Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Powitać

9 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
274 Wyświetlenia

Witam.
Zarejestrowałem się masę czasu temu jednak dopiero teraz postanowiłem zadziałać coś na forum i ogólnie się uaktywnić.

Moja historia z pokerem to głównie było gra na wirtualne żetony.
Przegrałem 10$ od PokerStrategy po czym grałem na freeolach aż po jakimś czasie postanowiłem zrobić przerwę.

Wróciłem tydzień temu na platformę P* z kontem 16$. Oczywiście grając na zoom NLH przegrałem już 6$ (grałem przestrzegając MSS ale Shit happens) i stwierdziłem że pozostałymi 10$ będę walczył na S'n'G przestrzegając zasady 1/2% na których trochę dłużej zejdzie nawet przy założeniu że i tak skończę z niczym.

Literatura i doświadczenie. Tylko PokerStrategy na poziomie Basic;)

Co do tematów związanych z moim życiem itd. myślę że nie będę ich poruszał chwalił się itd, nie należę do takich. Na fejsie nawet zdjęcia profilowego nie mam;)

No, to na razie tyle;)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Cześć kozac995,

fajnie, że postanowiłeś się uaktywnić.

Bierne czytanie forum przynosi wprawdzie efekty, ale czynne uczestnictwo w życiu społeczności pozwoli na osiągnięcie lepszych efektów. Zawsze możesz zapytać, jeśli czegoś nie rozumieć lub opisać swój problem. Często spojrzenie osób z zewnątrz pozwala na znalezienie lepszego rozwiązania.

Trochę zakręciłeś i nie jestem pewien, czy teraz gras SnG, czy cashówki? Podałbym Ci kilka lików do filmów szkoleniowych, ale wolałbym, się upewnić :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

S'n'G
Jednak na tym się teraz skupię i dojdę do jakiegoś poziomu
Z góry dziękuję, na pewno zajrzę i obejrzę;)

Odpowiedz
Cytat

To w takim razie rozpoczynamy aplikowanie wiedzy:

-> SnG dla początkujących - część 1

-> SnG dla początkujących - część 2

-> SnG dla początkujących - część 3

Jak się uporasz z tymi filmami, to zaglądnij do poniższych:

-> SnG 3$ - 1 stołowe - część 1

-> SnG 3$ - 1 stołowe - część 2

Pierwsza dawka zawsze jest większa, aby pobudzić organizm do nauki ;) Jak ta dawka zadziała, to zaaplikujemy kolejną dawkę ;)

Powodzenia przy stolikach _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki.
Od jutra(dzisiaj?) zaczynam oglądać;)

Odpowiedz
Cytat

Czemu dopiero od jutra? Właśnie zaczął się nowy dzień :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Filmiki opanowane, ćwiczę na ICM Trainerze i są jakieś rezultaty (i malutkie wygrane na n's'g za 0,10$)

Dzięki za linki;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wstawię tutaj. Po prostu pech czy źle zagrane?
Known Players:
UTG2: 1500 - 75 bb
UTG3: 1500 - 75 bb
MP1: 3080 - 154 bb
MP2: 1500 - 75 bb
MP3: 1440 - 72 bb
CO: 1480 - 74 bb
BU: 1380 - 69 bb
SB: 1620 - 81 bb
BB: 1480 - 74 bb

10/20 No Limit Hold'em Tournament (9 Handed)
Hand recorder for this hand: PokerStrategy.com SideKick 2.0.1002.2

Preflop: Hero is SB with 6♠, 6♣
Hero posts small blind (10), BB posts big blind (20), UTG2 calls, UTG3 raises for 80, MP1 folds, MP2 calls, MP3 calls, 2 folds, Hero calls, BB folds, UTG2 calls

Flop: (420 - 21 bb) 9♦, 9♣, 6♦ (5 Players)
Hero bets 40, UTG2 calls, UTG3 raises for 1420 and is all in, 2 folds, Hero 3-bets 1500 and is all in, UTG2 calls and is all in, Hero gets uncalled back (120)

Turn: (4680 - 234 bb) J♦ (3 Players)

River: (4680 - 234 bb) A♥ (3 Players)

Comment

Odpowiedz
Cytat

Hej kozac995,

polecam skorzystać z naszego działu oceny rozdań, tam nasi sędziowie ocenią Twoje rozdanie i powiedzą Ci, czy i co źle zagrałeś. Po prostu kliknij w moją sygnaturkę w obrazek z ręką, a zostaniesz przeniesiony na forum oceny rozdań.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat