Przejdź do forum
nl50 100k hands MN...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl50 100k hands MNIEJSZA TORBA HU

28 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
2,719 Wyświetlenia
dzikidzik
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

:fuckyeah jak torbić to grubo :nh

Odpowiedz
Cytat
Coach
Majkelx23
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

niestety znane porzekadło: kto gra grubo wygrać musi tym razem chyba się nie sprawdzi... :D

Odpowiedz
Cytat
johhnyEVplus
Elite Grinder

Napisane przez JohnnyDramaPL
Baza mi padła więc nie mam statystyk

jesli chcesz grac na starsach to napisz maila do supportu, ze padł Ci laptop i ze chcesz wszystkie rozdania lifetime z pokerromu. Odpowiedza Ci w przeciagu 24h

Odpowiedz
Cytat
garimton
PokerStrategist

Napisane przez johhnyEVplus

Napisane przez JohnnyDramaPL
Baza mi padła więc nie mam statystyk

jesli chcesz grac na starsach to napisz maila do supportu, ze padł Ci laptop i ze chcesz wszystkie rozdania lifetime z pokerromu. Odpowiedza Ci w przeciagu 24h

Co ty na to Johnny? Utarłbyś nosa wszystkim tym "którzy w Ciebie zwątpili" także "pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili"

Odpowiedz
Cytat
kubas83
PokerStrategist

100k na 4 stolach to ile to czasu ci zajmie??
i drugie pytanie po co ci az 80 BI skoro zamierzasz grac tylko 4 stoly....

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez kubas83

100k na 4 stolach to ile to czasu ci zajmie??
i drugie pytanie po co ci az 80 BI skoro zamierzasz grac tylko 4 stoly....

Byłem Bogiem. Nawet jeśli wszyscy we mnie zwątpili pokażę że się mylili czyli STANKO111 RAILING

Zmniejszenie liczby stołów nic nie da bo nie umiem grać na mniejszej.

moze dlatego az tyle BI? mniej stolow dla stanko = wieksza wariancja

Odpowiedz
Cytat
kubas83
PokerStrategist

tamten temat przeczytalem, dzieki niemu poniedzialek nie byl tak chujowy jak zazwyczaj

ALE pytania skierowane sa do stanko nie do ciebie, niech sie on wypowie

Odpowiedz
Cytat
Przemo88
PokerStrategist

Stanko, Ty naprawde masz problemy z postrzeganiem rzeczywistosci. Chwalisz sie tym ze storbiłes tylko pol rolla na NL10? NL10??!!. Dodatkowo osmieszasz sie piszac, ze "uratowales" polowe, a nie z 1500 oddales 200 jak dementor. Dementor gra MTT, gdzie kazdy wie ze wariancja swoje zjadac bedzie, ale z 2 strony z tego 1500 licza na o wiele wiekszy zysk. Jedyne co Ty miales zrobic to zgarnac pare stackow od kolesi ktorzy stawiaja pierwsze kroki w pokera (no nie mowcie mi ze sa redzy NL10 :P), podwoic ta kase, oczywiscie zapierales sie ze jak tego nie zrobisz to jestes "pajac". Jak wyszlo? Swietnie wiadomo, a teraz masz zamiar przegamblowac 4 tysiece dolarow innych ludzi. Ogarnij sie, naucz sie grac w pokera, bo po Twoim skomleniu "ale ja nic nie trafiam, jak mozna byc na plus trafiajac tak rzadko", bla bla bla, widac ze na NL2 bys mial problem. Nie wspominajac juz o Twoich epickich wykresach gdzie linia non showdown pikowala w gore jak szalona. Coz wiec sie stalo? Nagle nie potrafisz grac swoim super dochodowym stylem?
Podsumowujac: Mimo ze napawasz mnie niechecia i jestes jarmarczna rozrywka forumowa, to nie zycze Ci zle. Ogarnij sie, naucz grac/popraw gre. Wplac jakies dollarsy i sproboj przejsc po raz kolejny micro stawki. GL

Odpowiedz
Cytat