Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poznań

607 Posty
80 Użytkownicy
0 Reakcje
31.4 K Wyświetlenia
mrozny
PokerStrategist

mrozny86[malpa]interia.pl

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Na HEL kilka osób się odezwało, że są chętni na jakieś cashowe gierki :) To co, mamy lokum? _p:

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

No właśnie, cisza.. gramy coś? W akademiku mógłbym poszukać miejscówki, ale tak raczej "obcych" nie wpuszczą za bardzo :/ :P

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Przydałoby się miejsce gdzie swobodnie każdy może dotrzeć ;) Ale widzę, że coś nikt się nie odzywa :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

W pubie Cooliozum , Pod Złotą Kulą można pograć na stołach do poksa.

http://www.cooliozum.pl/pokers.html

Ja generalnie też bym coś na żywo pograł.

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

maciejush --> ciekawa propozycja. czekam na dalszy rozwój "akcji"

http://www.chilicup.net/?op=turnieje&id=5

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

O chilicup wiem, tylko że mi te cholerne poniedziałki nie pasują. A chętnie bym wziął udział :f_frown:

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

Witka :)
Ja w chili biorę udział, jakbym miał odpaść na AI z AA to warto się sprawdzić. Szczególnie, gdy będzie to mój pierwszy turniej - pierwsza (no 2.) gra live ;)

Możecie dać jakieś wskazówki jak się przygotować do tego turnieju? ;D

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez jarrek20
Możecie dać jakieś wskazówki jak się przygotować do tego turnieju? ;D

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

hmm, a może ktoś byłby chętny na jakiś live sweat session? albo wspólne gridnowanie? zawsze to jakoś raźniej...

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

Ja jestem bardzo chętny na tego rodzaju sesion :) Oby jakieś normalne szanse były dla wszystkich ;P

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

Są chętni do cool na dzisiaj albo jutro ? Tylko z góry mówię,że ja się piszę na grę 4fun, bez cashowej - wynajmiemy stoliczek i pogramy trochę ;] Tak,żeby można było pograć i pogadać, bo pokoje pokerowe mnie zaczynają nudzić.

Odpowiedz
Cytat

Ja byłbym chętny, ale nie kompletnie forfun :) No już chociaż te blindy 5/10 gr to wyjdzie Buy-in 10zł. Na żywo rozegrasz mniej rąk więc nie podobno żeby ktoś przegrał więcej niż 20zł.

W najgorszym razie grajmy chociaz stawki 1/2 gr :baby:

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Też zagrałbym na jakąś kaskę. Wcale nie muszą to być duże stawki, niech coś motywuje do dobrej gry:D

Odpowiedz
Cytat

jak coś zorganizujecie dajcie znać mikiwlkp@gmail.com

Odpowiedz
Cytat
dawidos160
Legacy Member

te buy-in 10 zł jeszcze przeboleję :) po prostu jestem totalnie spłukany nawet na "dotleniacznie" nie mam.

Więc jakieś pomysły ? Która godzina tak mniej więcej? Ja będę "dostępny" tak po 18 dzisiaj a jutro to od 16 nie ma problemu. Chętnych jest 4 ale czy terminy pasują ?

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Dla mnie pasują oba, więc w sumie obojętne czy dziś czy jutro.

Odpowiedz
Cytat
jarrek20
PokerStrategist

Ja również jestem za.. można zagrać za lekką dyszkę (10 zł) żeby była jakaś motywacja :) Znajdźcie tylko miejsce, co i jak.. bardzo chętnie się zobaczę z ludźmi mi z PS :D

Odpowiedz
Cytat

No mi bardziej pasuje sobota (będzie otwarte czy żałoba??) no i pytanie czy trzeba rezerwować stolik, żeby nie było, że przyjdziemy i nie pogramy...

Odpowiedz
Cytat
maciejush
PokerStrategist

Napisane przez Drakon1988
No mi bardziej pasuje sobota (będzie otwarte czy żałoba??) no i pytanie czy trzeba rezerwować stolik, żeby nie było, że przyjdziemy i nie pogramy...

Otwarte będzie na pewno. Ale podejrzewam że lepiej stolik zarezerwować, tak na wszelki wypadek.
Jest jeszcze coś, w sobotę odbywa się:

Prowadzona przez profesjonalnego krupiera szkółka gry w Texas Hold'em! Całkowicie za darmo!

-> ciekawe w jakich godzinach coś takiego organizują

Odpowiedz
Cytat