Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Lol wystawiam ofertę po prośbach o zmniejszenie avg BI i marży po czym nie ma chętnych. Nie będę wystawiać ofert jak słyszę, że jak się nie wygrywa to nie będą inwestować. Dzisiaj sprzedało się 70% to niby czemu w piatek ma się sprzedać 100% ??
Nie mam czasu na proszenie się. Skoro coś się nie sprzedaję próbuje innych opcji.
Grinder 3/4 ofert na tym forum jest śmiesznych. Ja tylko dostosowywałem oferty do tego co tutaj panowało. Czego nie ukrywałem.
Więc nie wiem o co znowu tyle szumu. Jak Timothees wystawiał oferty na 2k za dzień i pobierał bodaj 25% gdzie jego biggest score był 2k to jakoś nikt się nie czepiał i sprzedawał jak ciepłe bułeczeki a za każdym razem na tym forum się czepia mnie. lol. Dlatego właśnie to forum jest śmieszne.
Timo nie mam nic do Ciebie ale po prostu jak czasami niektórych słucham to się słabo robi. Wystawiłem z 30 ofert tutaj dalej mało. Od jakiegoś czasu inwestorów było ciężko znaleźć a dzisiaj zaledwie 70% bo zmianie dla inwestorów. Mam siedzieć i wystawiać grzecznie oferty i czekać aż sprzedam 100% skoro mam możliwość rozwoju pod okien jednego z najlepszych n świecie graczy mtt, który mnie może stejknąć. Fakt ch... ze mnie.
Peace.