Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
394 Wyświetlenia
MarcinZ77

Cześć :)
Dołączyłem ostatnio do entuzjastów pokera ;)
Jestem zainteresowany tą grą od 15ego roku życia, lecz przez ograniczenia wiekowe, niestety nie miałem wiele styczności z nią. Dopiero teraz po uzyskaniu pełnoletności wziąłem się za tą interesującą przygodę.
Mam nadzieję, że się dogadamy. Liczę na wsparcie i radę dla zielonego gracza jakim jestem :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
PatrykG

Siemanko Marcin =)

Jestem zainteresowany tą grą od 15ego roku życia

Wiadomo, że grać można od 18roku życia, ale nie jest powiedziane, że nie można się uczyć dużo wcześniej, by wystartować jak shark _pleased:

W ogóle nic się nie martw, nic nie jest stracone, pytaj o wszystko na forum a pomożemy. btw. Co chciałbyś grać? Turnieje, może gry cashowe ?

Pozdrawiam :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
MarcinZ77 Autor wątku
MarcinZ77

Zarówno turnieje jak i gry cashowe ;)
Jestem zainteresowany obydwoma typami gry Hold em.
Kuszą mnie stoliki sit and go, ale dopóki się nie nauczę w miarę grać, to nie siądę ;)
Masz dla mnie jakieś rady na dobry początek?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Witaj MarcinZ77

Super, że zdecydowałeś się rozpocząć przygodę z pokerem.

Jeśli chodzi o wybór gry, to na początek polecam skupić się na jednej odmianie - będzie zdecydowanie łatwiej - później oczywiście możesz grać inne.

Co do SnG, to mamy świetnego specjalistę tmfingera, którego produkcje na pewno przypadną Ci do gustu.

Zobacz, jak działa nasz system punktów i statusów - im więcej grasz, tym masz wyższy status i odblokowujesz więcej materiałów szkoleniowych.

Już teraz możesz zacząć przeglądać nasze artykuły na SnG - podstawy są już dla Ciebie odblokowane - przestudiuj je do momentu, aż osiągniesz brązowy status. Wtedy zabierz się za filmy szkoleniowe. Fantastyczną formą nauki jest również ocena rąk - Ty wstawiasz rozdanie na forum, a nasi sędziowie oceniają, czy dobrze je rozegrałeś - a to wszystko za darmo!

Jeśli będziesz miał jakieś pytania, nie krępuj się ich zadać - jesteśmy tu dla Ciebie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Wielu sukcesów życzę. Witaj wśród pasjonatów ;-)

Odpowiedz
Cytat