błędy. Co zawsze motywuje mnie do nauki ze zdwojoną siłą.

Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Tomek

p.s. Gram na Party Poker próbując używać BSS.

2 odpowiedzi

Witaj Tomek,

bardzo ładnie nam przybliżyłeś swoją osobę. Regularne odwiedzanie forum oraz udział w dyskusjach, to , poza czytaniem artykułów, klucz do osiągnięcia sukcesu.

Jak już sam zauważyłeś, gra na żywca nie bardzo przynosi wyniki. Cieszę się, że czytasz artykuły, a zawarta tam teoria pozwala Ci na wygrywanie. Jeżeli jednak, jak mówisz, wciąż popełniasz głupie błędy, to po to są nasi sędziowie oraz trenerzy, aby Ci pomóc wyzbyć się złych przyzwyczajeń.
Na forum oceny rąk znajdziesz wsparcie ze strony naszych sędziów oraz innych użytkowników, którzy z przyjemnością ocenią Twoje ręce.
Poza tym zapraszam na treningi prowadzone przez trenera rusher88. W czasie treningu zawsze możesz zapytać trenera o rzeczy, których nie rozumiesz.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach,
dohpaZ

szczelon

Witam Cię

Super , że próbujesz się w BSS na Party, może się spotkamy jeżeli męczysz NL2, od czasu do czasu jeszcze próbuję w SSS na FTP na NL5 w Rush Poker, ale tak poza tym dużo osób gra BSS.

Nie łam się jak Ci coś nie pójdzie, mi do teraz dużo rzeczy nie idzie na rączkę, ale grunt to dobre nastawienie. O tym możesz poczytać na forum w dziale MINDSET.

Jak będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości i pytania to pisz śmiało na forum, dużo tu życzliwych osób.

No to do dzieła i powodzenia :f_biggrin: