Witam wszystkich!
Gram w pokerka od 5 dni na William Hill i caly czas sie ucze, milo was poznac
Witaj joolzbg
Miło, że zdecydowałeś się przywitać
Powiedz coś więcej o sobie.
Polecam korzystać ze wszystkich materiałów dostępnych na PokerStrategy.com - a jest tego sporo
Artykuły, filmy, quizy, treningi i wiele wiele więcej.
Wszystko to pozwoli Ci stać się wygrywającym graczem.
Powiedz jeszcze, co zdecydowałeś się grać ? Cash games czy może turnieje ?
Pozdrawiam
Powiem tak, ze narazie zdecydowalem sie gra Cash Game'y na 5 stolikach idzie ok, ale nie powiem, SNG tez bardzo mi sie podoba. Probuje grac short stackiem, utrzymuje sie caly czas na poziomie 50$, robie widoczne bledy, ale wiadomo caly czas sie ucze. Probuje ich unikac, na pewno skorzystam z roznych strategii ze strony i taktyk. Wiadomo, ze tak gra nie polega na szczesciu ;p Jak bede mial jakies pytania, na pewno je zadam!
Pozdrawiam
Witam Cię w naszej społeczności ; )
Jako gracz który przegrał pierwszy kapitał radzę Ci dokładnie przestudiować strategie oraz grać naprawdę Tight Agressive gdyż najlepiej będziesz na tym wychodził
Ja próbowałem mieszać żeby powiększyć dochody i skończyło się na 0$ w bankrollu
Witaj joolzbg,
na naszym forum jest sporo użytkowników, którzy rozpoczynali od strategii short stack i całkiem dobrze na tym zarabiali. Tobie też na pewno się uda.
Jeżeli chcesz jak najszybciej wyeliminować swoje błędy, to polecam wstawiać rozdania do oceny. Jest to najszybszy i najbardziej skuteczny sposób nauki.
Co do artykułów, to dla pewności podam Ci link do naszej sekcji strategii, gdzie możesz przeczytać więcej na temat SSS.
Bardzo interesujące mogą być dla Ciebie również quizy, więc zaglądnij i sprawdź swoją wiedzę, którą nabyłeś czytając artykuły.
Jak czegoś nie wiesz, pytaj, po to tutaj jesteśmy
Pozdrawiam,
dohpaZ