Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cze.
feedback

Odkąd zagrałem pierwszy raz w pokera on-line minął rok. Efektywny czas gry to ok. 5 miesięcy. Na screenie umieściłem tylko wynik z mtt na P*. Pominąłem minicashe z partypoker (200$~) i poker770 (60$~).
Zamierzam rozegrać sesje na wyżej wymienionych roomach. Jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości/pytania, to mogę udostępnić skype. Jeżeli byłaby potrzeba to udostępniłbym join.me, tylko proszę mnie uprzedzić, bo na razie nie mam go pobranego.
Zasady:
1. Sprzedaję 100% z prawem zachowania 20% z profitu ,w razie nieosiągnięcia profitu, pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
2. Z racji tego, że oferta będzie miała miejsce na microstawkach, to zdobytych knockoutów nie doliczam do profitu. Niewykorzystane rebuye oczywiście doliczam do profitu.
3. Pieniądze będą odsyłane maksymalnie w ciągu 24h od czasu zakończenia sesji.
4. Jeśli zostanie niewiele turniejów pod koniec sesji, to zastrzegam sobie prawo zakończenia jej wcześniej.
5. Sesja zostanie rozegrana tylko przy sprzedaży 100% udziałów.
6. Jeśli z jakiś przyczyn nie zagram jakiegoś turnieju, rozegram podobny o tym samym wpisowym.
Płatność tylko i wyłącznie na P*: Am4ranth

+2*sunday storm
Party 29
Poker770 11
PokerStars 132,35
Suma: 172,35
Udziały:
5% 8,62
10% 17,24
20% 34,47
50% 86,18
100% 172,35
W miarę możliwości proszę o szybkie wysyłanie, chyba, że ktoś będzie cały czas dostępny na forum.
Rezerwacje (0% left):
asiarat 20% zapłacone
blacknotes 15% zapłacone
mattck 20% zapłacone
DonCoralone 10% zapłacone
DeeJay90 5% zapłacone
wlod400 5% zapłacone
17ryba91 5%
kilnamanaght 20% zapłacone