Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Skrill

21 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,665 Wyświetlenia

Witam. Wpłaciłem 20 $ na skilla i chciałbym je wpłacić na konto pokerowe kolegi, który zaczyna grać w pokera, jak mogę to zrobić?

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi
Rysiobrutal
Poker Player

mozesz mu przeslac na skrill lub na danym roomie zrobic przelew

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur
Oldschool Grinder

witam,
dokladnie, nie probuj wplacac z wlasnego konta skrill na jego konto pokerowe, bedzie trzeba sie tlumaczyc wtedy.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Cześć billymack13.

Dokładnie tak, jak napisali koledzy wyżej. Najlepiej niech kolega założy sobie konto na Skrill, gdzie przelejesz mu środki, a on sam wpłaci sobie na wybrany poker room.

Dzięki temu odblokuje sobie kanał płatności na poker roomie i nie będzie miał również problemu z wypłatą ewentualnych wygranych.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki, zrobiłem przelew na jego konto na skrillu według wskazówek i wszystko jest ok. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
DominXTC
PokerStrategist

to ja sie troche podepne pod post :) i zapytam czy można wypłacić z pokerroomu $ na skrilla którego dopiero się założyło, jeszcze się nie używało, a środki na pokerroom wrzucało się do tej pory jedynie z konta bankowego?

Odpowiedz
Cytat
thomaPL
Oldschool Grinder

nie mozna
trzeba wlacic ze skrill zeby potem wyplacic

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez DominXTC
to ja sie troche podepne pod post :) i zapytam czy można wypłacić z pokerroomu $ na skrilla którego dopiero się założyło, jeszcze się nie używało, a środki na pokerroom wrzucało się do tej pory jedynie z konta bankowego?

Na starsach bez problemu

Odpowiedz
Cytat
DominXTC
PokerStrategist

Napisane przez thomaPL
nie mozna
trzeba wlacic ze skrill zeby potem wyplacic

+

Napisane przez blelol

Napisane przez DominXTC

Na starsach bez problemu

=

czyli generalnie najpierw trzeba wpłacić ze skrilla, natomiast na P* można od razu cashoutowac?

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj,

Aby móc wypłacić pieniądze z poker roomu, najpierw należy daną metodą dokonać wpłaty - wtedy taki kanał płatności zostanie odblokowany i będzie można spokojnie zlecić wypłatę środków.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
DominXTC
PokerStrategist
dagoberth
PokerStrategist

zakładam konto na skrillu czy trzeba cos zrobic zeby było podpiete do pokerstrategy czy nie?

Odpowiedz
Cytat

Hej dagoberth,

jeśli chcesz przypisać konto na Skrill'u do PokerStrategy.com musisz dokładnie wypełnić poniższą instrukcję instalacji:

-> Skrill (Moneybookers) – darmowe 10 $ w gotówce

Przed wejściem na link z rejestracją, usuń cookies z przeglądarki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Mooris
Witaj,

Aby móc wypłacić pieniądze z poker roomu, najpierw należy daną metodą dokonać wpłaty - wtedy taki kanał płatności zostanie odblokowany i będzie można spokojnie zlecić wypłatę środków.

Pozdrawiam

Nie jest to prawdą. Na pokerstars można nigdy nie wpłacić nawet centa i wypłacać skrilem lub tez przelewam albo inna metoda dostepną w danym kraju

Odpowiedz
Cytat
dzixxx
Poker Player

blelol jestes pewien? moze ktos potwierdzic jego wypowiedz?

Odpowiedz
Cytat

Ja nigdy nie wpłacałem moneybookers i nettlerem a zawsze wypłacam bez problemu moneybookersem. Weryfikacji tez nigdy na starsach nie miałem. Co prawda nie są to duże kwoty do 1000$. Nigdy mnie nie prosili o weryfikacje czy odblokowanie czegoś.

Gdy wchodzę w cash out mam następujące opcje.

NETTLER
Direct bank transfer na moje konto w euro
skrill(moneybookers)
check w euro
Ukash w euro
wire transfer (o ile sie nie myle to bezpośredni przelew bankowy minimum 50 000$)

a limity to chyba jak każdy 3 x po 15 000$ co 24h

Jedyne czym na starsy wpłacałem to przelewem 24 jakieś 100zł a było to chyba z 3 lata temu.

Odpowiedz
Cytat

Hej blelol,

nie mam pojęcia, w jaki sposób to wykombinowałeś, ale u mnie opcja wypłaty poprzez Skrill nie jest dostępna :(

Jedyna opcja wypłaty, to NETELLER, bo tylko tym sposobem dokonałem wpłaty.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

A ja za to mogę wypłacić na Neteller mimo, że nigdy nie dokonywałem tą metodą wpłaty.

Akurat na PokerStars rzeczywiście można zlecić wypłatę na Skrill nawet jeśli się nie dokonywało wpłaty tą metodą. Jest to wyjątek od reguły, bo na innych pokerroomach jest to konieczne.

@dohpaZ: na pewno dobrze patrzysz?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Mam netka tez dostępnego choć nie używałem nigdy na strasach. Jedyny uczciwy room widać, nie boja się ze nagle 10000 graczy z freerola ugra 500k i wypłaci a room z torbami pójdzie :f_p:

Odpowiedz
Cytat
dzixxx
Poker Player

room nigdy nie pojdzie z torbami ;p przeciez oni zyja z wpisowych, a wygrane to tylko i wylacznie pieniadze graczy oni zawsze beda na +.

Odpowiedz
Cytat