Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cze.
feedback

Odkąd zagrałem pierwszy raz w pokera on-line minął rok. Efektywny czas gry to ok. 5 miesięcy. Na screenie umieściłem tylko wynik z mtt na P*. Pominąłem minicashe z partypoker (200$~) i poker770 (100$~).
Zamierzam rozegrać sesje na wyżej wymienionych roomach. Jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości/pytania, to mogę pogadać na skype/PM. Jeżeli byłaby potrzeba to udostępniłbym join.me, tylko proszę mnie uprzedzić, bo na razie nie mam go pobranego.
Zasady:
1. Sprzedaję 100% z prawem zachowania 20% z profitu ,w razie nieosiągnięcia profitu, pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
2. Z racji tego, że oferta będzie miała miejsce na microstawkach, to zdobytych knockoutów nie doliczam do profitu. Niewykorzystane rebuye oczywiście doliczam do profitu.
3. Pieniądze będą odsyłane maksymalnie w ciągu 24h od czasu zakończenia sesji pod warunkiem, że nie nie wystąpią żadne nieprzewidywane zdarzenia.
4. Jeśli zostanie niewiele turniejów pod koniec sesji, to zastrzegam sobie prawo zakończenia jej wcześniej.
5. Sesja zostanie rozegrana tylko przy sprzedaży 100% udziałów.
6. Jeśli z jakiś przyczyn nie zagram jakiegoś turnieju, rozegram podobny o tym samym wpisowym.
7. Jeśli sesja nie zostanie rozegrana dnia podanego w stackingu, to zostanie rozegrana dnia następnego.
Płatność tylko i wyłącznie na P*: Am4ranth

Przybliżamy do centów do góry.
5% 12,59
10% 25,17
20% 50,33
30% 75,50
100% 251,65
Rezerwacje (0% left):
spoza forum 5% zapłacone
kilnamanaght 10% zapłacone
DeeJay90 5% zapłacone
vanhoost 5% zapłacone