Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hej

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
385 Wyświetlenia

Witam wszystkich, mam 24 lata i moim hobby jest granie w karty. Aktualnie z pokerem łączy mnie tylko weekendowa sesja i mieszkanie z CuAtem. Oprócz tego gram jeszcze w M:tg i high-stakes makao.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Opose
Poker Player

Siema, widziałem Cię przy stolikach 2000/4000$ w makao, ostatnio masz s!ck run :O

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dunno na jakim levelu jesteś ziomek, ale mam nadzieje że nie jest to standard na tym forum.

Odpowiedz
Cytat
Opose
Poker Player

Jak to mawiał Krzysiu Krawczyk 'zgrałem tysiąc talii kart które lubią dym'

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal
Poker Player

Napisane przez kkap1
Dunno na jakim levelu jesteś ziomek, ale mam nadzieje że nie jest to standard na tym forum.

ma level brązowy :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozumiem ziomek, CuAt mnie ostrzegał że trafie tu na sporą ilość tardów, nie spodziewałem się że tak szybko to się zacznie.

Odpowiedz
Cytat
Opose
Poker Player

początek znajomości i już takie komplementy

najs

Odpowiedz
Cytat

Cześć kkap1,

miło Cię powitać na naszym forum. Makao fajna gra, ale ja wolę UNO ;)

Piszesz, że grasz jedynie w weekendy. A zdradzisz nam tajemnicę, jaką odmianą się pasjonujesz oraz jaki jest poziom Twojej wiedzy pokerowej?

Co Cię przyciągnęło na naszą stronę? Czy masz zamiar rozszerzyć zakres grania w pokera z sesji weekendowych na codzienne sesje?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Interesuje się głownie teorią pokera turniejowego, a gram low/midstake'owe zassy na kilku softach + niedzielne onetime''y.
Sam swojej wiedzy nie ocenie, pomogłem już wielu graczom wyjść z micro-low, jeżeli tutaj będą jacyś chętni na coaching to zrobie to znowu.
Nie udzielałem się do tej pory za dużo na internecie, postanowiłem dołączyć do społeczeństwa Pokerstrategy, co z tego będzie nie wiem ;)

Odpowiedz
Cytat