Witam serdecznie,
dziś (tj. 25.04.10) postanowiłem zacząć pisać BLOGa (mam nadzieję, że nie zniechęcę się zbyt szybko). A więc tak mam na imię Jarek oraz gram NL2 FR na PokerStars. Poprzednio grałem FL, ale nie poszło (przegrałem dużo kasy
) - po mniej więcej rocznej przerwie postanowiłem wrócić do tej fascynującej gry (jaką jest POKER =))
No więc zacznijmy...
Plany na teraz:
Nauka oraz pogłębianie swojej wiedzy w NL FR
Zdyscyplinowanie swojej gry oraz granie "na luzie"
Zacząć wstawiać ręce (wcześniej tego nie robiłem)
Systematycznie grać oraz wygrywać
Wyjście z limitu NL2$
Plany na przyszłość:
Nagranie paru filmików z mojej sesji
Zacząć czynnie brać udział w ocenianiu rąk
Więcej zadawać pytań na treningach (póki co wsłuchuję się)
Myślę, że co jakiś czas (2-3 razy w tygodniu) będę robił wpis na moim BLOGu.
A póki co to chciałbym przedstawić parę rzeczy po mojej grze - zaznaczam, że gram 3 dzień. Uczę się NL FR troszkę dłużej - będzie ze 2 tygodnie

Mój pulpit podczas gry (a raczej kolegi
)

Skaczący bankroll

Komentarz zbędny..

Nie wiem czy potrzebne - moje rozegrane ręce.

Details
Parę słów ode mnie..
Gdybym grał ciągle TAG, nie byłoby tak źle (poprawcie jeśli się mylę). Jak widać jednej sesji wygrałem 20$ ♠_p: Ale się zesrało, ponieważ sprawdzałem marginalnie silne ręce na river
To co muszę u siebie poprawić - uspokoić grę - po wygraniu paru stacków byłem wielce zadowolony - co kończyło się oddaniem go w następnym rozdaniu.
Co chciałbym od Was usłyszeć..?!
* Powiedźcie mi COKOLWIEK - chciałbym usłyszeć coś co może mi się przydać, co mnie skrytykuje! Może jakąś dyskusję wywołać
* Co jeszcze mógłbym zamieścić w BLOGu - coś czym warto byłoby się podzielić podczas/po sesji.
Ręce dodam w najbliższym czasie (może jutro).
No i to chyba na tyle -> mój bankroll na dziś 54$