List ciagle nie doszedł został wysłany 18tego co robić napisać do nich zeby wyslali znowu i kolejny raz czekac i sie nie doczekac (sami zaznaczaja ze nie gwarantuja ze list dojdzie)? czy moze jakas inna opcja ze wysylam do nich np. skan dowodu z adresem ? Pieniazki potrzebne a wyplacic nie mozna ; (
Napisz do nich, ze Ci sie znudzilo czkeanie i wyslij skan dowodu. Ja tak zrobilem. List przyszedl chyba po miesiacu.
Hej belsoNq,
niestety weryfikacja adresu poprzez list nie jest najszybszą formą. Skontaktuj się z supportem i zapytaj, czy możesz w inny sposób zweryfikować konto:
nbbpoker dzięki za pomoc koledze ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Tak zrobiłem ale i tak czuje ze szybko to nie bedzie, no zobaczymy, dzieki za pomoc
oni bardzo długu odpisują, po prostu wyślij im to na adres verification@skrill.com :
1) kolorowa kopia (skan lub zdjęcie) obu stron Twojego ważnego dokumentu tożsamości, który musi zawierać zdjęcie (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy)
i
2) kopia dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania (skan lub zdjęcie): dokument papierowy wydany w ciągu ostatnich 3 miesięcy zawierający Twoje imię i nazwisko, adres zamieszkania i otrzymany na adres, który ma zostać zweryfikowany (przykładowo: rachunek za media - prąd, woda, gaz, telefon stacjonarny itp. lub wyciąg z banku - chodzi o papierowy wyciąg otrzymany tradycyjną pocztą lub w siedzibie banku). Dokumenty wygenerowane elektronicznie (np. wyciąg z rachunku bankowego wygenerowany na stronie internetowej konta bankowego) i rachunki za telefon komórkowy nie mogą zostać wykorzystane do celów weryfikacji.
ja po wysłaniu czekałam 5 dni na zwiększenie limitu.
Wysłałem skany dowodu i prawka , jutro jeszcze zeskanuje cos z drugiego punktu i wysle to wszystko im na wszystkie maila jakie maja bo juz zaczynam tiltować. thx btw ; >
Ja wysyłałem w celu weryfikacji skan dowodu osobistego i wyciąg z konta za rachunek telefoniczny, cały proces weryfikacji zamknął się w 3 dniach. Nie miałem z nimi żadnych problemów, Także spokojna Twoja głowa, wszystko powinno być ok.
Pisemko z uczelni na ktorym jest data i moje dane moze byc ? nie mam zadnych rachunków czy czegos podobnego czy isc do banku i oni mi tam dadza wyciag taa ?
Napisane przez belsoNq
Pisemko z uczelni na ktorym jest data i moje dane moze byc ? nie mam zadnych rachunków czy czegos podobnego czy isc do banku i oni mi tam dadza wyciag taa ?
Pismo z uczelni pewnie nie przejdzie , wyciąg dostaniesz w oddziale banku na 100%.
Hej belsoNq,
obawiam się, że wysyłanie dokumentów w dwóch ratach może prowadzić do przedłużenia weryfikacji. Jeśli zobaczą twój pierwszy mail z niekompletnymi skanami, to ponownie wylądujesz na początku kolejki. W takich wypadkach lepiej od razu przesłać wszystko. W ten sposób ułatwiasz życie sobie oraz supportowi.
Pozdrawiam
Czemu ma nie przejsc jest to dokument papierowy wyslany poczta na moj adres, dohpaZ przeciez napisalem ze wysle im wszystko razem ... przeciez nie cofne sie i nie zmienie biegu wydarzen tak zeby same skane nie zostaly wyslane teraz juz po prostu wysle wszystko
Orientujecie się, czy jest możliwość wskazania innego adresu wysyłki nowej karty (stara niedługo starci ważność) niż ten który mam zweryfikowany? Obawiam się trochę, że jeżeli ich o to poproszę to automatycznie uruchomią procedurę weryfikacji adresu od nowa, a to na chwilę obecną skomplikuje trochę sprawę
Hej Arecki21,
wszelka korespondencja ze Skrill'em jest prowadzona tylko na zweryfikowany adres. Dlatego nie możesz poprosić o wysłanie karty na inny adres, niż podany na koncie.
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź dohpaZ.
Tego się spodziewałem. No cóż, czas zrobić z tym wreszcie porządek
Hej Arecki21,
znakomicie Cię rozumiem, bo sam często zwlekam do ostatniej chwili, a jak już mam sytuację podbramkową, to zawsze coś się zepsuje i wtedy pluję sobie w brodę, że wcześniej nie zająłem się uporządkowaniem formalności
Pozdrawiam