mrozny86[malpa]interia.pl
Na HEL kilka osób się odezwało, że są chętni na jakieś cashowe gierki
To co, mamy lokum? ♠_p:
No właśnie, cisza.. gramy coś? W akademiku mógłbym poszukać miejscówki, ale tak raczej "obcych" nie wpuszczą za bardzo :/
Przydałoby się miejsce gdzie swobodnie każdy może dotrzeć
Ale widzę, że coś nikt się nie odzywa
W pubie Cooliozum , Pod Złotą Kulą można pograć na stołach do poksa.
http://www.cooliozum.pl/pokers.html
Ja generalnie też bym coś na żywo pograł.
maciejush --> ciekawa propozycja. czekam na dalszy rozwój "akcji"
http://www.chilicup.net/?op=turnieje&id=5
O chilicup wiem, tylko że mi te cholerne poniedziałki nie pasują. A chętnie bym wziął udział
Witka
Ja w chili biorę udział, jakbym miał odpaść na AI z AA to warto się sprawdzić. Szczególnie, gdy będzie to mój pierwszy turniej - pierwsza (no 2.) gra live
Możecie dać jakieś wskazówki jak się przygotować do tego turnieju? ;D
Napisane przez jarrek20
Możecie dać jakieś wskazówki jak się przygotować do tego turnieju? ;D
hmm, a może ktoś byłby chętny na jakiś live sweat session? albo wspólne gridnowanie? zawsze to jakoś raźniej...
Ja jestem bardzo chętny na tego rodzaju sesion
Oby jakieś normalne szanse były dla wszystkich ;P
Są chętni do cool na dzisiaj albo jutro ? Tylko z góry mówię,że ja się piszę na grę 4fun, bez cashowej - wynajmiemy stoliczek i pogramy trochę ;] Tak,żeby można było pograć i pogadać, bo pokoje pokerowe mnie zaczynają nudzić.
Ja byłbym chętny, ale nie kompletnie forfun
No już chociaż te blindy 5/10 gr to wyjdzie Buy-in 10zł. Na żywo rozegrasz mniej rąk więc nie podobno żeby ktoś przegrał więcej niż 20zł.
W najgorszym razie grajmy chociaz stawki 1/2 gr
Też zagrałbym na jakąś kaskę. Wcale nie muszą to być duże stawki, niech coś motywuje do dobrej gry:D
te buy-in 10 zł jeszcze przeboleję
po prostu jestem totalnie spłukany ♠ nawet na "dotleniacznie" nie mam.
Więc jakieś pomysły ? Która godzina tak mniej więcej? Ja będę "dostępny" tak po 18 dzisiaj a jutro to od 16 nie ma problemu. Chętnych jest 4 ale czy terminy pasują ?
Ja również jestem za.. można zagrać za lekką dyszkę (10 zł) żeby była jakaś motywacja
Znajdźcie tylko miejsce, co i jak.. bardzo chętnie się zobaczę z ludźmi mi z PS
No mi bardziej pasuje sobota (będzie otwarte czy żałoba??) no i pytanie czy trzeba rezerwować stolik, żeby nie było, że przyjdziemy i nie pogramy...
Napisane przez Drakon1988
No mi bardziej pasuje sobota (będzie otwarte czy żałoba??) no i pytanie czy trzeba rezerwować stolik, żeby nie było, że przyjdziemy i nie pogramy...
Otwarte będzie na pewno. Ale podejrzewam że lepiej stolik zarezerwować, tak na wszelki wypadek.
Jest jeszcze coś, w sobotę odbywa się:
Prowadzona przez profesjonalnego krupiera szkółka gry w Texas Hold'em! Całkowicie za darmo!
-> ciekawe w jakich godzinach coś takiego organizują