Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
607 Posty
80 Użytkownicy
0 Reakcje
31.4 K Wyświetlenia
dawidos160
Legacy Member

No właśnie ja mam mega ochotę pograć sobie z ludźmi :) Mogę o 16 zadzwonić i zarezerwować stolik na dzisiaj ale potrzebuję jeszcze 5 chętnych :) wtedy na 2h to po 5 zł od osoby za stoliczek i tą dychę jakoś rozdzielimy na żetonach. Gramy zasadą zwycięzca bierze wszystko ? ( nie śmiać się :P Ja nie jestem raczej zawodnikiem cashowym :P )

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

każdy wygra tyle ile zdoła wyciągnąć od innych graczy

Co do ilości graczy to:
Nas jest dwóch, do tego jarrek20, vlad58, może Drakonowi by się dzisiaj udało, to jeszcze jedna osoba. W ostateczności mogę spróbować namówić kogoś spoza "społeczności". ale fajnie byłoby się spotkać w klimacie PS.

Odpowiedz
Cytat

Tak na szybko ciężko będzie coś zorganizować. Ja sam chętnie bym wpadł na cash z ludźmi z PokerStrategy, ale dziś mi nie pasuje. Niech ktoś kto ogarnia miejscówki coś konkretnego zorganizuje, założy temat, poda termin i inne informacje z odpowiednim wyprzedzeniem, a na pewno da radę wtedy więcej ludzi zorganizować :)

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

ok to mi pasuje. \To może ustalmy,że o 20 widzimy się pod złotą kulą ? I wtedy będzie wiadomo ilu nas jest - jak będzie 5 to można w 5 - wtedy najwyżej zapłacimy zł więcej za stół. Ja będę czekał o tej 20 - i tak mam wolny wieczór

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Ja też będę bo też i tak mam wolny wieczór.

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Witajcie :)
Ja jestem chętny, ale na jutro ;) Wezmę ze sobą na 99% jednego z graczy PS.com - PanQa :f_wink: Jak by co proszę o info na GG: 6599495, lub Skype: babelpoznan :D
Pozdrawiam =)

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

to może rzeczywiście lepiej jutro
@dawidos wstrzymaj się z rezerwacją, albo zarezerwuj na jutro

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

No, no.. właśnie, tak na szybko - na dziś to nie wypali. Jutro jak najbardziej lepiej :) Czekamy na info jakieś :D

Odpowiedz
Cytat

No ja dzisiaj nie dam rady, ale jutro jak najbardziej.
Jakby co dajcie info na drakonn1988@gmail.com albo na Ludziach.

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

dawidos coś się nie odzywa, ale jeśli chodzi o jutro to proponuje właśnie spotkać się pod Złotą Kulą około 20. Co wy na to?

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

Wybaczcie nie mam dostępu do sieci 24h na dobę ;) Nie rezerwowałem stolika na dzisiaj, na jutro nie ma problemu ale jeden czy dwa ? Bo nie wiem ilu upchnie się przy stoliku. Liczyłem,że stolik na 6 osób, więc jakby było więcej tak koło tych 10-12 to można 2 stoliki zrobić

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

spoko, tak się tylko zastanawiałem; stoliki tam są 9-max, nie sądzę żeby się więcej osób znalazło, a nawet jeśli to pewnie będzie można coś na miejscu wyczaić.

BTW, moje gg to: 2.2.9.50.54

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

A co z:

Prowadzona przez profesjonalnego krupiera szkółka gry w Texas Hold'em! Całkowicie za darmo!

Ktoś coś o tym wie? Bo bardzo ciekawe może być..

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

Może niech ktoś (kto zajmie się rezerwacją stolika) napisał do każdego chętnego na e-maila (każdy chyba podał) czy coś w tym stylu i się umówimy ile osób konkretnie jutro na godz. 20 mógłby przyjść pograć :)

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Napisane przez jarrek20
Może niech ktoś (kto zajmie się rezerwacją stolika) napisał do każdego chętnego na e-maila (każdy chyba podał) czy coś w tym stylu i się umówimy ile osób konkretnie jutro na godz. 20 mógłby przyjść pograć :)

Dobra ja zarezerwuję na jutro stolik, i zaraz napiszę wszystkim mejla.

EDIT: ta szkółka działa na takiej zasadzie że od 20:00 siedzi tam krupier i uczy podstaw gry. Tyle w temacie. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Napisałem mejla do wszystkich którzy podali swój adres w tym temacie, jeżeli jest jeszcze ktoś chętny na jutro na 19.30 to prosze do mnie pisać

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

No ja to oczywiste :) Czyli jutro 19:30 pod złotą kulą :) Buy-in 10 PLN jak było mówione ? A na miejscu ustali się blindy chociaż myślę,że 10/25 gr na start jest ok

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez dawidos160
No ja to oczywiste :) Czyli jutro 19:30 pod złotą kulą :) Buy-in 10 PLN jak było mówione ? A na miejscu ustali się blindy chociaż myślę,że 10/25 gr na start jest ok

z BI 10zł to chyba 5/10gr :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

blindy oczywiście 5/10, pod Złotą Kulą o 19.20 żeby troszke wcześniej być.
@SeBiX7 jestęś chętny?

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

No to się zapowiada długa rozgrywka przy 100bb :) Chyba,że szybko skończę :) Ale mam nadzieję ugrać coś ponad BI i opłatę za stolik, bo naprawdę potrzebuję kasy :)

Odpowiedz
Cytat