Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema,
ostatnie shipy:
Do gry mam zestaw 2x Dell U2410
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Gram max 10-14 stolow. Jest to optymalna liczna stolow, przy ktorej jednoczesnie nie nudze sie i ogarniam akcje. W czasie sesji nie gram zadnych cashy.
Ponizej linki do porzednich ofert:
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.8.
9.
Wyniki:

Oferta:
Spoiler

Jest to orientacyjny rozklda sesji. Nie lubie grac sztywnie zaplanowanej sesji. Chce miec odpalana optymalna dla mnie ilosc stolow. Priorytet mają stoly z 888 i "czerwone turnieje" z PS.
Zdecydowalem dodac TCOOPa 27+R, chyba nikogo nie trzeba przekonywac, ze w tym turnieju field bedzie bardzo slaby. 5R1A to ostateczy koszt turnieju.
Na poczatku sesji zwykle mam 4-6 odpalonych stolow, dlatego postanowilem dodac
180 turbo. Dla dociekliwych:

Probka zadna, ale jakies doswiadczenie mam i nie jest tak, ze wrzucam je tylko jako "wypelnienie" sesji.
Sesje zaczynam o 15, zagram okolo 65 mtt~ dlatego koszt sesji moze wyniesc ~1500$.
Sesja odędzie sie bez wzgledu na ilosc sprzedanych udzialow, dlatego prosze wplacac przy rezerwacji.
Jesli sprzedam <40% to nie zagram TCOOPa i przelicze Wasze udzialy, tak jakby sesja kosztowala 1300$.
Cegły:
2,5%- 37,5$
5%- 75$
10%- 150$
Warunki:
1. Sprzedaje max 50% udziałów.
2. Pobieram 0% od profitu <1k $
12% od profitu >1k $
18% od profitu >10k $
3. Niewykorzystane rebuy'e i add'ony również doliczam do profitu. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do wziecia wiekszej ilosci rebuy'i i ewentualnie doliczam je do kosztu sesji.
4. Najmniejsza cegla- 2,5%.
Przelewy przyjmuję na:
PS: mic.bie8945
888: DudeStaph
FTP: WontHurtYouDude
Mam Skrilla i Netka w $. Szczegoly na priv.
Inwestorzy:
Ja- 52,5%
Winkel1989 - 5% paid
fililp88- 2,5%
Flikers89- 10% paid
Pokerface1719- 10% paid
Cumil- 5% paid
wlod400- 5%
cykor- 5% paid
zoluzelu- 5% paid