Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam. Mam do sprzedania 50% udziałów na turniej FPS Paryż( http://www.francepokerseries.fr/en/tournaments/paris/ ). Gram niezależnie od ilości sprzedanych udziałów. Jestem zapisany na dzień 1D.
Nie mogę wrzucić linku z officialpokerrrankings, ponieważ mam zablokowanego- dzisiaj wysłałem prośbę o opt-in, jak tylko się odblokuje, wrzucę tutaj screen. Generalnie w turniejach łącznie mam wygrane ~8k$ z roi w okolicach 40%. FPS to mój pierwszy większy turniej na żywo. Dotychczas grałem USOP, HESOP. Pondato grywałem cashówki w kasynach i ze znajomymi.
Pobieram 18% od profitu, jeżeli profit wyniesie minimum 3kE. W innym przypadku, nie pobieram nic.
Buy in: 1100E
10%=110E
5%: 55E
Wpłaty możliwe na Starsy, Neteller.
Zdaję sobie sprawę, że oferta bez żadnego wykresu nie wygląda zbyt poważnie, ale do turnieju pozostały 2 dni, więc chcę spróbować sprzedać jakieś udziały. Myślę, że poziom w turnieju będzie na tyle niski, że oferta jest zdecydowanie +ev. Oczywiście po każdym dniu przewiduję railling. Pzdr i zapraszam do kupowania:)
Feedback: Feedback arcymaster