Przejdź do forum
Płatne typy bukmach...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Płatne typy bukmacherskie

60 Posty
37 Użytkownicy
24 Reakcje
18.2 K Wyświetlenia
czokownia
PokerStrategist

jakby kto myślał o grubej grze i chciał dostęp do tych typów to pisać

Odpowiedz
Cytat

Rozumiem, że sprawdziłeś te liczby? :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
czokownia
PokerStrategist

Napisane przez URJoke0
Rozumiem, że sprawdziłeś te liczby? :yaoming:

pisz konkretnie do kogo pijesz

Odpowiedz
Cytat
czokownia
PokerStrategist

Witam
Szukam współudziałowca który da hajs na grę w serwisie www.tajper.pl , ja daję konto w serwisie plus konta u buka i wszystko ja obstawiam czyli czas.
Więcej info na priv.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez czokownia

Napisane przez czokownia
Witam
Szukam współudziałowca który da hajs na grę w serwisie xyz , ja daję konto w serwisie plus konta u buka i wszystko ja obstawiam czyli czas.
Więcej info na priv.

:yaoming:

Odpowiedz
Cytat
czokownia
PokerStrategist

Napisane przez URJoke0

Napisane przez czokownia

Napisane przez czokownia
Witam
Szukam współudziałowca który da hajs na grę w serwisie xyz , ja daję konto w serwisie plus konta u buka i wszystko ja obstawiam czyli czas.
Więcej info na priv.

:yaoming:

z czego zbija pała? pyta się?

Odpowiedz
Cytat
tomex111
Oldschool Grinder

podbijam temat

zna ktoś aktualnie jakieś dobrych sprawdzonych typerów co oferują sprzedaż typów...?

Odpowiedz
Cytat
8dyb8
Oldschool Grinder

czemu ktos mialby sprzedawac typ jak moglby samemu postawic? to jest to samo jak z doradcami majatkowymi/inwestycyjnymi, jak ktos ogarnia to sobie zarabia po cichu, nie ma potrzeby tego upubliczniac. Drugi typ ludzi to takie sredniaki i zarabiaja na sprzedawaniu porad/kursow. Analogicznie masz w pokerze, jak ktos coachuje to juz nie chce mu sie grac/nie potrafi wygrywac

Odpowiedz
Cytat
Jeeex
Oldschool Grinder

Napisane przez 8dyb8
czemu ktos mialby sprzedawac typ jak moglby samemu postawic? to jest to samo jak z doradcami majatkowymi/inwestycyjnymi, jak ktos ogarnia to sobie zarabia po cichu, nie ma potrzeby tego upubliczniac. Drugi typ ludzi to takie sredniaki i zarabiaja na sprzedawaniu porad/kursow. Analogicznie masz w pokerze, jak ktos coachuje to juz nie chce mu sie grac/nie potrafi wygrywac

Totalna bzdura

Odpowiedz
Cytat
8dyb8
Oldschool Grinder

sprzedanie typu ma sens, zeby nagonic leszczy coby zbili kursy i postawic odwrotnie, podobnie jak w crypto 'sygnaly' aka kupujesz, naganiasz i sprzedajesz pare minut pozniej jak janusze ktorych wbiles na mine zaczna kupowac : ))

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Spójrz sobie jak wyglądają liderboardy na stronach typerów. Ich zysk jest uzależniony od kapitału jakim grają. To nie jest tak, że dobry typer to ma dobre typy i sobie wygra ile potrzebuje, kiedy będzie potrzebował.
Nie uczestniczyłem w tym ale widzę wzajemne korzyści dla obu stron, także na pewno niektórzy swoje typy sprzedają. Tylko że dla kupującego sprawa wygląda tak samo jego zysk będzie zależny od kapitału. Dodatkowo żeby mieć takie same %, musisz stawiać po takich samych kursach. Co oznacza że musiał byś skakać po bukach, którzy oferują na dane zdarzenie najlepsze kursy. I robić to szybko bo kursy są płynne.
To nie jest łatwa kasa.
A to naganianie to na jakich meczach miało by się odbywać? 5 lidze singapurskiej? Takie rzeczy też mają miejsce, ale kwoty muszą być duże, albo rynki bardzo małe.
Ale też zgadzam się, że większość sprzedających typy po prostu szuka leszczy łakomych na łatwą kasę.

Odpowiedz
Cytat
Ar3cki
Legacy Member

Tu macie wiarygodnego eksperta:yaoming: 4:36 najlepsze xD Polecam inne jego filmy, dobra beka.

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Tego pokroju ludzie tatuują sobie te krzyże w ramach pokuty?

Odpowiedz
Cytat
tomex111
Oldschool Grinder

śmiesznych ekspertów jest dużo, ale są też i normalni , tylko pytanie gdzie....

Odpowiedz
Cytat
thufir2
Elite Grinder

Napisane przez 8dyb8

No wlasnie zawodowi gracze najwiekszy problem maja z wrzuceniem kasy, dlatego sprzedaja typy bo moga na tym zarobic. Ja tez gram zawodowo 10 lat ponad i tez mam problem z ogarnianiem kont. Wszystkie konta na mnie, na znajomych, znajomych znajomych sa pobanowane.
A uwierz ze nie jest latwo zorganizowac konta z UK czy jakiegos kraju co nie ma zlodziejskiego podatku jak w Polsce (12% roi zabiera wiec trzeba wszystkie mecze z roi do 18-20% trzeba odrzucic).

Odpowiedz
Cytat
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Ja kiedyś grałem sure bety - tj. obstawiasz u jednego buka 1, u drugiego x2. I różnice kursów, w przypadku danego zdarzenia, pomiędzy bukami są na tyle duże, że niezależnie od końcowego rezultatu jesteś na plusie. Oczywiście twój zysk to kilka procent. Pomimo że grałem góra kilka stówek to niektóre buki bardzo szybko nakładały limity. I później mogłem sobie puścić kupon za 2zł max.
Także nakładają te limity nawet jak nie robisz nic niezgodnego z regulaminem.

Odpowiedz
Cytat
thufir2
Elite Grinder

Napisane przez mampokera
a dlaczego konta na ciebie, na znajomych i na znajomych znajomych są pobanowane?

Pobanowane w sensie ze zlimitowane. Jak bukmacher widzi ze jestes ogarniety to od razu naklada ci limit i mozesz maksymalnie postawic 1$, 2€, 5zl itp, zalezy od bukamchera. I musisz kombinowac kolejne konto, ktore po paru dniach czeka to samo i tak w kolko. Jak juz wejdziesz na pewien level bettingu to jedyna przeszkoda jest ilosc kont. Bo zrobic 10% roi to zaden problem i to z duzym dziennym obrotem.

Odpowiedz
Cytat
thufir2
Elite Grinder

Moze nie platne bo za darmo moj fanpage ze czescia moich typow, analiz.
Nie namawiam nikogo do ich grania ale przez ostatnie 10 lat grania mysle ze co najmniej 110 ze 120 miesiecy bylo na plus:)

Zapraszam do followania kazdego kto lubi sobie zagrac u buka.

Odpowiedz
Cytat
Ar3cki
Legacy Member

A ktoś może korzystał z fabryki kuponów? Niby mają 32/34 miesiące na plus, tylko nie wiem czy to nie jakaś ściema.

Odpowiedz
Cytat