Cześć
Dołączyłem ostatnio do entuzjastów pokera
Jestem zainteresowany tą grą od 15ego roku życia, lecz przez ograniczenia wiekowe, niestety nie miałem wiele styczności z nią. Dopiero teraz po uzyskaniu pełnoletności wziąłem się za tą interesującą przygodę.
Mam nadzieję, że się dogadamy. Liczę na wsparcie i radę dla zielonego gracza jakim jestem
Siemanko Marcin
Jestem zainteresowany tą grą od 15ego roku życia
Wiadomo, że grać można od 18roku życia, ale nie jest powiedziane, że nie można się uczyć dużo wcześniej, by wystartować jak shark ♠_pleased:
W ogóle nic się nie martw, nic nie jest stracone, pytaj o wszystko na forum a pomożemy. btw. Co chciałbyś grać? Turnieje, może gry cashowe ?
Pozdrawiam
Zarówno turnieje jak i gry cashowe
Jestem zainteresowany obydwoma typami gry Hold em.
Kuszą mnie stoliki sit and go, ale dopóki się nie nauczę w miarę grać, to nie siądę
Masz dla mnie jakieś rady na dobry początek?
Witaj MarcinZ77
Super, że zdecydowałeś się rozpocząć przygodę z pokerem.
Jeśli chodzi o wybór gry, to na początek polecam skupić się na jednej odmianie - będzie zdecydowanie łatwiej - później oczywiście możesz grać inne.
Co do SnG, to mamy świetnego specjalistę tmfingera, którego produkcje na pewno przypadną Ci do gustu.
Zobacz, jak działa nasz system punktów i statusów - im więcej grasz, tym masz wyższy status i odblokowujesz więcej materiałów szkoleniowych.
Już teraz możesz zacząć przeglądać nasze artykuły na SnG - podstawy są już dla Ciebie odblokowane - przestudiuj je do momentu, aż osiągniesz brązowy status. Wtedy zabierz się za filmy szkoleniowe. Fantastyczną formą nauki jest również ocena rąk - Ty wstawiasz rozdanie na forum, a nasi sędziowie oceniają, czy dobrze je rozegrałeś - a to wszystko za darmo!
Jeśli będziesz miał jakieś pytania, nie krępuj się ich zadać - jesteśmy tu dla Ciebie.
Pozdrawiam