Witam wszystkich, mam 24 lata i moim hobby jest granie w karty. Aktualnie z pokerem łączy mnie tylko weekendowa sesja i mieszkanie z CuAtem. Oprócz tego gram jeszcze w M:tg i high-stakes makao.
Dunno na jakim levelu jesteś ziomek, ale mam nadzieje że nie jest to standard na tym forum.
Napisane przez kkap1
Dunno na jakim levelu jesteś ziomek, ale mam nadzieje że nie jest to standard na tym forum.
ma level brązowy
Rozumiem ziomek, CuAt mnie ostrzegał że trafie tu na sporą ilość tardów, nie spodziewałem się że tak szybko to się zacznie.
Cześć kkap1,
miło Cię powitać na naszym forum. Makao fajna gra, ale ja wolę UNO
Piszesz, że grasz jedynie w weekendy. A zdradzisz nam tajemnicę, jaką odmianą się pasjonujesz oraz jaki jest poziom Twojej wiedzy pokerowej?
Co Cię przyciągnęło na naszą stronę? Czy masz zamiar rozszerzyć zakres grania w pokera z sesji weekendowych na codzienne sesje?
Pozdrawiam
Interesuje się głownie teorią pokera turniejowego, a gram low/midstake'owe zassy na kilku softach + niedzielne onetime''y.
Sam swojej wiedzy nie ocenie, pomogłem już wielu graczom wyjść z micro-low, jeżeli tutaj będą jacyś chętni na coaching to zrobie to znowu.
Nie udzielałem się do tej pory za dużo na internecie, postanowiłem dołączyć do społeczeństwa Pokerstrategy, co z tego będzie nie wiem