Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cze.
Wystawiam staking w celu odbudowy rolla, którego musiałem wypłacić z powodów osobistych.
feedback
Poprzednie stackingi:
Micro Mtt, 3 Platformy [Start 11.02 18-30]
Micro MTT, 12.02.2012 NIEDZIELA. (0% LEFT) START 16-00.
[0/100% LEFT]. Micro MTT. Poniedziałek 15-00.
*Piątek Mtt 24.02 14-45.* GRAM
Starsy.

I kilka turniejów na 888.

Jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości/pytania, to mogę pogadać na skype/PM. Jeżeli byłaby potrzeba to udostępniłbym join.me, tylko proszę mnie uprzedzić, bo na razie nie mam go pobranego.
Zasady:
1. Sprzedaję 100% z prawem zachowania 20% z profitu ,w razie nieosiągnięcia profitu, pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
2. Z racji tego, że oferta będzie miała miejsce na microstawkach, to zdobytych knockoutów nie doliczam do profitu. Niewykorzystane rebuye oczywiście doliczam do profitu.
3. Pieniądze będą odsyłane maksymalnie w ciągu 24h od czasu zakończenia sesji pod warunkiem, że nie nie wystąpią żadne nieprzewidywane zdarzenia. Na 888 przelewy trwają z reguły dłużej.
4. Jeśli zostanie niewiele turniejów pod koniec sesji, to zastrzegam sobie prawo zakończenia jej wcześniej.
5. Sesja zostanie rozegrana tylko przy sprzedaży 100% udziałów.
6. Jeśli z jakiś przyczyn nie zagram jakiegoś turnieju, rozegram podobny o tym samym wpisowym.
7. Jeśli sesja nie zostanie rozegrana dnia podanego w stackingu, to zostanie rozegrana dnia następnego.
Płatność na P* : Am4ranth lub na 888 na nick: Am4ranth.

Poprzednich rezerwacji nie wpisywałem, bo trochę czasu minęło od ostatniego stackingu.
Rezerwacje (0% left):
Ja 40% zapłacone
pokerface1719 10% zapłacone
Durex86 5% zapłacone
mouse91 5% zapłacone
maak0 5% zapłacone
winkel1989 5% zapłacone
wlod400 5% zapłacone
asiarat 10% zapłacone
Ponyrider 10% zapłacone
socrates1988 5% zapłacone