Regulamin
Spoiler
1. Minimalna cegła 2.5%
2. Stała lista stejkerów. Stejkerzy przepisywani są na kolejne stejki, nie muszą nic potwierdzać, kasę za stejk potrącam z rozliczeń poprzednich stejków/ewentualnie piszę ile dopłacić. Jeżeli ktoś chce zrezygnować z całości lub części udziałów, to musi o tym napisać w wątku stakingowym do północy w sobotę poprzedzającą rozpoczęcie stejka. Wtedy udziały przechodzą na pierwszą osobę z listy rezerwowej, wchodzi ona na ostatnią pozycję na liście stejkerów.
3. Zastrzegam sobie prawo do rozpoczęcia wykupu części moich udziałów za jakiś czas. Udziały będę wykupywał kosztem osób z końca listy stejkerów, automatycznie te osoby będą przepisywane na czoło listy rezerwowej.
4. Nie biorę odpowiedzialności za braki w dostawie prądu lub internetu. Ze swojej strony moge zapewnić, że zrobię wszystko żeby każda sesja była ukończona. Gram na pc-ie, ale posiadam też laptopa z baterią która wytrzyma ok 2h po odcięciu prądu. Neta mam z netii + mobilny w orange. Na wniosek stejkerów mogę przełożyć sesję o tydzień w przypadku potencjalnie niebezpiecznej pogody (mieszkam pod Warszawą), wyrejestrowuję się ze wszystkich nierozpoczętych turniejów gdy wniosek poprze większość wg % udziałów.
5. Niewykorzystane rebuye i KO idą do profitu, tak samo jak nierozegrane turnieje. Ilość rebuyów jest szacunkowa, jeśli będzie potrzeba wziąć więcej, to biorę więcej i odliczam to od shipów. Nadwyżkowe rebuye są bez mu, a jeśli nie ma shipu od którego można by je odliczyć to biorę je na siebie.
6. Przelicznik €/$ wg dzisiejszego kursu PokerStrategy: €/$ = 1.3
7. Nicki, z których gram: Andrzejeczek (ps.eu), I4mQualified (ps.fr), I4mQualified (wh), HTAndrzej (party), Andrzejus (ftp), AndrzejusPL (888)
Oferta
Piątek
Spoiler

Sobota
Spoiler

Niedziela
Spoiler

mu 1.216
=
$11 250
Ceny udziałów:
2.5% - $281,25
5% - $562,50
10% - $1 125
20% - $2 250
Wpłaty tylko na starsach, na nick Andrzejeczek, najpóźniej do czwartku do północy.
Brak wpłaty = rezygnacja z udziałów (a co za tym idzie wypadnięcie z listy stejkerów).
Rezerwacje: 100%/100%
ja - 40%
N4kai - 20%
jewgienij - 7.5%
d4gger - 2.5%
winkel1989 - 5%
asiarat - 5%
wlod4000 - 5%
hans - 5%
Sotartu - 5%
Majkelx23 - 2.5%
trinec - 2.5%
lista rezerwowa:
Donikk - 5%
IAMPOKER11 - 5%
Sotartu - 5%
trinec - 2.5%
GibkiJoe - 5%
CichyGrzmot - 2.5%
- zapłacone
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.