No właśnie ja mam mega ochotę pograć sobie z ludźmi
Mogę o 16 zadzwonić i zarezerwować stolik na dzisiaj ale potrzebuję jeszcze 5 chętnych
wtedy na 2h to po 5 zł od osoby za stoliczek i tą dychę jakoś rozdzielimy na żetonach. Gramy zasadą zwycięzca bierze wszystko ? ( nie śmiać się
Ja nie jestem raczej zawodnikiem cashowym
)
każdy wygra tyle ile zdoła wyciągnąć od innych graczy
Co do ilości graczy to:
Nas jest dwóch, do tego jarrek20, vlad58, może Drakonowi by się dzisiaj udało, to jeszcze jedna osoba. W ostateczności mogę spróbować namówić kogoś spoza "społeczności". ale fajnie byłoby się spotkać w klimacie PS.
Tak na szybko ciężko będzie coś zorganizować. Ja sam chętnie bym wpadł na cash z ludźmi z PokerStrategy, ale dziś mi nie pasuje. Niech ktoś kto ogarnia miejscówki coś konkretnego zorganizuje, założy temat, poda termin i inne informacje z odpowiednim wyprzedzeniem, a na pewno da radę wtedy więcej ludzi zorganizować
ok to mi pasuje. \To może ustalmy,że o 20 widzimy się pod złotą kulą ? I wtedy będzie wiadomo ilu nas jest - jak będzie 5 to można w 5 - wtedy najwyżej zapłacimy zł więcej za stół. Ja będę czekał o tej 20 - i tak mam wolny wieczór
Witajcie
Ja jestem chętny, ale na jutro
Wezmę ze sobą na 99% jednego z graczy PS.com - PanQa
Jak by co proszę o info na GG: 6599495, lub Skype: babelpoznan
Pozdrawiam
to może rzeczywiście lepiej jutro
@dawidos wstrzymaj się z rezerwacją, albo zarezerwuj na jutro
No, no.. właśnie, tak na szybko - na dziś to nie wypali. Jutro jak najbardziej lepiej
Czekamy na info jakieś
No ja dzisiaj nie dam rady, ale jutro jak najbardziej.
Jakby co dajcie info na drakonn1988@gmail.com albo na Ludziach.
dawidos coś się nie odzywa, ale jeśli chodzi o jutro to proponuje właśnie spotkać się pod Złotą Kulą około 20. Co wy na to?
Wybaczcie nie mam dostępu do sieci 24h na dobę
Nie rezerwowałem stolika na dzisiaj, na jutro nie ma problemu ale jeden czy dwa ? Bo nie wiem ilu upchnie się przy stoliku. Liczyłem,że stolik na 6 osób, więc jakby było więcej tak koło tych 10-12 to można 2 stoliki zrobić
spoko, tak się tylko zastanawiałem; stoliki tam są 9-max, nie sądzę żeby się więcej osób znalazło, a nawet jeśli to pewnie będzie można coś na miejscu wyczaić.
BTW, moje gg to: 2.2.9.50.54
A co z:
Prowadzona przez profesjonalnego krupiera szkółka gry w Texas Hold'em! Całkowicie za darmo!
Ktoś coś o tym wie? Bo bardzo ciekawe może być..
Może niech ktoś (kto zajmie się rezerwacją stolika) napisał do każdego chętnego na e-maila (każdy chyba podał) czy coś w tym stylu i się umówimy ile osób konkretnie jutro na godz. 20 mógłby przyjść pograć
Napisane przez jarrek20
Może niech ktoś (kto zajmie się rezerwacją stolika) napisał do każdego chętnego na e-maila (każdy chyba podał) czy coś w tym stylu i się umówimy ile osób konkretnie jutro na godz. 20 mógłby przyjść pograć![]()
Dobra ja zarezerwuję na jutro stolik, i zaraz napiszę wszystkim mejla.
EDIT: ta szkółka działa na takiej zasadzie że od 20:00 siedzi tam krupier i uczy podstaw gry. Tyle w temacie. Pozdro
Napisałem mejla do wszystkich którzy podali swój adres w tym temacie, jeżeli jest jeszcze ktoś chętny na jutro na 19.30 to prosze do mnie pisać
No ja to oczywiste
Czyli jutro 19:30 pod złotą kulą
Buy-in 10 PLN jak było mówione ? A na miejscu ustali się blindy chociaż myślę,że 10/25 gr na start jest ok
Napisane przez dawidos160
No ja to oczywisteCzyli jutro 19:30 pod złotą kulą
Buy-in 10 PLN jak było mówione ? A na miejscu ustali się blindy chociaż myślę,że 10/25 gr na start jest ok
z BI 10zł to chyba 5/10gr
blindy oczywiście 5/10, pod Złotą Kulą o 19.20 żeby troszke wcześniej być.
@SeBiX7 jestęś chętny?
No to się zapowiada długa rozgrywka przy 100bb
Chyba,że szybko skończę
Ale mam nadzieję ugrać coś ponad BI i opłatę za stolik, bo naprawdę potrzebuję kasy