Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema,
jest to moja trzecia oferta. Pierwsza zakonczyla sie profitem 1k$ klik, niewiele brakowało do wiekszego shipa:)
Wczorajsza sesja zakonczyla sie b/e. Byly 3 FT, ale zabraklo shipa Klik
Wyniki, od momentu kiedy zmienilem cash na MTT:
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Dochodzi do tego drugie miejsce na 888 za 530$, ktorego Shark nie policzyl.
Oferta:
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Warunki:
1. Sprzedaje max 50% udziałów.
2. Zachowuję 13% udziałów profitu tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 13% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów. W przypadku profitu powyżej 5k pobieram 17%. W przypadku profitu powyzej 15k pobieram 20%. Jesli profit nie przekroczy 350$ nie pobieram prowizji.
3. Niewykorzystane rebuy'e i add'ony również doliczam do profitu. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do wziecia wiekszej ilosci rebuy'i i ewentualnie doliczam je do kosztu sesji.
4. Gram sesję niezaleznie od ilosci sprzedanych udziałów. Rozdklad moze ulec zmianie jesli sprzedam mniej niz 30%. Mozna wplacac przy rezerwacji.
5. Zastrzegam sobie prawo do niezagrania kilku turniejów, jeżeli ilość stołów może wpłynąć na jakość mojej gry. Natomiast jeśli pod koniec sesji będę miał za mało stołów zastrzegam sobie prawo do odpalenia jakichs turniejów "za swoje".
Przelewy przyjmuję na:
PS: mic.bie8945
Mam Skrilla i Netka w $. Szczegoly na priv.
Do gry mam zestaw 2x Dell U2410. Gram max 10-11 stolow. Jest to optymalna liczna stolow, przy ktorej jednoczesnie nie nudze sie i ogarniam akcje. W czasie sesji nie gram zadnych cashy.
Cegły:
2,5%- 23,25$
5%- 46,5$
10%- 92,9$
15%- 139,4$
Inwestorzy:
Ja- 67,5%
Surud- 7,5% paid
Cumil- 7,5% paid
Grinder23- 5% paid
Migator- 2,5% paid
Wlod400- 5% paid