Ja korzystam z własnych umiejętności i często mi się to opłaca
Napisane przez player11k
tez szukałem, dzis chyba znalazłem cos fajnego - poszukam jeszcze i jakby co bede szukał kogos do społki:)
ok 100$ typ na ht/ft kursy ponad 20
Hahaha ja nie wiem czy Ty zmierzasz do tego by się samemu wypromować ..., czy aż taki ........ jesteś
Nie ma czegoś takiego jak typy HT/FT i piszę Ci to ktoś kto sam zarobił na ....... troszkę kasy. Gdyby ktoś miał coś takiego jak HT/FT to nie widziałby sensu tego sprzedawać, wystarczy tylko żeby sam sobie stawiał w różnych bukmacherach i miałby tyle siana, ile akurat mu wystarcza, jeśli to Cię nie przekonuje bo gość ma screny, scany itp. to powiem Ci w ten sposób na Bet-at-Home masz konto gościa i tam wystarczy że puścisz wszystkie spotkania na dany dzień na HT/FT 1/2 2/1 i jakiś z dupy wejdzie co tym bardziej przyciąga uwagę graczy, bo jakim cudem ktoś trafił HT/FT 2/1 z ligi urugwajskiej jak ja nawet nie znam z tej ligi pół drużyny ... co do innych bukmacherów wystarczy zwykł paint żeby przerobić stawkę, wygraną, typ, drużyny itp. także zapamiętajcie sobie że żaden random z internetu nie dysponuje ustawkami w zakresie sportu Jeśli ktoś by chciał pogadać i powymieniać poglądy to ja z miłą chęcią pomogę na tyle, na ile będę mógł. Pozdrawiam ♠_drink:
nie ma sensu kupowac platnuch typow bo dla mnei to jedno wielkie oszustwo a tym bardziej cale te fixy albo mecze z kursem 20
tak jak piszesz tym bardziej gosc z takim niby pewnym meczem to jak by mial to to puszcza mecz za gruby hajs na necie i jest ustawiony a nie sprzedaje za 100 eheheheheh
Napisane przez LlorDziq1916
nie opłaca się kupować sporo dobrych typerów daje typy na fejsie za free
A możecie polecić jakichś dobrych z fejsa?
http://www.insider-betting.com/about tylko sporo kasy ,ale zweryfikowane przez http://sports-tipsters.co.uk/insiderbetting.php
W ciagu ostatniego roku ziomek jest b/e, biorac pod uwage spadki kursow ludzie grajacy go sa w plecy. Solidna inwestycja
Napisane przez Mateuszz89
kamil90 mówisz o moim linku ? Jak coś tam jest archiwum i w 2014 jest +.

jest profit 73j przy sredniej stawce 10j i po 722 zakladach, co daje yeld 1%. Przy duzych serwisach, ktore gra sporo ludzi kursy spadaja zapewne o przynajmniej 5% w stosunku do tego co daja na stronie. Wiec dalej nie widze w tym sensu pakowania gory siana i czasu dla przegrwania
Moim zdaniem płatne typy nie mają większego sensu. Lepiej samemu zagłębić się dobrze w 2-3 ligi i potrafić samemu sensownie coś wytypować niż komuś za to płacić. A ryzyka zapłatą i tak nie zmniejszymy.
Napisane przez siwienty14
Moim zdaniem płatne typy nie mają większego sensu. Lepiej samemu zagłębić się dobrze w 2-3 ligi i potrafić samemu sensownie coś wytypować niż komuś za to płacić. A ryzyka zapłatą i tak nie zmniejszymy.
Tak, tylko to wymaga czasu, a ja chciałbym dostawać codziennie typy, które zagram w ciemno, bo wiem, że są przeanalizowane przez dobrych typerów.
Korzystaliście kiedyś z facebookowych grup (płatnych po paredziesiąt zł/miesiąc) typu?:
lub
te facbookowe profile z typami są nic nie warte ;p Posiadam dostęp do dobrych typow jak cos pisz priv
betevents na fb obczaj ich, majakilku fajnych gosci, a tak, to mam tez kontakt z pewnym serbem, który naprawdę zna się na ligach bałkańskich i robi niezły szmal, ale typy na miesiąc 100 euro, sharowałem kiedyś je w grupie i Yeld wynosił około 40% z całego miesiąca.
betevents na fb obczaj ich, majakilku fajnych gosci, a tak, to mam tez kontakt z pewnym serbem, który naprawdę zna się na ligach bałkańskich i robi niezły szmal, ale typy na miesiąc 100 euro, sharowałem kiedyś je w grupie i Yeld wynosił około 40% z całego miesiąca.
Osobiscie nie polecam stronki www.twojetypy.pl. Mialem u nich miesieczny abonament, co kosztowalo mnie mozna powiedziec podwojnie- ujemny miesieczny yield. Po czym najlepsze- sprawdzam za jakis czas archiwum ich typow a tam tak pokombinowane ze miesiac na plus
Napisane przez konsiq
Yeld wynosił około 40% z całego miesiąca.
Nawet Fryzjer takiego yieldu nie miał w meczach, które gwizdał.
Napisane przez URJoke0
Napisane przez konsiq
Yeld wynosił około 40% z całego miesiąca.Nawet Fryzjer takiego yieldu nie miał w meczach, które gwizdał.
![]()
Nie no taki yield jest do zrobienia tylko, że on się nie utrzyma przez cały rok. Wyjdzie ci jeden taki miesiąc max. dwa w roku, jeżeli ogarniasz temat. IMO nawet nie ma co tracić czasu na płatne typy. Logicznie można wywnioskować, że osoby sprzedające typy albo chcą cię naciągnąć na hajsiwo albo zabezpieczyć się przed porażką. Krakowiaczek bardzo ładnie nakreślił sytuację. Korzystaj z darmowych forum typerskich. Obserwuj statystyki graczy i później decyduj z których będziesz korzystał.
Napisane przez URJoke0
Napisane przez konsiq
Yeld wynosił około 40% z całego miesiąca.Nawet Fryzjer takiego yieldu nie miał w meczach, które gwizdał.
![]()
Spoiler
% to kolejno skuteczność i yield
Spoiler
Mimo wszystko realniejsze jest założenie, że da się zarabiać te kilkanaście procent, chociaż to też nie jest takie łatwe i oczywiste.