phlipsen napisał
Po pierwsze reprezentuje jakiś sobą poziom chyba jednak skoro napisałem tak maturę i dostałem się do Takiego Uniewerka a nie innego a to że pisze akurat tutaj z błędami to przez lenistwo gdyż jak się zastanowię to wiem jak daną rzecz napisać.Po drugie ktoś mnie nazwał mistrzem strategi ale uznaje to jako pogarda dla mojej strategi i mojej osoby..Może przedstaw swoją strategie? Z PS to każdy gra i każdy może więc po co innych krytykujesz jak sam nic nie zrobiłeś no chyba że się mylę to z góry przepraszam ale wątpie.Przedstawiłem swój pomysł na wykorzystanie zbędnego bancrolla jak ktoś taki posiada może komuś się przyda może nie ja tylko się ciesze z dodatkowych 2 tyś złotych.I polecam warto spróbować.I skończmy z obelgami tylko porozmawiajmy o tym jak można wykorzystać ten pomysł......
Oczekujesz merytorycznych odpowiedzi na poziomie a dostajesz tylko sarkazm i ironie, pomyślałeś przez moment dlaczego?
Od twoich postów wręcz bije niedojrzałość, nieznajomość netykiety i niechlujstwo. Wspólnym źródłem wszystkich błędów jest zawsze to samo, a mianowicie nie wkładanie przez mówiących i piszących dostatecznej pracy osobistej w to, co mówią i piszą. Język jako narzędzie myśli, takiej pracy wymaga zawsze.
Jak sam stwierdziłeś Twoje niechlujstwo wynika z lenistwa... Nie potrafisz poświęcić 5 minut na napisanie poprawnej gramatycznie i składniowo wiadomości a oczekujesz od czytelników aby poświęcili czas na analizę tego co próbujesz przekazać.