Chyba najlepsze w tej strategii jest to, ze nie trzeba sobie lamac glowy nad zawila koncepcja serii kart, rewelacja!
pozdr
Chyba najlepsze w tej strategii jest to, ze nie trzeba sobie lamac glowy nad zawila koncepcja serii kart, rewelacja!
pozdr
Jaka rewelacja, wchodzisz z 50BB czy ile tam wpłata minimalna, to musisz zostać nie sprawdzonym 34 raza żeby wyjść na +, no rewelacja.
Oczywiście w long run, bo wejść raz i wygrać no to jest fuks, ale to już lepiej w Totka grać
phlipsen napisał
Witam dziś dostałem na Full titan poker 50 $ z pewnego zrodła nie mówie z kąd by nie robić konkurencij PS gdyż to sprzeczne z regulaminem
ale ogulnie nie gram tam i niechciałem bo mało stałów lipna grafa po prostu wisiało mi na tych 50$ więc wpadłem na pewien pomysł będe wchodzi na stoł HU dużo wyższe limity niż powinenem i odrazu podbijał goscie będą passować widząc fisha boi będą wiedzieć że i tak im zaraz od pieniądze a ja odrazu wyjde i tak wchodze na 3/6 zbieram 2 BB czyli 12 $ pokolei zrobiłem tak 8-9 razy ogulnie miałem już 180$ wszedłem na 8/16 i to samo do 400 $:)
Aż ktoś wszedł akurat miałem AA i przegrał aktualnie mam 740$ i mam zaimar je wypłacić Co o tym myśliciec tylko to na pare raz potem będą mnie znali tam ale to mi wisi bo nie gram tam
Ja to myślę że oni myślą że jak oddadzą te 2BB to taki głupi szort sobie pójdzie i będą mogli grać z kimś normalnym , tak jak to na jakimś treningu słyszałem , chyba tribuna , że jak jakiś szort cię denerwuje to daj mu się podwoić to pójdzie na inny stół ♠_evil:
Olorion napisał
super strategia, arz brak mi sluw
z opinią sie zgadzam ale to "arz" i "sluw" strasznie w oczy kłuje
Przecież to oczywiste, że specjalnie zrobił błędy w odniesieniu do 1st posta. Ludzie myślcie czasami.
boxer82 napisał
Olorion napisał
super strategia, arz brak mi sluwz opinią sie zgadzam ale to "arz" i "sluw" strasznie w oczy kłuje
![]()
Wyjc wejc i nie czaskaj dziwiami
przeciez w hu to nawet takie gowno jak A7o to monster wiec co max pare rozdan ktos cie sprawdzi. jak cie nie sprawdzali przez kilkanascie/kilkadziesiat rozdan to po prostu miales wyjatkowe szczescie ale drugi raz juz sie nie uda
Poczytałem i po pierwsze podbijałem wchodząc jeżeli nie pasował i nic nie miałem to check/fold a jak miałem to raise to jest oczywiste chyba ale w 80 % fold z strony przeciwnika tym bardziej widząc takiego gracza każdy średni bądz dobry graczy wyczeka go i sprawdzi bo wie że on popełnia pełno błędów i tak czy siak na nim zarobi tylko że ja im nie daje drugiej ręki do rozegrania bo wychodzę i to że ktoś tam pisał że ledwo wychodzę na + to w jaki sposób z 50 $ w niecałe 2 h zrobiłem ponad 700$??Ta startegia to nie tylko szczęście wyliczyłem na ile mi się opłaca co i od strony matematycznej z moim wykładowcą stwierdziliśmy że jest to gra +
phlipsen napisał
w jaki sposub z 50 $ w niecałe 2 h zrobiłem ponad 700$??
Niezły sposub
Ja mam zamiar spróbować za kasę z pewnej innej stronki
Wydaje mi się proste i dochodowe ;o Pod warunkiem że się nie przesadza ;].
jame25 napisał
phlipsen napisał
w jaki sposub z 50 $ w niecałe 2 h zrobiłem ponad 700$??Niezły sposub
![]()
phlipsen napisał
z moim wykładowcą stwierdziliśmy
czyli to prawda ze na studia teraz kazdy sie lapie
,,czyli to prawda ze na studia teraz kazdy sie lapie" No ciekawe ile miałeś z matury bo ja 87 % z matyematyki rozszerzonej a z fizyki rozszerzonej 91% a błędy wynikają z dysleksi no pochwal się swoimi wynikami może a nie krytkujesz innych baranie
phlipsen napisał
,,czyli to prawda ze na studia teraz kazdy sie lapie" No ciekawe ile miałeś z matury bo ja 87 % z matyematyki rozszerzonej a z fizyki rozszerzonej 91% a błędy wynikają z dysleksi no pochwal się swoimi wynikami może a nie krytkujesz innych baranie
Z takimi wynikami to i pewnie Strategie serii kart masz opanowaną perfekcyjnie .
Wszyscy tłumacza się jakimiś DYS coś tam, a prawda jest taka, że jak ktoś chce otrzymać tytuł magistra to powinien jakiś poziom sobą reprezentować.
Proszę nie odbiegać od tematu. Obrażania innych tolerować nie będziemy. Tak samo rażących błędów ortograficznych. Rozmawiać proszę na temat "strategii"...
BVGZupa napisał
Wszyscy tłumacza się jakimiś DYS coś tam, a prawda jest taka, że jak ktoś chce otrzymać tytuł magistra to powinien jakiś poziom sobą reprezentować.
Ja też kiedyś wyrobiłem sobie dysleksje do testu gimnazjalnego , do matury mi się ważność skończyła
, ale co ważniejsze u mnie w przeglądarce błędy się podkreślają ♠_cool: , czyli jak mistrz strategii by chciał też by mógł tak mieć
Po pierwsze reprezentuje jakiś sobą poziom chyba jednak skoro napisałem tak maturę i dostałem się do Takiego Uniewerka a nie innego a to że pisze akurat tutaj z błędami to przez lenistwo gdyż jak się zastanowię to wiem jak daną rzecz napisać.Po drugie ktoś mnie nazwał mistrzem strategi ale uznaje to jako pogarda dla mojej strategi i mojej osoby..Może przedstaw swoją strategie? Z PS to każdy gra i każdy może więc po co innych krytykujesz jak sam nic nie zrobiłeś no chyba że się mylę to z góry przepraszam ale wątpie.Przedstawiłem swój pomysł na wykorzystanie zbędnego bancrolla jak ktoś taki posiada może komuś się przyda może nie ja tylko się ciesze z dodatkowych 2 tyś złotych.I polecam warto spróbować.I skończmy z obelgami tylko porozmawiajmy o tym jak można wykorzystać ten pomysł......
i po co wam te wszystkie sklanskie greensteiny harringtony , po co analiza rozdań , ale durnie z tych pro amerykanów skoro nasz rodak na studiach znając podstawy pokera opracował coś lepszego
proponuje pana philipsen'a na judge i coacha HU !!!