Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Weryfikacja adresu

16 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,337 Wyświetlenia
belsoNq
Legacy Member

List ciagle nie doszedł został wysłany 18tego co robić napisać do nich zeby wyslali znowu i kolejny raz czekac i sie nie doczekac (sami zaznaczaja ze nie gwarantuja ze list dojdzie)? czy moze jakas inna opcja ze wysylam do nich np. skan dowodu z adresem ? Pieniazki potrzebne a wyplacic nie mozna ; (

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
nbbpoker
PokerStrategist

Napisz do nich, ze Ci sie znudzilo czkeanie i wyslij skan dowodu. Ja tak zrobilem. List przyszedl chyba po miesiacu.

Odpowiedz
Cytat

Hej belsoNq,

niestety weryfikacja adresu poprzez list nie jest najszybszą formą. Skontaktuj się z supportem i zapytaj, czy możesz w inny sposób zweryfikować konto:

-> pokerstrategy@skrill.com

nbbpoker dzięki za pomoc koledze _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
belsoNq Autor wątku
belsoNq
Legacy Member

Tak zrobiłem ale i tak czuje ze szybko to nie bedzie, no zobaczymy, dzieki za pomoc

Odpowiedz
Cytat
karolina1811
PokerStrategist

oni bardzo długu odpisują, po prostu wyślij im to na adres verification@skrill.com :
1) kolorowa kopia (skan lub zdjęcie) obu stron Twojego ważnego dokumentu tożsamości, który musi zawierać zdjęcie (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy)

i

2) kopia dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania (skan lub zdjęcie): dokument papierowy wydany w ciągu ostatnich 3 miesięcy zawierający Twoje imię i nazwisko, adres zamieszkania i otrzymany na adres, który ma zostać zweryfikowany (przykładowo: rachunek za media - prąd, woda, gaz, telefon stacjonarny itp. lub wyciąg z banku - chodzi o papierowy wyciąg otrzymany tradycyjną pocztą lub w siedzibie banku). Dokumenty wygenerowane elektronicznie (np. wyciąg z rachunku bankowego wygenerowany na stronie internetowej konta bankowego) i rachunki za telefon komórkowy nie mogą zostać wykorzystane do celów weryfikacji.

ja po wysłaniu czekałam 5 dni na zwiększenie limitu.

Odpowiedz
Cytat
belsoNq Autor wątku
belsoNq
Legacy Member

Wysłałem skany dowodu i prawka , jutro jeszcze zeskanuje cos z drugiego punktu i wysle to wszystko im na wszystkie maila jakie maja bo juz zaczynam tiltować. thx btw ; >

Odpowiedz
Cytat
dbrzoza86
PokerStrategist

Ja wysyłałem w celu weryfikacji skan dowodu osobistego i wyciąg z konta za rachunek telefoniczny, cały proces weryfikacji zamknął się w 3 dniach. Nie miałem z nimi żadnych problemów, Także spokojna Twoja głowa, wszystko powinno być ok.

Odpowiedz
Cytat
belsoNq Autor wątku
belsoNq
Legacy Member

Pisemko z uczelni na ktorym jest data i moje dane moze byc ? nie mam zadnych rachunków czy czegos podobnego czy isc do banku i oni mi tam dadza wyciag taa ?

Odpowiedz
Cytat
dbrzoza86
PokerStrategist

Napisane przez belsoNq
Pisemko z uczelni na ktorym jest data i moje dane moze byc ? nie mam zadnych rachunków czy czegos podobnego czy isc do banku i oni mi tam dadza wyciag taa ?

Pismo z uczelni pewnie nie przejdzie , wyciąg dostaniesz w oddziale banku na 100%.

Odpowiedz
Cytat

Hej belsoNq,

obawiam się, że wysyłanie dokumentów w dwóch ratach może prowadzić do przedłużenia weryfikacji. Jeśli zobaczą twój pierwszy mail z niekompletnymi skanami, to ponownie wylądujesz na początku kolejki. W takich wypadkach lepiej od razu przesłać wszystko. W ten sposób ułatwiasz życie sobie oraz supportowi.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
belsoNq Autor wątku
belsoNq
Legacy Member

Czemu ma nie przejsc jest to dokument papierowy wyslany poczta na moj adres, dohpaZ przeciez napisalem ze wysle im wszystko razem ... przeciez nie cofne sie i nie zmienie biegu wydarzen tak zeby same skane nie zostaly wyslane teraz juz po prostu wysle wszystko

Odpowiedz
Cytat
belsoNq Autor wątku
belsoNq
Legacy Member

Adres zweryfikowany dzieki wszystkim za pomoc temat do zamkniecia ;p

Odpowiedz
Cytat
Arecki21
Oldschool Grinder

Orientujecie się, czy jest możliwość wskazania innego adresu wysyłki nowej karty (stara niedługo starci ważność) niż ten który mam zweryfikowany? Obawiam się trochę, że jeżeli ich o to poproszę to automatycznie uruchomią procedurę weryfikacji adresu od nowa, a to na chwilę obecną skomplikuje trochę sprawę X(

Odpowiedz
Cytat

Hej Arecki21,

wszelka korespondencja ze Skrill'em jest prowadzona tylko na zweryfikowany adres. Dlatego nie możesz poprosić o wysłanie karty na inny adres, niż podany na koncie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Arecki21
Oldschool Grinder

Dzięki za odpowiedź dohpaZ.
Tego się spodziewałem. No cóż, czas zrobić z tym wreszcie porządek :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Hej Arecki21,

znakomicie Cię rozumiem, bo sam często zwlekam do ostatniej chwili, a jak już mam sytuację podbramkową, to zawsze coś się zepsuje i wtedy pluję sobie w brodę, że wcześniej nie zająłem się uporządkowaniem formalności :(

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat