Witam dziś dostałem na Full TILT poker 50 $ z pewnego źródła nie mówię skąd by nie robić konkurencji PS gdyż to sprzeczne z regulaminem
ale ogólnie nie gram tam i nie chciałem bo mało stołów lipna grafa po prostu wisiało mi na tych 50$ więc wpadłem na pewien pomysł będę wchodzi na stół HU dużo wyższe limity niż powinienem i od razu podbijał goście będą passować widząc fisha boi będą wiedzieć że i tak im zaraz od pieniądze a ja od razu wyjdę i tak wchodzę na 3/6 zbieram 2 BB czyli 12 $ po kolei zrobiłem tak 8-9 razy ogólnie miałem już 180$ wszedłem na 8/16 i to samo do 400 $:)
Aż ktoś wszedł akurat miałem AA i przegrał aktualnie mam 740$ i mam zamiar je wypłacić Co o tym myślicie tylko to na parę raz potem będą mnie znali tam ale to mi wisi bo nie gram tam
o qwa, he is a genius !!!!!!!!!
Czlowieku patentuj to i do konca zycia lezysz na Karaibach
Lol nic nowego, ale w long run ciężkawo, też o tym myślałem, ale nie pomyślałbym że ktoś to zrealizuje
rotfl ;] A co jakby ktoś miał AA QQ albo KK akurat? Sprawdził by cię i papa pieniążki.
Nie pamiętam jak to się nazywa ale za coś takiego dostaje się bana. Lepiej wypłać to co zarobiłeś bo, któryś z graczy cie wreszcie zgłosi i będzie koniec śmiechu...
A1varo napisał
ZA co bana?
Nawet nie podał nazwy bankrollmob
Chodziło mu chyba o bana za taką grę ;o
A1varo napisał
ZA co bana?
Nawet nie podał nazwy bankrollmob
nie nie i jeszcze raz nie
lol niby za co bana ?? Za to ze wszedł zagrał ai i wyszedł to moze bedziemy dawać bana za mniej niż 100 rozdań na stole. Po prostu koleś miał farta i tyle
dobry pomysł zaraz wchodze na ftp na najwyższe stawki i ukradne blinda durrrrowi i jestem bogaty
ale czy ja mam 1 buy ina na te stawki ? i czy durrrr pasuje preflop
Nie ma na tym forum nikogo kto wie, że FTP banuje za takie rzeczy? Między innymi dlatego tam gra większość regsów bo FTP nie toleruje takich kombinatorów. Inne roomy najczęściej to olewają... ♠_rolleyes:
Może ktoś wyjaśnić co jest w tej "strategii" nielegalnego ?
Nie gram NL, ale zaciekawiło mnie to, że to niby nielegalne.
Nie bardzo rozumiem co w tym wszystkim kwalifikuje się na ban.
P.S.: Aha to tylko na FTP takie coś, a nie wszędzie ?
k0d3r napisał
dobry pomysł zaraz wchodze na ftp na najwyższe stawki i ukradne blinda durrrrowi i jestem bogatyale czy ja mam 1 buy ina na te stawki ? i czy durrrr pasuje preflop
durrrr 4betuje 86o (o ile dobrze pamietam) ♠_biggrin:
Tak jakbyś zagrał teraz w totolotka raz wygrasz raz nie
tobie się akurat udało , ok ... wypłać to co masz jak najszybciej i ciesz się ze akurat miałeś szczeście i graj normalnie