Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema,
jest to moja czwarta oferta. Wyrzucilem najdrozsze turnieje, zmniejszylem cut do 12%, usunalem progi. Mam nadzieje, ze tym razem lepiej sie sprzeda:) Jestem wygrywajacym (obecnie niegrającym) cashowcem SH NL100-200, a co za tym idzie gra z dobrymi regami nie jest mi obca.
Do gry mam zestaw 2x Dell U2410
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Gram max 10-12 stolow. Jest to optymalna liczna stolow, przy ktorej jednoczesnie nie nudze sie i ogarniam akcje. W czasie sesji nie gram zadnych cashy.
Ponizej linki do porzednich ofert:
1.
2.
3.
Wyniki, od momentu kiedy zmienilem cash na MTT:
Spoiler
Dochodzi do tego drugie miejsce na 888 za 530$, ktorego Shark nie policzyl.
Oferta:
Spoiler
Ze wzgledu na duza wariancje wyrzucilem najdrozsze turnieje z P*. Teraz Av. BI z tego roomu to 21$.
Na krzakach jak wiadomo nizszy poziom, mniejsze fieldy, dlatego pozwolilem sobie na wiekszy Av. BI- 32$.
Jest to oferta 2-dniowa. Koszt sesji 1400$. 11$ do koncowego profitu.
Wpłaty przy rezerwacji!
Cegły:
2,5%- 35$
5%- 70$
10%- 140$
15%- 210$
Warunki:
1. Sprzedaje max 60% udziałów.
2. Zachowuję 12% udziałów profitu tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 12% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów. Jesli profit nie przekroczy 300$ nie pobieram prowizji.
3. Niewykorzystane rebuy'e i add'ony również doliczam do profitu. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do wziecia wiekszej ilosci rebuy'i i ewentualnie doliczam je do kosztu sesji.
4. Gram sesję niezaleznie od ilosci sprzedanych udziałów. Rozdklad moze ulec zmianie jesli sprzedam mniej niz 30%. Mozna wplacac przy rezerwacji.
5. Zastrzegam sobie prawo do niezagrania kilku turniejów, jeżeli ilość stołów może wpłynąć na jakość mojej gry. Natomiast jeśli pod koniec sesji będę miał za mało stołów zastrzegam sobie prawo do odpalenia jakichs turniejów "za swoje".
Przelewy przyjmuję na:
PS: mic.bie8945
Mam Skrilla i Netka w $. Szczegoly na priv.
Inwestorzy:
Ja- 50%
Cumil- 10%
kmpk90- 15%