Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Stanko, Ty naprawde masz problemy z postrzeganiem rzeczywistosci. Chwalisz sie tym ze storbiłes tylko pol rolla na NL10? NL10??!!. Dodatkowo osmieszasz sie piszac, ze "uratowales" polowe, a nie z 1500 oddales 200 jak dementor. Dementor gra MTT, gdzie kazdy wie ze wariancja swoje zjadac bedzie, ale z 2 strony z tego 1500 licza na o wiele wiekszy zysk. Jedyne co Ty miales zrobic to zgarnac pare stackow od kolesi ktorzy stawiaja pierwsze kroki w pokera (no nie mowcie mi ze sa redzy NL10 :P), podwoic ta kase, oczywiscie zapierales sie ze jak tego nie zrobisz to jestes "pajac". Jak wyszlo? Swietnie wiadomo, a teraz masz zamiar przegamblowac 4 tysiece dolarow innych ludzi. Ogarnij sie, naucz sie grac w pokera, bo po Twoim skomleniu "ale ja nic nie trafiam, jak mozna byc na plus trafiajac tak rzadko", bla bla bla, widac ze na NL2 bys mial problem. Nie wspominajac juz o Twoich epickich wykresach gdzie linia non showdown pikowala w gore jak szalona. Coz wiec sie stalo? Nagle nie potrafisz grac swoim super dochodowym stylem?
Podsumowujac: Mimo ze napawasz mnie niechecia i jestes jarmarczna rozrywka forumowa, to nie zycze Ci zle. Ogarnij sie, naucz grac/popraw gre. Wplac jakies dollarsy i sproboj przejsc po raz kolejny micro stawki. GL